Τετάρτη, 12 Ιουνίου, 2024
Τετάρτη, 12 Ιουνίου, 2024
spot_img

Πέτρος Β. Πετρόπουλος: «Νοιώθω ευγνωμοσύνη, συγκίνηση, ευλογία γιατί όλα πάνε καλά με την υγεία μου»

Ημέρα:

Με συναισθήματα συγκίνησης, ανακούφισης, απόλυτης ικανοποίησης, και κυρίως ευγνωμοσύνης, με την ευλογία του Θεού και με την πολύ μεγάλη αγάπη του κόσμου, αγαπημένε μου Βαγγέλη δημόσια αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω εσένα και τους συνεργάτες σου.

Αναφέρομαι στον Διευθυντή-ιατρό Νευροχειρούργο της Νευροχειρουργικής κλινικής του Νοσοκομείου Καβάλας Βαγγέλη Καμπουρίδη και σε όλο το προσωπικό της κλινικής για την απόλυτα  πετυχημένη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκα στον αυχένα για την πάθηση της αυχενικής σπονδύλωσης με μυελοπάθεια. Ο βαθμός δυσκολίας της επέμβασης ήταν μεγάλος αλλά χάρη σε όλους εσάς όλα πήγαν πολύ καλά μετά από συνολικά επτά ώρες περίπου που περίπου διήρκησε.

Σήμερα για εμένα και την οικογένεια μου όλα είναι διαφορετικά, πολύ αισιόδοξα στην προσπάθεια που κάνω να επιστρέψω γερός και δυνατός στην καθημερινότητα που στερούμαι τόσο πολύ μετά από μεγάλη ταλαιπωρία από το πρόβλημα της υγείας μου. Και αυτό σε πολύ μεγάλο βαθμό το οφείλω σε όλους εσάς, Βαγγέλη μου και σε όλα τα στελέχη της Νευροχειρουργικής κλινικής του Νοσοκομείου Καβάλας οι οποίοι  ξεπεράσατε τους εαυτούς σας στην περίπτωση μου όπως άλλωστε κάνετε καθημερινά στις δύσκολες, μάχες που δίνετε για τον συνάνθρωπο μας. Οι καβαλιώτες, οι πολίτες του νομού Καβάλας και όλης της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης δικαιολογημένα αισθάνονται υπερήφανοι για όλους εσάς. Πέραν των θερμών ευχαριστιών σε εσένα Βαγγέλη Καμπουρίδη ως Διευθυντή θα ήθελα να  ευχαριστήσω έναν  έναν προσωπικά όλους τους συνεργάτες σου στην Νευροχειρουργική κλινική του Νοσοκομείου Καβάλας και ειδικότερα τους: Ιατρούς Νευροχειρούργους Γεώργιο Καλώστο, Γεώργιο Αντωνίου, Δάνο Χρυσόμαλλο, Παναγιώτη Σαρλή, την Προϊσταμένη Μαρία Ζώτου καθώς επίσης και όλους τους νοσηλευτές, αναισθησιολόγους και φυσιοθεραπευτές οι οποίοι με μοναδικό και πάνω από όλα με τρόπο ανθρώπινο και πολύ υπεύθυνο φρόντισαν για την παραμονή και την νοσηλεία μου και συνέβαλαν σε μεγάλο βαθμό όλα να κυλήσουν ομαλότατα.

Πολλές και ιδιαίτερες βέβαια ευχαριστίες θα ήθελα να εκφράσω στον Διοικητή του Νοσοκομείου Καβάλας, Κωνσταντίνο Κλειτσιώτη ο οποίος καθημερινά δίνει κατά γενική ομολογία τον καλύτερο του εαυτό, υπηρετώντας τον συνάνθρωπο μας και τον δύσκολο ρόλο του με την ισχυρή προσωπικότητα που διαθέτει και μάλιστα σε δύσκολες εποχές.

