Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κώστας Μορφίδης: «Χρειάζεται όλοι μαζί να προχωρήσουμε, αλλά αυτό το όλοι μαζί πρέπει να το εννοούμε…»

Ημέρα:

spot_img

Με 35 αντιπροσώπους θα συμμετέχει στο συνέδριο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. που άρχισε τις εργασίες του την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου στην Αθήνα, η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας, όπως δήλωσε στον «Ενήμερο», ο γραμματέας της τοπικής Νομαρχιακής Επιτροπής και πρώην βουλευτής, Κώστας Μορφίδης.

Λόγω του συνεδρίου οι εκλογές για την ανάδειξη των νέων τοπικών οργάνων, με σχετική απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ., μετατέθηκαν για δυο εβδομάδες μετά το συνέδριο, στις 10 Μαρτίου.

«Το συνέδριο αυτό περιμένουμε να είναι ένας σταθμός για την νέα πορεία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ., ένα συνέδριο επανίδρυσης και επαναπροσδιορισμού της σχέσης του κόμματός μας με την κοινωνία…»

«Έχουμε ήδη επιλέξει τους αντιπροσώπους μας για το συνέδριο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. που αρχίζει την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 25 του μήνα στο γήπεδο του ΤαεΚβοΝτο στην Αθήνα. Ρυθμίσαμε τα της μετακίνησης των συνέδρων μας, οι οποίοι συνολικά θα είναι 35 άτομα. Το συνέδριο αυτό περιμένουμε να είναι ένας σταθμός για την νέα πορεία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ., ένα συνέδριο επανίδρυσης και επαναπροσδιορισμού της σχέσης του κόμματός μας με την κοινωνία», επισήμανε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο Κώστας Μορφίδης.

«Με βάση αυτά που θα ψηφίσουμε στο συνέδριο, θα συνεχίσουμε την επαναπροσέγγισή μας με τους πολίτες, έτσι ώστε να χτίσουμε τη νέα σχέση αυτή…»

«Έχουμε ολοκληρώσει τοπικά τον προσυνεδριακό διάλογο και πιστεύουμε ότι πραγματικά έχει γίνει μια πολύ καλή συζήτηση πάνω στα βασικά θέματα που αφορούν το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας. Με βάση αυτά που θα ψηφίσουμε στο συνέδριο, θα συνεχίσουμε την επαναπροσέγγισή μας με τους πολίτες, έτσι ώστε να χτίσουμε τη νέα σχέση αυτή, η οποία θα στηρίζεται στην επίλυση των μεγάλων προβλημάτων που αυτή τη στιγμή αφορούν τους πολίτες και κυρίως προέρχονται από τη νεοφιλελεύθερη πολιτική που εφαρμόζει η Νέα Δημοκρατία», συμπλήρωσε ακόμη στα όσα είπε στον «Ε» ο γραμματέας της Ν.Ε. Καβάλας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. 

«Χρειάζεται όλοι μαζί να προχωρήσουμε, αλλά αυτό το όλοι μαζί πρέπει να το λέμε και να το εννοούμε…»

Τέλος, όσον αφορά την έντονη αναταραχή που υπήρξε τα τελευταία 24ωρα στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. και την αποσυμπίεση της κατάστασης που επετεύχθη κυριολεκτικά στο παρά πέντε του συνεδρίου, ο Κώστας Μορφίδης σχολίασε: «Υπάρχουν τάσεις και φωνές οι οποίες αντιδρούν. Κάποια πράγματα δεν γίνονται στον σωστό χρόνο πιστεύω, δεν συζητιούνται και δεν υπάρχει μία συλλογική λειτουργία, η οποία πραγματικά χρειάζεται στο κόμμα. Χρειάζεται όλοι μαζί να προχωρήσουμε, αλλά αυτό το όλοι μαζί πρέπει να το λέμε και να το εννοούμε όλοι και κυρίως να προσπαθούμε από κάτω, δηλαδή να ξεκινάμε από τα μέλη και να πηγαίνουμε προς την κορυφή».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Αισιοδοξία για το έργο στο λιμάνι της Ηρακλείτσας

Γιώργος Καλλινικίδης: Η Περιφέρεια είναι υπεύθυνη για τις πληρωμές...

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων από 19.04.2024

Από τον δήμο Καβάλας ανακοινώνονται τα ακόλουθα: Σύμφωνα με έκτακτο...

ΠΩΛΕΙΤΑΙ Mercedes

ΠΩΛΕΙΤΑΙ: Mercedes C180 Elegance, Αυτόματο, 6/99,  Βενζίνη/Υγραέριο, 260.000 km.ΑτρακάριστοΆριστη...

Καταρρέει η στέγη του παλιού Πρωτοδικείου

Κωστής Σιμιτσής: Ο δήμαρχος κάνει έναν μοναχικό αγώνα, χρειάζεται...

Κάθετα αντίθετοι στον «κανονισμό πυροπροστασίας» οι κάτοικοι του Κρυονερίου

Την κάθετη αντίθεσή της στον «κανονισμό πυροπροστασίας εντός ή...

ΑΝΚΑ: Επιπλέον 7,8 εκατ. ευρώ από το πρόγραμμα Leader στον νομό Καβάλας

Σε συνέχεια των με αριθ. πρωτ.: 927/11.04.2024 και 1041/18.04.2024...

Μάκης Παπαδόπουλος: Θα λειτουργήσει το Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων, ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;

Ρωτάμε ευθέως τη Διοίκηση του Δήμου Καβάλας: ·         Θα λειτουργήσει φέτος...

Απάντηση του Χρ. Τοψίδη στον Μ. Λαζαρίδη για τις αποζημιώσεις στους πυρόπληκτους της ΠΕ Καβάλας

Ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χριστόδουλος Τοψίδης απαντώντας στον βουλευτή ΝΔ...