Κώστας Μορφίδης: Εμπαιγμός για τους ελεύθερους επαγγελματίες

Ημέρα:

Σκληρή γλώσσα κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, για το θέμα της φορολόγησης των ελευθέρων επαγγελματιών, χρησιμοποίησε στο πλαίσιο δηλώσεών του στον «Ενήμερο», ο γραμματέας της Ν.Ε. Καβάλας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ., Κώστας Μορφίδης.

Χαρακτηριστικά έκανε λόγο για υφαρπαγή της ψήφου των πολιτών και δη των ελευθέρων επαγγελματιών, ενώ μίλησε επίσης για κοροϊδία και εξαπάτησή τους από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία θα αρχίσει σε λίγο, όπως τόνισε, να δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο.

«Είναι εμπαιγμός για τους ελεύθερους επαγγελματίες που πίστεψαν ότι δεν θα έχουν άλλους φόρους και μάλιστα είχαν «τρομάξει» προεκλογικά από τις δηλώσεις του Γ.  Κατρούγκαλου…»

«Πραγματικά έχουν εξαπατηθεί οι ελεύθεροι επαγγελματίες. Προεκλογικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης έλεγε ότι δεν θα επιβληθούν νέοι φόροι και μάλιστα έλεγε ότι θα τους μείωνε τους ήδη υπάρχοντες. Αυτό όμως δεν βλέπουμε να συμβαίνει, ίσα ίσα συμβαίνει το αντίθετο και μάλιστα με μία δόση κοροϊδίας θα έλεγα, γιατί δεν λένε ότι είναι φορολογία αυτό, αλλά ότι είναι διόρθωση των κλιμάκων. Άρα είναι εμπαιγμός για τους ελεύθερους επαγγελματίες που πίστεψαν ότι δεν θα έχουν άλλους φόρους, ότι θα μειωθούν αυτοί και μάλιστα είχαν «τρομάξει» προεκλογικά από τις δηλώσεις του Γιώργου Κατρούγκαλου», σημείωσε σχετικά ο κ. Μορφίδης. 

«Το κακό έρχεται τώρα όμως από την Νέα Δημοκρατία και δυστυχώς είναι συνεχόμενο…»

Και συνέχισε χαρακτηριστικά: «Μάλιστα θα ήθελα να δω πραγματικά πώς αισθάνονται όλοι αυτοί οι λογιστές, οι οποίοι την επόμενη μέρα το πρωί των δηλώσεων του κ. Κατρούγκαλου έστελναν ενημερώσεις σε ελεύθερους επαγγελματίες για το πόσο κακό θα τους κάνει το ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. Το κακό έρχεται τώρα όμως από την Νέα Δημοκρατία και δυστυχώς είναι συνεχόμενο. Είναι μία συνεχόμενη κατάσταση, η οποία έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό, όπου οι ελεύθεροι επαγγελματίες δεν υπάρχουν στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, δεν υπάρχουν μέτρα ενίσχυσης τους τον τελευταίο καιρό και βλέπουμε να αυξάνει συνέχεια η φορολόγηση τους».

«Θα καταλάβουν όλοι οι πολίτες ότι αυτά που είπε κυβέρνηση προεκλογικά, ήταν αυτά μόνο υποσχέσεις για να κερδίσει τις εκλογές…»

«Επί της ουσίας ο κ. Μητσοτάκης τους υφάρπαξε την ψήφο, αλλά όχι μόνο των ελευθέρων επαγγελματιών. Όλα αυτά θα φανούν μέσα στην τετραετία και θα καταλάβουν όλοι οι πολίτες ότι όλα αυτά που είπε κυβέρνηση προεκλογικά, τα λίγα που είχε στο πρόγραμμά της, ότι ήταν κι αυτά μόνο υποσχέσεις για να κερδίσει τις εκλογές. Αφού τις κέρδισε θα δούμε το πραγματικό της πρόσωπο, το οποίο είναι αντικοινωνικό. Βλέπουμε ότι καταρρέουν τα νοσοκομεία, η ακρίβεια θερίζει τους πολίτες και κλέβει το εισόδημα της ελληνικής οικογένειας, ενώ στοχοποιείται ήδη περισσότερο η μεσαία τάξη και από την άλλη ενισχύεται παράλογα το μεγάλο κεφάλαιο και οι μεγάλες επιχειρήσεις της χώρας», υπογράμμισε καταληκτικά στις δηλώσεις του στον «Ε» ο γραμματέας της Ν.Ε. Καβάλας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

«Δεσποινίς Μαργαρίτα» στο θέατρο «Αμαλία» Θεσσαλονίκης

ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΛΕΜΟΝΤΖΗ Ο Ρομπέρτο Ατάϋντε γεννήθηκε το...

Καβάλα: Ένας νεκρός και ένας τραυματίας σε τροχαίο

Την 2-12-2023 και ώρα 21.45΄, στην επαρχιακή οδό  Κεραμωτής...

Η αγορά της Καβάλας βάζει τα γιορτινά της

Γιάννης Τσίρλης: Την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου το «Pre Christmas...

Απόστολος Χρόνης: Προάγγελος ιδιωτικοποίησης οι συνενώσεις των ΔΕΥΑ;

Την έντονη ανησυχία του για την πιθανή ιδιωτικοποίηση του...

Γονική αποξένωση: Το έγκλημα που δεν τιμωρείται!

Καλησπέρα φίλες και φίλοι. Σήμερα είναι μια μεγάλη ευκαιρία...

«Κλυταιμνήστρα η (ε)κλυτή βασίλισσα» σε σκηνοθεσία Παύλου Λεμοντζή

Την θεατρική παράσταση «Κλυταιμνήστρα η (ε)κλυτή βασίλισσα», που ανεβαίνει...

Ξενοφών Κροκίδης: Θα εξηγήσουμε τι είναι, αλλά και τι δεν είναι εθελοντισμός

Ξενοφών Κροκίδης: Όταν υπάρχει ένα μεγάλο κίνημα εθελοντισμού σημαίνει...

Θέμης Καλπακίδης: Απ’ το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η αγροτική παραγωγή

«Πηγαίνουμε από το κακό στο χειρότερο», επισημαίνει για την...