Άφησα για το τέλος να ευχαριστήσω πρώτα όλους τους αμέτρητους φίλους, επώνυμους και ανώνυμους οι οποίοι στα πολύ δύσκολα μου ήταν δίπλα μου. Στάθηκαν στο πλευρό μου, μ’ έδωσαν ατελείωτη δύναμη και κουράγιο και μου συμπαραστάθηκαν όσο ποτέ άλλοτε. «Εισέπραξα» τεράστια και ανεπανάληπτη αγάπη και τους ευγνωμονώ όλους. Ιδιαίτερα θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον πολύ καλό μου φίλο από τα παλιά Κώστα Παπακοσμά ο οποίος μοιράστηκε μαζί μου κάθε δύσκολη στιγμή τους τελευταίους μήνες και μου στάθηκε σαν πραγματικός αδελφός δείχνοντας την πραγματική αξία της φιλίας. Ευχαριστώ όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλα για το ενδιαφέρον που έδειξαν και ειδικά την παράταξη στην οποία ανήκω «Ανάσα για το Δήμο» όλους τους ανθρώπους της ΠΑΕ Καβάλα 1965 και πάνω από όλα να ευχαριστήσω από καρδιάς έναν άνθρωπο που καθημερινά μας κάνει μόνο υπερήφανους και δεν είναι άλλος από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο για όσα πολύτιμα έκανε για μένα και όλους τους συνεργάτες του, στην Καβάλα και την Αθήνα και να ξέρει ο ίδιος ότι ποτέ δεν ξέχασα τις κουβέντες του: «Πετράν Κράτα γερά και όλα θα πάνε καλά». Αυτό έπραξα και αυτό θα συνεχίσω να κάνω μέχρι το τέλος.

Κλείνοντας δεν υπάρχουν λόγια για να ευχαριστήσω την μοναδική και ξεχωριστή οικογένεια μου. Την γυναίκα μου Αθηνά και τον γιο μου Βασίλη, οι οποίοι καθημερινοί στυλοβάτες με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο είναι πάντα δίπλα μου όπως και τους δικούς μου ανθρώπους οι οποίοι δεν με άφησαν ποτέ μονάχο μου και με στήριξαν με όλες τις δυνάμεις τους να σταθώ δυνατός και όρθιος.

Σήμερα συνεχίζω ακόμη πιο δυνατός, ακόμη πιο αισιόδοξος και υπερήφανος την δύσκολη και επίπονη προσπάθεια να επανέλθω στα φυσιολογικά επίπεδα με την αποκατάσταση της υγείας μου σε πόδια και χέρια, στο Κέντρο Ιατρικής Αποκατάστασης «ΛΥΔΙΑ» που φιλοξενούμε τον τελευταίο καιρό και το οποίο αποτελεί το δεύτερο σπίτι μου. Θέλοντας εκ των προτέρων να ευχαριστήσω τον Διευθυντή του, Κωνσταντίνο Τσιάμη και όλο το προσωπικό του. Την ώρα που δεν θα αργήσει η ώρα να ευχαριστήσω και κάποιους άλλους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου.

Διαβεβαιώνω όλους σας ότι χωρίς την αγάπη σας δεν θα ξεπερνούσα  τα δύσκολα εμπόδια που βρέθηκαν στο διάβα της ζωής μου αλλά και το ότι, ούτε και αυτήν την φορά θα το βάλω κάτω αλλά θα παλέψω μέχρι το τέλος για να βγω νικητής με την Ευλογία του Θεού και τη βοήθεια του Χριστού και της Παναγίας.

Πέτρος Β. Πετρόπουλος

Δημοσιογράφος

Δημοτικός Σύμβουλος Καβάλας

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ντίνος Κλειτσιώτης: Το 1 εκατ. που δεν πήγε να ψηφίσει είναι σε αναμονή

Ντίνος Κλειτσιώτης: Ο τρόπος φορολόγησης των αντικειμενικών κριτηρίων πραγματικά...

Πάρης Παρασχούδης: Να εφαρμοστεί ο χώρος Σένγκεν και στα χερσαία σύνορα

Για την πιθανότητα άνισου ανταγωνισμού ανάμεσα στη Θάσο και...

Εντάσεις για την μεταφορά της πιάτσας των ταξί από την Αβέρωφ

Χρήστος Ιωαννίδης: Δεν επιμένουμε για λόγους αισθητικής, αλλά για...

Η Αλιεία ως κλειδί για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των παράκτιων περιοχών

Άρθρο του Αντώνη Φραντζή, Συμβούλου Αλιείας της Περιφέρειας ΑΜΘ Η...

Καβάλα: Μαχαίρωσε τον φίλο του μετά από καβγά

Ένας άντρας νοσηλεύεται από το βράδυ της Τρίτης στο...

Επιτακτική ανάγκη η ίδρυση ΜΕΘ Παίδων στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Με αφορμή την πρόθεση της εταιρείας Gastrade να προχωρήσει...

Λεωνίδας Παππάς: Η άνοδος μας είναι αργή, δεν είναι αυτό που θέλαμε

«Το 60% των εκλογέων δεν πήγε στην κάλπη /...