Μ. Λαζαρίδης: «Ενώνοντας τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε πολλά για τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους μας»

Ημέρα:

Συνεδρίασε για πρώτη φορά, την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου, το άτυπο συμβουλευτικό όργανο που συνέστησε ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης για τον πρωτογενή τομέα.

Ανταλλάχθηκαν απόψεις, διατυπώθηκαν προβληματισμοί και ιεραρχήθηκαν οι προτεραιότητες των αγροτών και των κτηνοτρόφων, με στόχο την αντιμετώπιση των προβλημάτων τους.

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στο πολιτικό γραφείο του κ. Λαζαρίδη, με το κλίμα να είναι εξαιρετικό και τη διάθεση όλων για εξεύρεση λύσεων, μεγάλη.

Στο συγκεκριμένο όργανο θα συμμετέχουν στις τακτικές του συνεδριάσεις οι κ. Ζαφείριος Μυστακίδης (Πρόεδρος ΓΕΩΤΕΕ ΑΜ), Σάββας Αργυράκης (Πρόεδρος Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Νέστου), Nικόλαος Δημόπουλος (Πρόεδρος Κτηνοτροφικού Συλλόγου Καβάλας), Κωνσταντίνος Λεπίδας (Πρόεδρος ΕΑΣ Καβάλας), Γρηγόριος Γρουζίδης (Πρόεδρος Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Παγγαίου), Κωνσταντίνος Παπαμερής (σύμβουλος για αγροτικά θέματα του Δήμου Παγγαίου) και ο γεωπόνος Γεώργιος Τζελέπης.

Η απόφαση για να προχωρήσει το εν λόγω εγχείρημα ελήφθη στα τέλη του περασμένου Ιουνίου, μετά από επίσκεψη του κ. Λαζαρίδη σε χωριά του πρώην Δήμου Ορφανού για να συζητήσει με αγρότες τα προβλήματα ακαρπίας της ελιάς, αλλά και για να κάνουν έναν γενικότερο προσδιορισμό των προβλημάτων του πρωτογενούς τομέα που έχει να αντιμετωπίσει στη νέα της τετραετία η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

«Είμαι από τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι, ενώνοντας τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε πολλά για τον αγροτικό μας κόσμο στην Π.Ε. Καβάλας», δήλωσε ο κ. Λαζαρίδης, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την έκβαση της συζήτησης και το μέλλον του άτυπου συμβουλευτικού οργάνου.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ο ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ ΘΩΜΑΣ Δημ. ΧΙΖΑΡΗΣ

(μέσα από τα μάτια του ανηψιού του Δημητρίου Χαρ....

Το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του δήμου Καβάλας

Το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του δήμου Καβάλας έχει...

Πολιτιστικός Σύλλογος Κηπούπολης-Καλαμίτσας: «Η γειτονιά των Ξωτικών και ο Άγιος Βασίλης»

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κηπούπολης-Καλαμίτσας είναι στην ευχάριστη θέση να...

Πανηγυρίζει ο ιερός ναός Αγίου Νικολάου στην Καβάλα

Το πρόγραμμα των ιερών Ακολουθιών της εορτής του αγίου...

«Δεσποινίς Μαργαρίτα» στο θέατρο «Αμαλία» Θεσσαλονίκης

ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΛΕΜΟΝΤΖΗ Ο Ρομπέρτο Ατάϋντε γεννήθηκε το...

Καβάλα: Ένας νεκρός και ένας τραυματίας σε τροχαίο

Την 2-12-2023 και ώρα 21.45΄, στην επαρχιακή οδό  Κεραμωτής...

Η αγορά της Καβάλας βάζει τα γιορτινά της

Γιάννης Τσίρλης: Την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου το «Pre Christmas...