Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Απαισιόδοξα μηνύματα για την πασχαλινή αγορά

Ημέρα:

spot_img

Μόνο ενθαρρυντικά δεν είναι τα μηνύματα για την αγορά της Καβάλας, ενόψει της πασχαλινής περιόδου.

Η άσχημη εικόνα που καταγράφηκε στη διάρκεια των χειμερινών εκπτώσεων και η ανύπαρκτη σχεδόν κίνηση στη διάρκεια του Μαρτίου, κάνουν τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας Βασίλη Λεμονίδη να είναι ιδιαίτερα συγκρατημένος.

Με δηλώσεις που έκανε στο Kavala Web News, ο πρόεδρος του Ε.Σ.Κ., σημείωσε αρχικά: «Δυστυχώς, τα μηνύματα δεν είναι ενθαρρυντικά ενόψει της πασχαλινής περιόδου, καθώς στη διάρκεια δύο μηνών, που είχαμε τις χειμερινές εκπτώσεις, η κίνηση δεν ήταν καλή, με αποτέλεσμα να μη μπορέσουμε να ρευστοποιήσουμε το εμπόρευμά μας. Οι τιμές ήταν πάρα πολύ χαμηλές, δεν δημιουργήθηκε τζίρος που περιμέναμε κι έτσι δεν μπορέσαμε να πληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας. Ο Μάρτιος είναι ένας μήνας δύσκολος ούτως ή άλλως για το εμπόριο, όμως ο φετινός ειδικά είναι σαν να μην πέρασε ποτέ όσον αφορά την κίνηση».

«Ευχόμαστε, ευελπιστούμε και πραγματικά περιμένουμε η πασχαλινή περίοδος να έχει έστω και κάποιες ημέρες καλής κίνησης…»

«Οδεύουμε προς την πασχαλινή περίοδο που ευχόμαστε, ευελπιστούμε και πραγματικά περιμένουμε, να έχει έστω και κάποιες ημέρες καλής κίνησης. Ήδη έχουν αρχίσει κι έρχονται τα νέα εμπορεύματα σε πολλά καταστήματα, δειλά δειλά στήνονται οι ανοιξιάτικες βιτρίνες, αλλά από εκεί και μετά είναι η τσέπη του καταναλωτή, η οποία βρίσκεται σε άσχημο σημείο κι αυτό είναι το αποτέλεσμα που βγαίνει στα καταστήματά μας», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας.

Σε εφαρμογή το πασχαλινό ωράριο των καταστημάτων από την Παρασκευή (30/3)

Να σημειωθεί καταληκτικά ότι την Παρασκευή (30/3) τίθεται σε εφαρμογή το πασχαλινό ωράριο (8:30’ – 14:00’ και 17:30’ – 21:00’).

Το Σάββατο του Λαζάρου τα καταστήματα θα λειτουργήσουν 8:30’ – 15:00’, την Κυριακή των Βαΐων που είναι μια από τις νόμιμες Κυριακές του χρόνου 11:00’ – 15:00’. Από τη Μεγάλη Δευτέρα μέχρι και τη Μεγάλη Πέμπτη από 8:30’ – 14:00’ και 17:30’ – 21:00’, τη Μεγάλη Παρασκευή 13:00’ – 18:00’ και το Μεγάλο Σάββατο 8:30’ – 15:00’. Κυριακή του Πάσχα και δεύτερη μέρα του Πάσχα η αγορά της Καβάλας θα είναι κλειστή.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Αυξημένες οι απαιτήσεις για νερό στη Θάσο φέτος

Κώστας Μανίτσας: Ο χειμώνας πέρασε χωρίς βροχές, ήταν μακράν...

Τι απαιτεί ο δήμος Καβάλας από τους δημότες για την πυρασφάλεια

Συνέντευξη Τύπου για τα μέτρα προστασίας του περιβάλλοντος που...

Εξιχνιάστηκαν 5 απάτες σε βάρος ηλικιωμένων σε περιοχές της Καβάλας

Εξιχνιάσθηκαν έπειτα από επιστάμενες έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος...

Έκανε το σπίτι του θερμοκήπιο καλλιέργειας κάνναβης

Συνελήφθη χθες (24-4-2024) το μεσημέρι, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης,...

Κάνε ότι κοιμάσαι!

του Παύλου Λεμοντζή Αυτό έκανα. Δήθεν κοιμόμουν, με ανοικτά τα...

Κυκλοφοριακό: Τα χειρότερα έρχονται μετά το Πάσχα!!!

Αντώνης Μαστοράκης: Ζούμε πλέον εποχές που δεν υπήρχε ο...

Ευρωεκλογές: Δεν υπάρχουν περιθώρια για πειραματισμούς

Μπάμπης Δράκος: Να μην επιτρέπουμε στη χώρα να επιστρέψει...