Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img

Κώστας Μορφίδης: «Χρειάζεται όλοι μαζί να προχωρήσουμε, αλλά αυτό το όλοι μαζί πρέπει να το εννοούμε…»

Ημέρα:

Με 35 αντιπροσώπους θα συμμετέχει στο συνέδριο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. που άρχισε τις εργασίες του την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου στην Αθήνα, η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας, όπως δήλωσε στον «Ενήμερο», ο γραμματέας της τοπικής Νομαρχιακής Επιτροπής και πρώην βουλευτής, Κώστας Μορφίδης.

Λόγω του συνεδρίου οι εκλογές για την ανάδειξη των νέων τοπικών οργάνων, με σχετική απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ., μετατέθηκαν για δυο εβδομάδες μετά το συνέδριο, στις 10 Μαρτίου.

«Το συνέδριο αυτό περιμένουμε να είναι ένας σταθμός για την νέα πορεία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ., ένα συνέδριο επανίδρυσης και επαναπροσδιορισμού της σχέσης του κόμματός μας με την κοινωνία…»

«Έχουμε ήδη επιλέξει τους αντιπροσώπους μας για το συνέδριο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. που αρχίζει την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 25 του μήνα στο γήπεδο του ΤαεΚβοΝτο στην Αθήνα. Ρυθμίσαμε τα της μετακίνησης των συνέδρων μας, οι οποίοι συνολικά θα είναι 35 άτομα. Το συνέδριο αυτό περιμένουμε να είναι ένας σταθμός για την νέα πορεία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ., ένα συνέδριο επανίδρυσης και επαναπροσδιορισμού της σχέσης του κόμματός μας με την κοινωνία», επισήμανε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο Κώστας Μορφίδης.

«Με βάση αυτά που θα ψηφίσουμε στο συνέδριο, θα συνεχίσουμε την επαναπροσέγγισή μας με τους πολίτες, έτσι ώστε να χτίσουμε τη νέα σχέση αυτή…»

«Έχουμε ολοκληρώσει τοπικά τον προσυνεδριακό διάλογο και πιστεύουμε ότι πραγματικά έχει γίνει μια πολύ καλή συζήτηση πάνω στα βασικά θέματα που αφορούν το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας. Με βάση αυτά που θα ψηφίσουμε στο συνέδριο, θα συνεχίσουμε την επαναπροσέγγισή μας με τους πολίτες, έτσι ώστε να χτίσουμε τη νέα σχέση αυτή, η οποία θα στηρίζεται στην επίλυση των μεγάλων προβλημάτων που αυτή τη στιγμή αφορούν τους πολίτες και κυρίως προέρχονται από τη νεοφιλελεύθερη πολιτική που εφαρμόζει η Νέα Δημοκρατία», συμπλήρωσε ακόμη στα όσα είπε στον «Ε» ο γραμματέας της Ν.Ε. Καβάλας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. 

«Χρειάζεται όλοι μαζί να προχωρήσουμε, αλλά αυτό το όλοι μαζί πρέπει να το λέμε και να το εννοούμε…»

Τέλος, όσον αφορά την έντονη αναταραχή που υπήρξε τα τελευταία 24ωρα στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. και την αποσυμπίεση της κατάστασης που επετεύχθη κυριολεκτικά στο παρά πέντε του συνεδρίου, ο Κώστας Μορφίδης σχολίασε: «Υπάρχουν τάσεις και φωνές οι οποίες αντιδρούν. Κάποια πράγματα δεν γίνονται στον σωστό χρόνο πιστεύω, δεν συζητιούνται και δεν υπάρχει μία συλλογική λειτουργία, η οποία πραγματικά χρειάζεται στο κόμμα. Χρειάζεται όλοι μαζί να προχωρήσουμε, αλλά αυτό το όλοι μαζί πρέπει να το λέμε και να το εννοούμε όλοι και κυρίως να προσπαθούμε από κάτω, δηλαδή να ξεκινάμε από τα μέλη και να πηγαίνουμε προς την κορυφή».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οι τουρίστες αυξάνονται, αλλά τα έσοδα μειώνονται

Μάρκος Δέμπας: Τα μέχρι σήμερα στοιχεία αποτελούν ένα μήνυμα...

Συζήτηση για το κλείσιμο του Κ.Ε.Π. στο Διοικητήριο

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας που πραγματοποιήθηκε την...

Περί υδατοδεξαμενών και αξιοποίησης τους…

Στη σημαντικότητα ύπαρξης ακόμη περισσότερων υδατοδεξαμενών, οι οποίες πέρα...

Επίδειξη λειτουργίας των απορριμματοφόρων περισυλλογής οργανικών αποβλήτων

Στην επίδειξη του τρόπου περισυλλογής οργανικών αποβλήτων και του...

Ολιγοήμερη παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Παρατείνεται έως τις 2 Αυγούστου η προθεσμία για την...

Μεγάλη πίεση δέχεται το Νοσοκομείο Καβάλας

Γιώργος Τεπελόπουλος: Όσο αυξάνει ο αριθμός των ξένων επισκεπτών...

Αποζημίωση για τις διακοπές ρεύματος θα ζητήσει ο δήμος Παγγαίου

Φίλιππος Αναστασιάδης: Τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο...