Συνεχίζονται οι εργασίες ανακαίνισης της πρώην Ορθοπεδικής Κλινικής

Ημέρα:

Ξενοφών Κροκίδης: Το έργο έχει αναλάβει η εταιρεία του Χ. Χρυσανίδη / Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη τι θα γίνει, σίγουρα πηγαίνει προς μία κατεύθυνση περισσότερο του τύπου του γηροκομείου

Συνεχίζονται οι εργασίες ανακαίνισης της πρώην Ορθοπεδικής Κλινικής, που βρίσκεται στον χώρο του πρώην Σανατορίου, με στόχο να χρησιμοποιηθεί από την Ιατρική Εταιρεία Καβάλας, όπως τόνισε στην τοπική ΕΡΑ, ο πρόεδρός της, Ξενοφών Κροκίδης. 

«Σε συνεργασία με τον εκπρόσωπο του δωρητή συνεχίζονται οι εργασίες στον εν λόγω χώρο. Όλους αυτούς τους μήνες είχα συμφωνήσει να μην αποκαλύψουμε ποιος κάνει τις εργασίες, αποκαλύφθηκε ότι είναι ο κ. Χρυσανίδης, μ’ αυτόν συνεννοούμαστε και με την εταιρεία του, προκειμένου να φέρουμε σε πέρας αυτήν την ανακαίνιση των εγκαταστάσεων της πρώην Ορθοπεδικής Κλινικής», ανέφερε αρχικά στις δηλώσεις του ο κ. Κροκίδης.

«Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη τι θα γίνει. Σίγουρα πηγαίνει προς μία κατεύθυνση περισσότερο του τύπου του γηροκομείου…»

«Μιλάμε για τις εγκαταστάσεις της πρώην Ορθοπεδικής Κλινικής και δύο μικρά κτήρια, ένα μπροστά που ήταν το Φυσικοθεραπευτήριο και ένα πιο χαμηλό κτήριο, το οποίο λειτουργούσε όταν ήμασταν στο επάνω Νοσοκομείο ως Φαρμακείο. Άρα μιλάμε μόνο γι’ αυτό το συγκρότημα, δεν μιλάμε για το παλιό Σανατόριο. Θέλουμε να φέρουμε την ανακαίνιση σε ένα τέτοιο επίπεδο που να μπορούμε μετά να το αξιοποιήσουμε. Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη τι θα γίνει. Σίγουρα πηγαίνει προς μία κατεύθυνση περισσότερο του τύπου του γηροκομείου, χωρίς όμως να έχει ληφθεί απόφαση από το διοικητικό συμβούλιο της Ιατρικής Εταιρείας Καβάλας», σημείωσε στη συνέχεια ο κ. Κροκίδης. 

«Ίσως να χρειαστεί να συνεργαστούμε με κάποιον φορέα που ενδεχομένως έχει κάποια εμπειρία στη διοίκηση και τη λειτουργία τέτοιων ιδιωτικών μονάδων υγείας…»

«Ένα άλλο θέμα είναι αν αυτό θα λειτουργήσει με δυνάμεις μόνο της Ιατρικής Εταιρείας Καβάλας ή θα χρειαστεί να συνεργαστούμε με κάποιον φορέα που ενδεχομένως έχει κάποια εμπειρία στη διοίκηση και τη λειτουργία τέτοιων ιδιωτικών μονάδων υγείας. Δεν το έχουμε αποφασίσει αυτό, αλλά αυτή τη στιγμή «τρέχουν» οι διαδικασίες ανακαίνισης που έχουν ξεκινήσει από το μηδέν. Έγινε η λήψη δειγμάτων για τον έλεγχο στατικότητας των κτηρίων. Οι πληροφορίες που έχουμε από τα πορίσματα μας λένε ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Τώρα αν θα χρειαστεί κάποια ενίσχυση αυτό είναι θέμα των τεχνικών και της εταιρείας του κ. Χρυσανίδη, αλλά και σε συνεργασία και με τον δικό μας εκπρόσωπο, όσον αφορά το τεχνικό κομμάτι. Συνεχίζουμε ως διοικητικό συμβούλιο να υλοποιούμε αυτή την απόφασή μας», υπογράμμισε καταληκτικά στις δηλώσεις ο πρόεδρος της Ιατρικής Εταιρείας Καβάλας. 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Παναγιώτης Μαμτσαδέλης: Μεγάλη ευθύνη η θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου

«Παρά την ηλικία μου ο κ. Μουριάδης με εμπιστεύεται...

Ο Τόνι Σφήνος στην Καβάλα 

O γνωστός καλλιτέχνης Τόνι Σφήνος θα βρεθεί στην Καβάλα την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου...

Με μικροκάμερες προσπαθούν να προστατέψουν τις λιγοστές ελιές

Με μικροκάμερες προσπαθούν να προστατέψουν από τους επιτήδειους τις...

Τ. Ελευθεριάδου: Δεν μπορώ να αντιληφθώ τους λόγους αποχώρησης από τον ΣΥΡΙΖΑ

«Τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους. Έχει ξεκινήσει...

Μακάριος Λαζαρίδης: «Μεγάλη η παρακαταθήκη του Βασίλη Βασιλικού»

Ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έκανε ο...

Μαθητές και εκπαιδευτικοί του Γυμνασίου Κεραμωτής στα Άδανα της Τουρκίας

Κατά την εβδομάδα 12 με 18 Νοεμβρίου 2023, εφτά μαθήτριες...

Πέθανε ο συγγραφέας Βασίλης Βασιλικός

Πέθανε ο βραβευμένος συγγραφέας, Βασίλης Βασιλικός, σε ηλικία 89 ετών. Πρόκειται...

Με τρύπιες στέγες η πολιτιστική κληρονομιά της Καβάλας

Από το Ινστιτούτο Κοινωνικών Κινημάτων και Ιστορίας Καπνού Καβάλας,...