Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Συμμετοχή φορέων στο διεθνές συνέδριο – έκθεση για το θαλάσσιο τουρισμό «SEATRADE»

Ημέρα:

spot_img

Οι δυνατότητες ακόμα μεγαλύτερης ανάπτυξης στον τουρισμό κρουαζιέρας για το λιμάνι της Καβάλας «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ», διαφάνηκαν με τον καλύτερο τρόπο κατά τη διάρκεια συμμετοχής των τοπικών φορέων στο διεθνές συνέδριο – έκθεση για το θαλάσσιο τουρισμό «SEATRADE» που πραγματοποιήθηκε στο Αμβούργο το χρονικό διάστημα από 9 Σεπτεμβρίου έως και 11 Σεπτεμβρίου 2015.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς με την ανάπτυξη και τη διάδοση του θαλάσσιου τουρισμού κρουαζιέρας συμμετείχαν από κοινού με ειδικό περίπτερο στην έκθεση γεγονός που φανερώνει για μια ακόμα φορά την κοινή προσπάθεια που καταβάλλεται τα τελευταία χρόνια. Το γεγονός αυτό μάλιστα σχολιάστηκε θετικά και προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση σε όλες τις ελληνικές αντιπροσωπείες που συμμετείχαν στο διεθνές φόρουμ φανερώνοντας την αγαστή συνεργασία όλων των τοπικών φορέων προς την επίτευξη ενός κοινού στόχου.

Η παρουσία της Καβάλας στη διεθνή έκθεση του θαλάσσιου τουρισμού κρουαζιέρας κρίνεται ιδιαίτερα ικανοποιητική από τους συμμετέχοντες της αποστολής καθώς το περίπτερο της Καβάλας αποτέλεσε σημείο αναφοράς για την Ελλάδα, αφού ήταν το μοναδικό ελληνικό περίπτερο στην έκθεση λόγω του ότι η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ κατάφερε να ανταποκριθεί έγκαιρα στις διαδικασίες που απαιτούσαν τα capital controls.

Κατά τη διάρκεια της διεθνούς έκθεσης πραγματοποιήθηκαν επαφές με μεγάλο αριθμό εταιριών κρουαζιέρας οι οποίες είτε ενδιαφέρθηκαν να εντάξουν στο πρόγραμμά τους για πρώτη φορά την Καβάλα είτε να πολλαπλασιάσουν τις αφίξεις τους. Επιπλέον, λόγω της ικανοποιητικής ανταπόκρισης των τοπικών φορέων στην έκτακτη άφιξη του ΡΙΒΙΕΡΑ στις 8 Σεπτεμβρίου 2015 στο επιβατικό λιμάνι «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ» ο αντιπρόσωπος της εταιρείας αποφάσισε τον κατάπλου στο λιμάνι της Καβάλας για τη φετινή περίοδο άλλων τριών κρουαζιερόπλοιων

Στην αποστολή συμμετείχαν η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ Αναστασία Ιωσηφίδου, ο Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου Παναγιώτης Αγγελίδης και ο εκπρόσωπος του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας και Υπεύθυνος Ασφαλείας Λιμενικών Εγκαταστάσεων Γρηγόρης Κεκρόπουλος. Επίσης, η συμμετοχή της Καβάλας στην παραπάνω τουριστική έκθεση είχε την υποστήριξη και του αντιπεριφερειάρχη Θόδωρου Μαρκόπουλου.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ψηφιακή κάρτα εργασίας φέρνει προβλήματα και πρόστιμα;

Για κάποιους κλάδους είναι αρκετά δύσκολο να εφαρμοστεί Προβλήματα σε...

Το Σώμα Οδηγισμού καθάρισε το περιαστικό δάσος της Καβάλας

Το ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΔΗΓΙΣΜΟΥ Τ.Τ. ΚΑΒΑΛΑΣ πραγματοποίησε με μεγάλη...

Το πρόγραμμα υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Ελευθερούπολη

Στην Ελευθερούπολη στο χώρο έμπροσθεν του Δημαρχείου, θα πραγματοποιηθεί...

Εντυπωσιακά αποτελέσματα από την τρίτη Επιχειρηματική Αποστολή της Kourtidis Group στην Αμερική

Με μεγάλη επιτυχία και ουσιαστικά αποτελέσματα για τη Β....

Διευρυμένη Νομαρχιακή Συνέλευση του ΠΑΣΟΚ στην Θάσο

Διευρυμένη Νομαρχιακή Συνέλευση πραγματοποίησε το ΠΑΣΟΚ στην Θάσο και...

«Μέθοδος Gronholm» του Jordi Galceran στο «Αντιγόνη Βαλάκου»

 ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΛΕΜΟΝΤΖΗ «Καλησπέρα και καλώς ήρθατε. Όπως...

Έλλειψη προσωπικού και στον κλάδο της οικοδομής

Σωτήρης Λαζαρίδης: Ίσως δεν υπάρχει ικανοποίηση από τις αμοιβές,...