Πέμπτη, 8 Ιουνίου, 2023

Τηλέφωνο: 2510-831600

Συμμετοχή φορέων στο διεθνές συνέδριο – έκθεση για το θαλάσσιο τουρισμό «SEATRADE»

Ημέρα:

Οι δυνατότητες ακόμα μεγαλύτερης ανάπτυξης στον τουρισμό κρουαζιέρας για το λιμάνι της Καβάλας «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ», διαφάνηκαν με τον καλύτερο τρόπο κατά τη διάρκεια συμμετοχής των τοπικών φορέων στο διεθνές συνέδριο – έκθεση για το θαλάσσιο τουρισμό «SEATRADE» που πραγματοποιήθηκε στο Αμβούργο το χρονικό διάστημα από 9 Σεπτεμβρίου έως και 11 Σεπτεμβρίου 2015.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς με την ανάπτυξη και τη διάδοση του θαλάσσιου τουρισμού κρουαζιέρας συμμετείχαν από κοινού με ειδικό περίπτερο στην έκθεση γεγονός που φανερώνει για μια ακόμα φορά την κοινή προσπάθεια που καταβάλλεται τα τελευταία χρόνια. Το γεγονός αυτό μάλιστα σχολιάστηκε θετικά και προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση σε όλες τις ελληνικές αντιπροσωπείες που συμμετείχαν στο διεθνές φόρουμ φανερώνοντας την αγαστή συνεργασία όλων των τοπικών φορέων προς την επίτευξη ενός κοινού στόχου.

Η παρουσία της Καβάλας στη διεθνή έκθεση του θαλάσσιου τουρισμού κρουαζιέρας κρίνεται ιδιαίτερα ικανοποιητική από τους συμμετέχοντες της αποστολής καθώς το περίπτερο της Καβάλας αποτέλεσε σημείο αναφοράς για την Ελλάδα, αφού ήταν το μοναδικό ελληνικό περίπτερο στην έκθεση λόγω του ότι η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ κατάφερε να ανταποκριθεί έγκαιρα στις διαδικασίες που απαιτούσαν τα capital controls.

Κατά τη διάρκεια της διεθνούς έκθεσης πραγματοποιήθηκαν επαφές με μεγάλο αριθμό εταιριών κρουαζιέρας οι οποίες είτε ενδιαφέρθηκαν να εντάξουν στο πρόγραμμά τους για πρώτη φορά την Καβάλα είτε να πολλαπλασιάσουν τις αφίξεις τους. Επιπλέον, λόγω της ικανοποιητικής ανταπόκρισης των τοπικών φορέων στην έκτακτη άφιξη του ΡΙΒΙΕΡΑ στις 8 Σεπτεμβρίου 2015 στο επιβατικό λιμάνι «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ» ο αντιπρόσωπος της εταιρείας αποφάσισε τον κατάπλου στο λιμάνι της Καβάλας για τη φετινή περίοδο άλλων τριών κρουαζιερόπλοιων

Στην αποστολή συμμετείχαν η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ Αναστασία Ιωσηφίδου, ο Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου Παναγιώτης Αγγελίδης και ο εκπρόσωπος του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας και Υπεύθυνος Ασφαλείας Λιμενικών Εγκαταστάσεων Γρηγόρης Κεκρόπουλος. Επίσης, η συμμετοχή της Καβάλας στην παραπάνω τουριστική έκθεση είχε την υποστήριξη και του αντιπεριφερειάρχη Θόδωρου Μαρκόπουλου.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Μακάριος Λαζαρίδης: Ούτε σκέψη για αποχή ή χαμένη ψήφο σε μικρότερα κόμματα…

«Τόσο ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α., όσο και το ΠΑ.ΣΟ.Κ., δεν φαίνεται...

Η παραμελημένη (ως συνήθως) Ραψάνη

Από τον συνδυασμό "Η Καβάλα Μπροστά" του υποψηφίου δημάρχου...

O Παντελής Στυλιανού στο τιμόνι του «Βύρωνα»

Ο ΑΠΣ Βύρωνας Καβάλας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας...

Κυρ. Μητσοτάκης: Στόχος για τον νομό της Καβάλας είναι το 4-0

«Η χώρα χρειάζεται σήμερα να συνεχίσει την αξιόπιστη, σοβαρή,...

Δημοφιλή

ΚΑΒΑΛΑ: Ο Θανάσης Συρόπουλος ζητά τη βοήθεια μας για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Ο συμπολίτης μας Θανάσης Συρόπουλος έστειλε μια επιστολή στην...

Τι είναι αυτοδικία κατά το Ποινικό Κώδικα. (του Γιώργου Γιαγκουδάκη)

Το θέμα στο οποίο αναφέρομαι σήμερα προς ενημέρωση σας...

Δεν τα κατάφερε τελικά ο Λάκης – Αύριο Δευτέρα η κηδεία του

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός Λάκης Ανθίμου δεν τα κατάφερε...

Ζευγάρι από τη Νέα Πέραμο σκοτώθηκε σε τροχαίο

Ζευγάρι από τη Νέα Πέραμο Καβάλας σκοτώθηκε σε τροχαίο...