Σάββατο, 25 Ιουνίου, 2022

Βασάνιζε γάτα, αλλά τον «πρόδωσε» το βίντεο

Ταυτοποιήθηκε το άτομο που απεικονίζεται σε βιντεοληπτικό...

«Άδειασαν» τους λογαριασμούς επιχειρηματιών σε Καβάλα και Δράμα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών...

Εξιχνιάστηκαν δύο ληστείες σε επιχειρήσεις στην Καβάλα

Έπειτα από εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών του...

Διήμερη εκδήλωση για την προσφορά μυελού των οστών

Ακολούθησε μας

Διήμερη ενημέρωση για τη σημασία της εθελοντικής προσφοράς μυελού των οστών, πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 και τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου στην πόλη μας, με διοργανωτή το δήμο Καβάλας, συνδιοργανωτές τον τοπικό Ιατρικό Σύλλογο και το Τ.Ε.Ι. – Α.Μ.Θ., σε συνεργασία με το Σύλλογο Όραμα Ελπίδας – Τράπεζα εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

Πιο συγκεκριμένα την Κυριακή (18:00 – 19:30) στην αίθουσα εκδηλώσεων της δημοτικής βιβλιοθήκης ”Βασίλης Βασιλικός”, στη διάρκεια ενημερωτικής εκδήλωσης θα παρουσιαστεί η σημασία της δωρεάς αιμοποιητικών κυττάρων.

Τη Δευτέρα (9:00 -14:00) στην πλατεία Καπνεργάτη θα στηθεί το ενημερωτικό περίπτερο του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας, όπου και θα γίνεται εγγραφή εθελοντών δοτών.

Την ίδια ημέρα (10:00 – 13:00) στο Τ.Ε.Ι. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, θα γίνουν ομιλία, ενημέρωση φοιτητών και εγγραφή εθελοντών δοτών, στο φουαγιέ του αμφιθεάτρου του Ιδρύματος.

Αποκορύφωμα του εθελοντισμού η δωρεά μυελού των οστών

Για το θέμα παραχωρήθηκε την Τετάρτη (12/10) συνέντευξη Τύπου στο δημαρχείο Καβάλας, παρουσία της δημάρχου, Δήμητρας Τσανάκα, η οποία δήλωσε ιδιαίτερα υπερήφανη για τους φορείς που στηρίζουν αυτήν την τόσο σημαντική εκδήλωση.

Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας, Ξενοφών Κροκίδης αναφέρθηκε στην εντατική δουλειά που έγινε σε συνεργασία με το δήμο από το περασμένο καλοκαίρι, ενώ τόνισε με έμφαση πως αυτοί που μπορούν να γίνουν δότες μυελού των οστών είναι άτομα ηλικίας από 18 έως 45 ετών. Η Βασιλική Γεωργιάδου, εκ μέρους του Τ.Ε.Ι. Α.Μ.Θ. τόνισε ότι σκοπός του Ιδρύματος είναι η ευαισθητοποίηση των φοιτητών, ενώ χαρακτήρισε τη δωρεά μυελού των οστών ως αποκορύφωμα του εθελοντισμού. Τέλος, η αντιδήμαρχος Κορίνα Πρασσά, συνεχάρη το Σύλλογο Όραμα Ελπίδας και ευχαρίστησε τον κ. Κροκίδη για τη συνεισφορά του στην τέλεση της εκδήλωσης.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα