Βρέθηκε μια «μεσοβέζικη» λύση για το πάρκινγκ του νοσοκομείου

Ημέρα:

Θετική χαρακτηρίζει την εξέλιξη της ενδιάμεσης λύσης του προβλήματος που έχει ανακύψει με το πάρκινγκ του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, μετά από συμφωνία της διοίκησης του νοσηλευτικού ιδρύματος και του Δήμου Καβάλας, ο διευθυντής της Β’ Παθολογικής Κλινικής του Γ.Ν.Κ., Ξενοφών Κροκίδης.

«Χαιρετίζω μία μεσοβέζικη, σε εισαγωγικά, λύση. Βέβαια η οριστική λύση είναι αυτή που θα δοθεί οριστικά στο πάρκινγκ. Άρα χρειαζόμαστε ενδεχομένως τη βοήθεια της Περιφέρειας με μία αναβαθμισμένη και επικαιροποιημένη μελέτη και όσον αφορά τα χαρακτηριστικά της και όσον αφορά το οικονομικό σκέλος, προκειμένου να δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημα του πάρκινγκ του νοσοκομείου Καβάλας», ανέφερε σχετικά ο κ. Κροκίδης.

«Είναι μία λύση που δεν η τέλεια, δεν είναι η ιδανική, όμως δίνει κάποια διέξοδο σε ένα σημαντικό πρόβλημα όπως αυτό που έχει προκύψει…»

«Μέχρι τότε όμως το έχω δηλώσει, παρότι έχω δεχθεί και για αυτό κριτική για τη λέξη «μεσοβέζικη», αυτή είναι η λύση. Ναι, είναι μία λύση, που δεν η τέλεια, δεν είναι η ιδανική, όμως δίνει κάποια διέξοδο σε ένα σημαντικό πρόβλημα όπως αυτό που έχει προκύψει. Άρα, επαναλαμβάνω χαιρετίζω αυτή τη λύση που επιλέχθηκε. Βέβαια δεν ξέρουμε τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου χώρου, μιας και νομίζω ότι έχει πάρα πολλά δύσκολα τροποποιήσιμα. Έχω την εντύπωση, εύχομαι να μην είναι έτσι. Αλλά νομίζω ότι πρέπει να φροντίσουμε πολυεπίπεδα. Ακόμη ακόμη και αυτό το μεγάλο όχημα που ήταν για τα τεστ του covid, πρέπει να φύγει από εκείνη τη θέση, προκειμένου να κερδίσουμε έστω λίγες θέσεις. Διότι όταν δεν έχεις την ιδανική λύση προσπαθείς να δώσεις σε πολλά μέτωπα τον αγώνα», ανέφερε σχετικά ο κ. Κροκίδης. 

«Δυστυχώς το τελευταίο χρονικό διάστημα το νοσοκομείο μας βρίσκεται στην επικαιρότητα όχι για τα επιτεύγματα του, αλλά για αρνητικά…»

«Πραγματικά χαίρομαι που θα δοθεί μία λύση, έστω και μεσοβέζικη. Βέβαια δυστυχώς το τελευταίο χρονικό διάστημα το νοσοκομείο μας βρίσκεται στην επικαιρότητα όχι για τα επιτεύγματα του, αλλά για αρνητικά, τόσο για το πάρκινγκ και δυστυχώς για το θέμα του κυλικείου και για το πρόστιμο που επιβλήθηκε. Αυτά τα προβλήματα του κυλικείου τα έχουμε πει ξανά και ξανά. Εμείς ποτέ δεν είχαμε κανένα θέμα με τους εργαζόμενους, είτε με τον προηγούμενο ιδιοκτήτη, είτε με τον τωρινό. Απλά έχουμε πει κάποια πράγματα, όπως για την ποιότητα των προϊόντων που πρέπει να είναι η καλύτερη, καθώς βρισκόμαστε στον «Ναό της Υγείας». Και από την άλλη είναι κάτι που το λέω σε όλους μας. Με τις ελεγκτικές αρχές, είτε αυτό είναι εφορία, είτε οτιδήποτε άλλο, πρέπει να είμαστε εντάξει όλοι ανεξαιρέτως. Δεν υπάρχει καμία εξαίρεση. Λυπάμαι που το νοσοκομείο το τελευταίο δεκαπενθήμερο είναι στην επικαιρότητα με δύο θέματα μη ιατρικού περιεχομένου. Πραγματικά πονάω», ανέφερε καταληκτικά ο κ. Κροκίδης.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Κόβεται στο μισό για όλους τους επαγγελματίες το Τέλος Επιτηδεύματος

Στο μισό περικόπτεται το Τέλος Επιτηδεύματος για όλους από...

Η μετανάστευση και η άνοδος της ακροδεξιάς στην Ευρώπη

του Σπύρου Μ. Κύρου Η νίκη του δεξιού Κόμματος της...

Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Νέστου για το θάνατο του Μιλτιάδη Πασσαλίδη

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Νέστου, με την αναγγελία...

Οι εργαζόμενοι ΚΟΜΥ/ΕΟΔΥ Καβάλας ευχαριστούν τον Μακάριο Λαζαρίδη

Οι εργαζόμενοι στις Κινητές Ομάδες Υγείας του ΕΟΔΥ εδώ...

Συλλυπητήρια του Δημάρχου Καβάλας για τον θάνατο του Μιλτιάδη Πασσαλίδη

«Εκφράζω την βαθύτατη θλίψη μου για το γεγονός ότι...

Μ. Ρήγας, Energean: Προτεραιότητες, η ασφάλεια του ενεργειακού εφοδιασμού και η ενεργειακή μετάβαση

Ως κορυφαίες προτεραιότητες για τις κοινωνίες, τις οικονομίες και...

Εγκρίθηκε το έργο ανακαίνισης του νοσοκομείου Καβάλας

Ο Διοικητής της 4ης ΥΠΕ Μακεδονίας & Θράκης ενέκρινε...