Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img

Λεωνίδας Παππάς: Το ΠΑΣΟΚ επανέρχεται και είναι ουσιαστικά η αντιπολίτευση

Ημέρα:

«Το μήνυμα που υπάρχει διάχυτο σε όλη την Ελλάδα, είναι ότι το ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝ.ΑΛ. ανεβαίνει, ότι επανέρχεται. Σήμερα είναι ουσιαστικά η αντιπολίτευση κι αυτό που μένει το αμέσως επόμενο διάστημα, είναι να αποτυπωθεί αυτό και εκλογικά στις ευρωεκλογές».

Τα παραπάνω σημείωσε στο πλαίσιο δηλώσεων που παραχώρησε στην τοπική ΕΡΑ, ο πολιτευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝ.ΑΛ. στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας, Λεωνίδας Παππάς.

«Το κόμμα μας από το 2021 που ανέλαβε ο Νίκος Ανδρουλάκης, αν δεχτούμε τις εκτιμήσεις ψήφου των τελευταίων δημοσκοπήσεων, έχει αυξήσει 80% τις δυνάμεις του…»

«Το επόμενο βήμα είναι οι πολίτες να αποδεχτούν πλέον ότι υπάρχει σοβαρή εναλλακτική κυβερνητική πρόταση. Όταν γίνει αυτό, πλέον το ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝ.ΑΛ.  θα είναι έτοιμο κάποια στιγμή να αναλάβει και τη διακυβέρνηση της χώρας. Αυτός είναι ο σκοπός, χωρίς βιαστικά βήματα. Λένε πολλοί ότι το ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝ.ΑΛ. δεν ανεβαίνει. Χάνει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. και το ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝ.ΑΛ. δεν ανεβαίνει. Αυτό είναι ψέμα. Το κόμμα μας από το 2021 που ανέλαβε ο Νίκος Ανδρουλάκης, αν δεχτούμε τις εκτιμήσεις ψήφου των τελευταίων δημοσκοπήσεων, έχει αυξήσει 80% τις δυνάμεις του. Από τον Ιούνιο του 2023 είμαστε από το 11,8% στο 15,3%, αύξηση 3,5%. Είναι περίπου αύξηση 30% των δυνάμεών μας. Αν δεχτώ ότι δεν κερδίζουμε όσους φεύγουν προσωρινά ή οριστικά από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ., αυτό είναι ακόμη πιο σημαντικό, καθώς σημαίνει ότι παίρνουμε ψηφοφόρους και από άλλες δεξαμενές», ανέφερε σχετικά ο κ. Παππάς. 

«Δεν πρόκειται να λαϊκίσουμε, δεν πρόκειται να πούμε ψέματα στον ελληνικό λαό. Με σοβαρότητα, νηφαλιότητα, ρεαλισμό, θέλουμε να έχουμε σταθερή, συνεχή δημοσκοπική και εκλογική άνοδο…»

«Εμείς δεν βιαζόμαστε, δεν επιδιώκουμε, δεν καιγόμαστε να ανέβουμε απότομα, χωρίς να έχουμε στέρεες βάσεις. Αυτό το έκαναν άλλοι κομματικοί σχηματισμοί στην Ελλάδα και μετά το πλήρωσαν. Δεν πρόκειται να λαϊκίσουμε, δεν πρόκειται να πούμε ψέματα στον ελληνικό λαό. Με σοβαρότητα, νηφαλιότητα, ρεαλισμό και με συγκεκριμένο προγραμματικό λόγο, όχι πάντοτε ευχάριστο, θέλουμε να έχουμε σταθερή, συνεχή δημοσκοπική και εκλογική άνοδο, όπως συμβαίνει τώρα. Δεν σκοπεύουμε να κάνουμε κάτι που δεν συνάδει με τις αρχές και τις αξίες μας για να ξεπεταχτούμε. Δεν θα είναι υγιές. Αυτό κάποιοι το έκαναν και το πλήρωσαν. Εμείς θέλουμε να μας επιβραβεύουν οι πολίτες για αυτό που κάνουμε», υπογράμμισε εν συνεχεία στις δηλώσεις του ο πολιτευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝ.ΑΛ. στην Π.Ε. Καβάλας. 

«Όπου απαιτείται, θα κάνουμε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση. Θα τους χτυπάμε σαν τα χταπόδια όπως λέμε για το θέμα της ακρίβειας, το θέμα των καρτέλ, το θέμα της ανοχής της κερδοσκοπίας από τράπεζες, σουπερμάρκετ…»

«Εμείς θα στηρίζουμε και θα βάζουμε πλάτη σε όλα τα σημαντικά θέματα, όπως είναι τα εθνικά θέματα, το περιβάλλον, τα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, γιατί είναι υπεύθυνη στάση αυτή. Όμως όπου απαιτείται, θα κάνουμε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση. Θα τους χτυπάμε σαν τα χταπόδια όπως λέμε για το θέμα της ακρίβειας, το θέμα των καρτέλ, το θέμα της ανοχής της κερδοσκοπίας από τράπεζες, σουπερμάρκετ, μεγάλους ενεργειακούς παίκτες. Εκεί θα είμαστε αδυσώπητοι και σκληροί. Όπου απαιτείται όμως, δηλαδή σε εθνικά θέματα, στα θέματα του περιβάλλοντος, θα βάζουμε πλάτη και θα βοηθούμε με την εμπειρία μας, με τις γνώσεις μας και με τη στήριξή μας, όταν κρίνουμε ότι αυτό είναι προς το συμφέρον της πατρίδας και των πολιτών. Αυτή θα είναι η αντιπολίτευση που θα κάνει το ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝ.ΑΛ.», σημείωσε καταληκτικά στις δηλώσεις του ο Λεωνίδας Παππάς.  

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Απαγόρευση θαλασσίων δραστηριοτήτων στη Νέα Ηρακλείτσα

Με απόφαση του Λιμενάρχη Καβάλας απαγορεύεται η κυκλοφορία πλοίων,...

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την ποιότητα του νερού στη Θάσο

Κώστας Μανίτσας: «Ο κ. Παπαδόπουλος δεν μας έδωσε στοιχεία...

Οργή των ιδιοκτητών ταξί με τους πειραματισμούς του δημάρχου

Χρήστος Ιωαννίδης: Ο άνθρωπος καταστρέφει την πόλη, δεν το...

Αρκεί η διαφωνία των γονέων για να αποφασίσει το δικαστήριο αποκλειστική επιμέλεια;

Σε περίπτωση που η από κοινού άσκηση της γονικής...

Πεσμένη η καταναλωτική κίνηση στην αγορά της Ελευθερούπολης

Παναγιώτης Παπαευαγγέλου: Δεν υπήρξε η κίνηση που είχαμε άλλες...

Τελειωμό δεν έχουν τα πειράματα στην Πλατεία Καπνεργάτη!!!

Η νέα πρόταση για τη θέση της πιάτσας ταξί...

Ο Ιατρικός κόσμος κρατάει μικρό καλάθι

Ξενοφών Κροκίδης: Δεν περιμένουμε κάτι σημαντικό για την υγεία...

Καβάλα: Βιντεοσκοπούσε ζευγάρι σε κατάστημα

Συνελήφθη την 5-9-2024 το μεσημέρι στην Καβάλα, από αστυνομικούς...