Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img

Τ. Ελευθεριάδου: Δεν μπορώ να αντιληφθώ τους λόγους αποχώρησης από τον ΣΥΡΙΖΑ

Ημέρα:

«Τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους. Έχει ξεκινήσει μία καινούργια ημέρα για τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ., χωρίς εσωκομματικά μαχαιρώματα, χωρίς να υπάρχει πλέον αμφισβήτηση για το που πάμε και για το ποια είναι η στοχοθεσία μας».

Τα παραπάνω υπογράμμισε σε δηλώσεις που έκανε στην τοπική ΕΡΑ, η πρώην βουλεύτρια Καβάλας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ., Τάνια Ελευθεριάδου, σχολιάζοντας την αποχώρηση βουλευτών, ευρωβουλευτών, αλλά και πολλών μελών του κόμματος ανά την Ελλάδα.

«Είμαι πολύ στεναχωρημένη για τους συντρόφους και τις συντρόφισσες που αποχώρησαν. Δεν μπορώ να αντιληφθώ τους λόγους τους…»

«Νομίζω ότι από εδώ και πέρα ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. θα πάρει τη θέση που του ανήκει, εκεί όπου τον έταξε ο ελληνικός λαός, δηλαδή στη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης και εντός και εκτός Βουλής. Θα κάνει αυτό που πρέπει να κάνει,  δηλαδή εποικοδομητική αντιπολίτευση στη ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Νομίζω ότι το ξεκαθάρισμα έγινε, ο καθένας εφ’ ω ετάχθη. Όλοι έδειξαν τι επιδιώκουν και τι ήθελαν. Είμαι πολύ στεναχωρημένη για τους συντρόφους και τις συντρόφισσες που αποχώρησαν. Δεν μπορώ να αντιληφθώ τους λόγους τους. Δεν βλέπω καμία ιδεολογική διάφορα που να έχει εκφραστεί στα όργανα του κόμματος. Δεν περίμεναν ούτε καν το συνέδριο, ώστε να εκφράσουν εκεί τις αντιρρήσεις τους ή τις αμφιβολίες τους για κάποια θέματα», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Ελευθεριάδου. 

«Ο Στέφανος Κασσελάκης θα μπορέσει, όχι μόνο να ανεβάσει τα ποσοστά του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ., αλλά να τον ξαναβάλει σε κυβερνητική τροχιά…»

«Ήταν άτομα με μεγάλη εμπειρία σε κυβερνητικούς θώκους, αλλά εφόσον πήραν αυτήν την απόφαση, κανείς δεν μπορούσε να τους σταματήσει και δεν έπρεπε να τους σταματήσει. Νομίζω ότι είναι μία καινούργια μέρα για το κόμμα μας και ότι όλα θα πάνε καλά. Ο Στέφανος Κασσελάκης θα μπορέσει, όχι μόνο να ανεβάσει τα ποσοστά του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ., αλλά να τον ξαναβάλει σε κυβερνητική τροχιά. Αυτό έχει ανάγκη η κοινωνία μας. Είμαι αισιόδοξη για το μέλλον και την πορεία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ., γιατί επαναλαμβάνω σταματάει πλέον η εσωστρέφεια, σταματάει πλέον η εσωκομματική φαγωμάρα και μπορούμε πλέον να κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε», συμπλήρωσε στη συνέχεια των δηλώσεών της η πρώην βουλεύτρια Καβάλας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. 

«Η κοινωνία μας θέλει δίπλα της. Δεν θέλει να ασχολούμαστε με εσωκομματικά θέματα. Αυτό που την ενδιαφέρει είναι να υπάρχει αντιπολίτευση στην χώρα…»

«Πρέπει να κάνουμε αντιπολίτευση για το καλό της ελληνικής κοινωνίας. Βλέπουμε τι επικρατεί στην κοινωνία και στον εργασιακό τομέα, το τι γίνεται με την εκτίναξη της ακρίβειας και της αισχροκέρδειας. Έρχεται και το φορολογικό νομοσχέδιο, το οποίο πραγματικά θα είναι ένα μεγάλο πλήγμα για όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους μικρομεσαίους και τους εμπόρους. Η κοινωνία μας θέλει δίπλα της. Δεν θέλει να ασχολούμαστε με εσωκομματικά θέματα. Δεν ενδιαφέρεται η κοινωνία για το ποιοι θα φύγουν ή ποιοι θα μείνουν στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. Αυτό που την ενδιαφέρει είναι να υπάρχει αντιπολίτευση στην χώρα και μία φωνή, στην οποία θα μπορεί να στηριχθεί σε αυτές τις δύσκολες ώρες», τόνισε καταληκτικά στις δηλώσεις της στην ΕΡΑ Καβάλας η Τάνια Ελευθεριάδου.  

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οι τουρίστες αυξάνονται, αλλά τα έσοδα μειώνονται

Μάρκος Δέμπας: Τα μέχρι σήμερα στοιχεία αποτελούν ένα μήνυμα...

Συζήτηση για το κλείσιμο του Κ.Ε.Π. στο Διοικητήριο

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας που πραγματοποιήθηκε την...

Περί υδατοδεξαμενών και αξιοποίησης τους…

Στη σημαντικότητα ύπαρξης ακόμη περισσότερων υδατοδεξαμενών, οι οποίες πέρα...

Επίδειξη λειτουργίας των απορριμματοφόρων περισυλλογής οργανικών αποβλήτων

Στην επίδειξη του τρόπου περισυλλογής οργανικών αποβλήτων και του...

Ολιγοήμερη παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Παρατείνεται έως τις 2 Αυγούστου η προθεσμία για την...

Μεγάλη πίεση δέχεται το Νοσοκομείο Καβάλας

Γιώργος Τεπελόπουλος: Όσο αυξάνει ο αριθμός των ξένων επισκεπτών...

Αποζημίωση για τις διακοπές ρεύματος θα ζητήσει ο δήμος Παγγαίου

Φίλιππος Αναστασιάδης: Τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο...