Κώστας Μορφίδης: Ελπίζουμε σε νέα περίοδο από εδώ και πέρα

Ημέρα:

«Έτσι κι αλλιώς είναι μια νέα σελίδα η εκλογή ενός νέου προέδρου σε οποιοδήποτε πολιτικό κόμμα. Και για εμάς αυτή η σελίδα γυρίζει, μέσα από μια πετυχημένη διαδικασία, με μεγάλη συμμετοχή των πολιτών σε αυτήν».

Τα παραπάνω τόνισε στο πλαίσιο δηλώσεων που έκανε στην τοπική ΕΡΑ, ο γραμματέας της Ν.Ε. Καβάλας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ., Κώστας Μορφίδης, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που ανέδειξαν ως νέο πρόεδρο τον Στέφανο Κασσελάκη. 

«Aυτό που διαπιστώνουμε είναι το να προχωρήσουμε με ενότητα απέναντι στον κοινό εχθρό, που είναι τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας…»

«Τόσο την πρώτη Κυριακή, όσο και στη δεύτερη, ήταν εντυπωσιακή η συμμετοχή των πολιτών σε όλη την Ελλάδα. Μέσα από αυτήν την διαδικασία νικητής βγήκε ο Στέφανος Κασσελάκης. Από εδώ και πέρα νομίζω ότι όλοι προσδοκούν τις επόμενες κινήσεις, αλλά κυρίως αυτό που διαπιστώνουμε είναι το να προχωρήσουμε με ενότητα απέναντι στον κοινό εχθρό, που είναι τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας. Με αυτά να ασχοληθούμε, σ’ αυτά να δώσουμε λύσεις και να καταθέσουμε προτάσεις. Όλοι μας θέλαμε να γίνει μια πολύ καλή διαδικασία και να εκφραστεί ο κόσμος, όπως έγινε, για να προκύψει ένας νέος αρχηγός που θα τραβήξει μαζί με όλους μας το κόμμα σε μια νικηφόρα πορεία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Μορφίδης.

«Ελπίζουμε ότι θα είναι μια καινούργια μέρα η σημερινή και μια νέα περίοδος από εδώ και πέρα προς όφελος της ελληνικής κοινωνίας…»

«Επίσης, άλλη μια διαπίστωση είναι ότι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. είναι εδώ, είναι δυνατός και έχει τη θέληση και τη δυναμική απ’ ό,τι φαίνεται να επανακάμψει στην πολιτική μας σκηνή. Βεβαίως θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους αυτούς που έκαναν τις εκλογές και στην περιοχή μας, αλλά και πανελλαδικά, τις εφορευτικές επιτροπές δηλαδή, που απέδειξαν ότι μπορούν να αντεπεξέλθουν σε ένα δύσκολο πραγματικά έργο, χρησιμοποιώντας νέες τεχνολογίες και δίνοντας αξιόπιστα και στην ώρα τους τα αποτελέσματα πανελλαδικά. Πραγματικά ήταν μια καλή διαδικασία και ελπίζουμε ότι θα είναι μια καινούργια μέρα η σημερινή και μια νέα περίοδος από εδώ και πέρα προς όφελος της ελληνικής κοινωνίας», συμπλήρωσε ακόμη στις δηλώσεις του ο κ. Μορφίδης.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Κώστας Τσιτσιλικάκης: Διαχρονικά ζητάμε επιπλέον προσωπικό στο ΕΚΑΒ

«Είναι πάρα πολλά τα περιστατικά από ανακοπή που καταλήγουν» Το...

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα ΑΜΕΑ και βράβευση του μαθητή Χαράλαμπου Αγγή

Μία εξαιρετική εκδήλωση, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων...

Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Καραβιού στον δήμο Θάσου

Την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου στις 6.30 το απόγευμα θα...

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Θάσου για τον θάνατο του Βασίλη Βασιλικού

Μετά την είδηση του θανάτου του Βασίλη Βασιλικού ο...

Παναγιώτης Μαμτσαδέλης: Μεγάλη ευθύνη η θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου

«Παρά την ηλικία μου ο κ. Μουριάδης με εμπιστεύεται...

Ο Τόνι Σφήνος στην Καβάλα 

O γνωστός καλλιτέχνης Τόνι Σφήνος θα βρεθεί στην Καβάλα την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου...

Με μικροκάμερες προσπαθούν να προστατέψουν τις λιγοστές ελιές

Με μικροκάμερες προσπαθούν να προστατέψουν από τους επιτήδειους τις...

Τ. Ελευθεριάδου: Δεν μπορώ να αντιληφθώ τους λόγους αποχώρησης από τον ΣΥΡΙΖΑ

«Τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους. Έχει ξεκινήσει...