Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Το Σάββατο στην Καβάλα ο Γ. Γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας

Ημέρα:

spot_img

Στην Καβάλα θα βρεθεί το Σάββατο (10/6) ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κ.Κ.Ε., Δημήτρης Κουτσούμπας, στο πλαίσιο τριήμερης περιοδείας του στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που δόθηκε το πρωί της Πέμπτης (8/6) τα στελέχη του κόμματος στην Καβάλα, Βασίλης Καταπόδης και Βάσω Διαμιανίδου, αναφέρθηκαν εκτενώς στο πρόγραμμα της περιοδείας του κ. Κουτσούμπα, απευθύνοντας παράλληλα κάλεσμα συμμετοχής στους συμπολίτες μας στην ομιλία που θα πραγματοποιήσει στις 8 το βράδυ του Σαββάτου στο Πάρκο Φαλήρου.

Ο Δ. Κουτσούμπας θα συναντηθεί με τον αντιπεριφερειάρχη και τη δήμαρχο Καβάλας, καθώς και με τα μέλη του Αγροτικού Συλλόγου Γιαλοχωρίων

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Κουτσούμπας το βράδυ της Παρασκευής θ’ αρχίσει την περιοδεία του από την Ξάνθη, όπου θα πραγματοποιήσει ομιλία στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Το Σάββατο στις 10 το πρωί θα συναντηθεί στο δημαρχείο της Καβάλας, με τη δήμαρχο, Δήμητρα Τσανάκα, ενώ στις 11 στο διοικητήριο με τον αντιπεριφερειάρχη, Θόδωρο Μαρκόπουλο.

Στις 12 ο γ.γ. της Κ.Ε. του Κ.Κ.Ε. θα έχει συνάντηση με τα μέλη του Αγροτικού Συλλόγου Γιαλοχωρίων, ενώ στις 8 το βράδυ θα είναι κεντρικός ομιλητής στην πολιτική συγκέντρωση που θα γίνει στο Πάρκο Φαλήρου. Αμέσως μετά την ομιλία θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.

Την Κυριακή ο κ. Κουτσούμπας θα καταθέσει στεφάνι στη Χωριστή Δράμας, όπου και θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο της πόλης, Χριστόδουλο Μαμσάκο, ενώ στις 7.30 το βράδυ της Κυριακής θα μιλήσει στην πλατεία Φάρου στην Αλεξανδρούπολη.

Η φωνή του Κ.Κ.Ε. πρέπει να δυναμώσει…

Ο κ. Καταπόδης κάλεσε φίλους κι όχι μόνο του Κ.Κ.Ε. να ακούσουν αυτά που θα πει ο κ. Κουτσούμπας στην ομιλία του, υπογραμμίζοντας ότι με το Κ.Κ.Ε. υπάρχει λύση και προοπτική για τον τόπο, τη στιγμή μάλιστα που διαψεύστηκαν οι όποιες ελπίδες είχε ο λαός στο ΣΥ.ΡΙΖ.Α., αλλά και επειδή δεν έχει πια ο πολίτης να περιμένει τίποτα από Νέα Δημοκρατία και ΠΑ.ΣΟ.Κ., δυο κόμματα που όπως είπε εκφράζουν το μεγάλο κεφάλαιο.

«Η φωνή του Κ.Κ.Ε. πρέπει να δυναμώσει. Καλούμε τους πολίτες να ακούσουν αυτά που θα πει ο Δημήτρης Κουτσούμπας, σε μια ομιλία μεστή και με νόημα, που δίνει διέξοδο», επισήμανε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο Βασίλης Καταπόδης.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ «Άδοντες και Ψάλλοντες εν τη καρδία»

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ "Άδοντες και Ψάλλοντες εν τη...

Για να μην ξεχνούν, για να θυμούνται…

του Κώστα Παπακοσμά Στην Βέροια στο “Βλαχογιάννειο” Μουσείο δημιούργησαν έναν...

Εμπορικός Σύλλογος: Δηλώστε τις εκδηλώσεις για την «Λευκή Νύχτα»

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Καβάλας εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο...

Αποδοτική η 4η επιχειρηματική αποστολή της Kourtidis Group στις ΗΠΑ

«Η 4η επιχειρηματική αποστολή της Kourtidis Group στις Η.Π.Α....

Σπουδαστές/τριες του ΙΕΚ ΔΥΠΑ Καβάλας επισκέφτηκαν το «Κωνστάντειο»

Οι μαθητευόμενες και μαθητευόμενοι του τμήματος Κομμωτικής υπό την...

Συνάντηση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ με την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα

Την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ κα Σοφία Σακοράφα υποδέχτηκε το...

Μακάριος Λαζαρίδης: «Καπναποθήκες, Εθνολογικό Μουσείο Ν. Καρβάλης και Κάστρο Μ. Αλεξάνδρου εκπέμπουν SOS»

Τη δημιουργία νέου Αρχαιολογικού Μουσείου στους Φιλίππους ζήτησε από...

Δήμος Παγγαίου: Αυξημένη ετοιμότητα για τις πυρκαγιές

Στέργιος Κεχαγιάς: Ζήσαμε ένα παρατεταμένο φθινόπωρο και αυτό μας...