Τάνια Ελευθεριάδου: Θα κριθεί από αυτά που θα κάνει ο Στ. Κασσελάκης

Ημέρα:

«Η εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη αποτελεί αλλαγή σελίδας, με σεβασμό στο παρελθόν πάντα. Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. είναι ένα κόμμα με ιστορία, με μια πορεία και τώρα έρχεται η ανασυγκρότηση, η βαθιά ανανέωση και η αναδιοργάνωση. Αυτό ζήτησαν οι πολίτες, αυτό το μήνυμα πήραμε και αυτό θα κάνουμε».

Τα παραπάνω υπογράμμισε στο πλαίσιο δηλώσεων που έκανε στην ΕΡΑ Καβάλας, η πρώην βουλεύτρια του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ., Τάνια Ελευθεριάδου, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών, που ανέδειξαν νέο πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Ο κ. Κασσελάκης πήρε μια ισχυρή εντολή από τον κόσμο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. κι αυτό είναι που έχει σημασία. Από εκεί και πέρα θα κριθεί από αυτά που θα κάνει…»

«Νομίζω ότι ο Στέφανος Κασσελάκης, ο νέος μας πρόεδρος, γνωρίζει πάρα πολύ καλά τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει, είναι αποφασισμένος να το πράξει, το έχει δείξει και θα προχωρήσουμε πιο ενωμένοι και πιο δυνατοί από ποτέ. Θεωρώ ότι πρέπει να του δώσουμε τον χρόνο του, να πάρει τις αποφάσεις του, να δει πως θέλει να λειτουργήσει. Σίγουρα η κριτική που γίνεται άλλοτε είναι καλόπιστη, άλλοτε κακόπιστη και οφείλεται σε προσωπικές πικρίες ή φιλοδοξίες. Εγώ νομίζω ότι ο κ. Κασσελάκης πήρε μια ισχυρή εντολή από τον κόσμο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. κι αυτό είναι που έχει σημασία. Από εκεί και πέρα θα κριθεί από αυτά που θα κάνει», τόνισε σχετικά η Τάνια Ελευθεριάδου.

«Έχει δείξει ότι έχει σχέδιο και νομίζω ότι θα οδηγήσει τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. πολύ γρήγορα σε κυβερνητική τροχιά…»

«Όμως ας του δώσουμε λίγο χρόνο, να δούμε τι θέλει να κάνει και πως θα το κάνει. Εγώ του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και νομίζω ότι δεν θα απογοητευτεί κανείς. Ούτε αυτοί που τον ψήφισαν, ούτε αυτοί που στήριξαν κάποιους άλλους για τους δικούς τους λόγους. Πρέπει να του δώσουν μια ευκαιρία. Μέχρι τώρα έχει δείξει ότι έχει σχέδιο και νομίζω ότι θα οδηγήσει τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. πολύ γρήγορα σε κυβερνητική τροχιά. Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. είναι βασικός πόλος της κεντροαριστεράς. Είναι το μόνο κόμμα που μπορεί να σταθεί απέναντι στην ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη. Είναι το κόμμα που μπορεί να ενώσει τον κεντροαριστερό χώρο και φυσικά να πάρει την εξουσία. Είμαι πολύ αισιόδοξη για το μέλλον όχι μόνο για τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. αλλά για την ίδια την κοινωνία», δήλωσε ακόμη η πρώην βουλεύτρια Καβάλας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ.  

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ξενοφών Κροκίδης: Θα εξηγήσουμε τι είναι, αλλά και τι δεν είναι εθελοντισμός

Ξενοφών Κροκίδης: Όταν υπάρχει ένα μεγάλο κίνημα εθελοντισμού σημαίνει...

Θέμης Καλπακίδης: Απ’ το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η αγροτική παραγωγή

«Πηγαίνουμε από το κακό στο χειρότερο», επισημαίνει για την...

Κώστας Τσιτσιλικάκης: Διαχρονικά ζητάμε επιπλέον προσωπικό στο ΕΚΑΒ

«Είναι πάρα πολλά τα περιστατικά από ανακοπή που καταλήγουν» Το...

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα ΑΜΕΑ και βράβευση του μαθητή Χαράλαμπου Αγγή

Μία εξαιρετική εκδήλωση, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων...

Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Καραβιού στον δήμο Θάσου

Την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου στις 6.30 το απόγευμα θα...

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Θάσου για τον θάνατο του Βασίλη Βασιλικού

Μετά την είδηση του θανάτου του Βασίλη Βασιλικού ο...

Παναγιώτης Μαμτσαδέλης: Μεγάλη ευθύνη η θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου

«Παρά την ηλικία μου ο κ. Μουριάδης με εμπιστεύεται...

Ο Τόνι Σφήνος στην Καβάλα 

O γνωστός καλλιτέχνης Τόνι Σφήνος θα βρεθεί στην Καβάλα την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου...