Τάνια Ελευθεριάδου: Η πλειοψηφία έχει επιλέξει ποιον θέλει για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Ημέρα:

«Νομίζω ότι οι εκλογές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας, ήταν μια νίκη της Δημοκρατίας και μια νίκη της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης της χώρας που είναι το κόμμα μας. Αυτό αποδείχθηκε την Κυριακή (17/9)».

Τα παραπάνω τόνισε στο πλαίσιο δηλώσεων που έκανε στην ΕΡΑ Καβάλας, η πρώην βουλεύτρια Καβάλας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ., Τάνια Ελευθεριάδου, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής των εσωκομματικών εκλογών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

«Η συμμετοχή των πολιτών ήταν πραγματικά πέρα από κάθε προσδοκία μας – Ένα μήνυμα ελπίδας, προσδοκίας για το μέλλον…»

Να σημειωθεί ότι στις εκλογές της Κυριακής (17/9) στις κάλπες προσήλθαν πάνω από 140.000 ψηφοφόροι, ενώ οι εγγραφές των νέων μελών ανήλθαν στις 39.800.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έκοψε πρώτος το νήμα με ποσοστό 45,47% και θα αναμετρηθεί στον δεύτερο γύρο με την Έφη Αχτσιόγλου που έλαβε ποσοστό 36,21%. 

«Η συμμετοχή των πολιτών ήταν πραγματικά πέρα από κάθε προσδοκία μας. Πολύ σημαντικό ήταν το γεγονός ότι έγιναν σχεδόν 40.000 νέες εγγραφές μελών και μάλιστα σε μια περίοδο όπου ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. προέρχεται από την οδυνηρή ήττα των διπλών εκλογών του Μαϊου και του Ιουνίου. Αυτό νομίζω ότι δίνει ένα μήνυμα και σε εμάς, αλλά και σε όσους όσοι νόμιζαν ότι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. έχει τελειώσει. Ένα μήνυμα ελπίδας, προσδοκίας για το μέλλον», σημείωσε στη συνέχεια των δηλώσεών της η κ. Ελευθεριάδου. 

«Ήταν μια μεγάλη νίκη για τους δημοκρατικούς πολίτες οι εκλογές της Κυριακής (17/9) και είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι – Η πλειοψηφία όσων πολιτών προσήλθαν στις κάλπες την πρώτη Κυριακή έχει επιλέξει ποιον θέλει για πρόεδρο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ.»

«Οι πολίτες πραγματικά χρειάζονται μια δυνατή, διεκδικητική, δημοκρατική και προοδευτική παράταξη να υπάρχει ως αντίβαρο στη διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας κι έχει επιλέξει κι αυτό είναι οριστικό αυτό το αντίβαρο να είναι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. Ήταν μια μεγάλη νίκη για τους δημοκρατικούς πολίτες οι εκλογές της Κυριακής (17/9) και είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι, Οι επαναληπτικές εκλογές θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Κυριακή (24/9). Νομίζω ότι το μήνυμα το έχουμε πάρει όλοι. Η πλειοψηφία όσων πολιτών προσήλθαν στις κάλπες την πρώτη Κυριακή έχει επιλέξει ποιον θέλει για πρόεδρο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ.», ανέφερε ακόμη η Τάνια Ελευθεριάδου.

«Την ερχόμενη Κυριακή (24/9) θα γίνει το δεύτερο βήμα και θα βγει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. πιο ενωμένος και δυνατός από πότε…» «Οι πολίτες θέλουν ανανέωση από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Θέλουν ανασυγκρότηση, αναδιοργάνωση, αλλαγή και νομίζω ότι αυτό πρέπει να γίνει. Την ερχόμενη Κυριακή (24/9) θα γίνει το δεύτερο βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση και θα βγει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. πιο ενωμένος και δυνατός από πότε, για να μπορέσει να κάνει πράξη αυτό που ευαγγελίζεται. Να βοηθήσει την κοινωνία, τους πολίτες. Να γίνει κυβέρνηση η δημοκρατική, η σύγχρονη Κεντροαριστερά», υπογράμμισε καταληκτικά στις δηλώσεις της η πρώην βουλεύτρια Καβάλας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Κόβεται στο μισό για όλους τους επαγγελματίες το Τέλος Επιτηδεύματος

Στο μισό περικόπτεται το Τέλος Επιτηδεύματος για όλους από...

Η μετανάστευση και η άνοδος της ακροδεξιάς στην Ευρώπη

του Σπύρου Μ. Κύρου Η νίκη του δεξιού Κόμματος της...

Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Νέστου για το θάνατο του Μιλτιάδη Πασσαλίδη

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Νέστου, με την αναγγελία...

Οι εργαζόμενοι ΚΟΜΥ/ΕΟΔΥ Καβάλας ευχαριστούν τον Μακάριο Λαζαρίδη

Οι εργαζόμενοι στις Κινητές Ομάδες Υγείας του ΕΟΔΥ εδώ...

Συλλυπητήρια του Δημάρχου Καβάλας για τον θάνατο του Μιλτιάδη Πασσαλίδη

«Εκφράζω την βαθύτατη θλίψη μου για το γεγονός ότι...

Μ. Ρήγας, Energean: Προτεραιότητες, η ασφάλεια του ενεργειακού εφοδιασμού και η ενεργειακή μετάβαση

Ως κορυφαίες προτεραιότητες για τις κοινωνίες, τις οικονομίες και...

Εγκρίθηκε το έργο ανακαίνισης του νοσοκομείου Καβάλας

Ο Διοικητής της 4ης ΥΠΕ Μακεδονίας & Θράκης ενέκρινε...