Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Γιώργος Καλαντζής για ΣΥΡΙΖΑ: «Όπου φτωχός και η μοίρα του»

Ημέρα:

spot_img

«Δεν το θεωρώ υγιές αυτό που συμβαίνει με την αντιπολίτευση»

Για τις επικείμενες ευρωεκλογές μίλησε στην ΕΡΑ Καβάλας ο οργανωτικός γραμματέας της επιτροπής πρώην βουλευτών, ευρωβουλευτών, πολιτευτών της Νέας Δημοκρατίας, σύμβουλος του πρωθυπουργού και πρώην υπουργός, Γιώργος Καλαντζής.

«Ενόψει των ευρωεκλογών θα ήθελα ένα ισχυρό κόμμα αντιπολίτευσης, γιατί για εμένα έτσι είναι η δημοκρατία. Δυστυχώς δεν υπάρχει. Είναι σίγουρη η νίκη της Νέας Δημοκρατίας, δεν χρειάζεται να το πω εγώ, αλλά θα ήθελα έναν ισχυρό πόλο απέναντι στη Νέα Δημοκρατία», ανέφερε αρχικά στις δηλώσεις του ο κ. Καλαντζής.

«Δεν το θεωρώ υγεία πάντως αυτό που συμβαίνει, αλλά τι να πω για τους άλλους; Εγώ χαίρομαι που πηγαίνει καλά η Νέα Δημοκρατία και ο Κ. Μητσοτάκης»

«Έτσι γίνεται στη δημοκρατία, πρέπει να εναλλάσσονται στην διακυβέρνηση τα κόμματα, αλλά δυστυχώς όπως βλέπουμε από τις δημοσκοπήσεις παλεύουν τρία κόμματα, ΠΑ.ΣΟ.Κ., ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και Ελληνική Λύση. Δεν το θεωρώ υγεία πάντως αυτό που συμβαίνει, αλλά τι να πω για τους άλλους; Εγώ χαίρομαι που πηγαίνει καλά η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Οι αντίπαλοι του δυστυχώς δεν πάνε καλά. Δεν το θέλω αυτό το ξαναλέω, δεν μου αρέσει κάτι τέτοιο. Θα ήθελα ένα ισχυρό κεντροαριστερό κόμμα δίπλα στην ισχυρή κεντροδεξιά της Νέας Δημοκρατίας. Είναι βέβαιο πάντως ότι θα είναι μεγάλη η διαφορά. Θα είναι πάνω από το 30% η Νέα Δημοκρατία, οι υπόλοιποι θα παλεύουν, σίγουρα κάτω από το 15%. Αυτά είναι δεδομένα και δεν αλλάζουν», σημείωσε σχετικά ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας. 

«Όπου φτωχός και η μοίρα του!», σχολιάζει για τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ο πρώην υπουργός

Κληθείς να σχολιάσει την κατάσταση που επικρατεί στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ο κ. Καλαντζής τόνισε: «Όπου φτωχός και η μοίρα του! Δυστυχώς κι αυτό δεν μ’ αρέσει. Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κάποια στιγμή φάνηκε όταν άρχισε να προσαρμόζεται στην πραγματικότητα, όχι με τη συμπεριφορά του πρώτου εξαμήνου που κόντεψε να τινάξει την Ελλάδα στον αέρα, αλλά όταν υποχρεώθηκε να προσαρμοστεί πήγαινε να γίνει ένα κόμμα, αλλά φαίνεται ότι τα εγγενή προβλήματα και ιδιαίτερα τα προσωπικά προβλήματα δεν τους αφήνουν να προχωρήσουν. Δεν θα στεναχωρηθώ και γι’ αυτό, αλλά στεναχωριέμαι σαν δημοκράτης. Για μένα υγεία είναι να υπάρχουν δύο ισχυρά κόμματα που θα είναι εναλλάσσονται στη διακυβέρνηση της χώρας όταν και όπως αποφασίζει ο ελληνικός λαός».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Χιλιάδες επισκέπτες στην «North Aegean Boat Show 2024»

Εξαιρετικά υψηλή ήταν η επισκεψιμότητα της πρώτης έκθεσης «North...

Συναυλία της Άννας Βίσση στην Καβάλα

Οι θαυμαστές της Άννας Βίσση θα έχουν την ευκαιρία...

Μ. Λαζαρίδης προς Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ: «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη»

Σε απάντηση της ανακοίνωσης της Νομαρχιακής Επιτροπής Καβάλας του...

Η ψηφιακή κάρτα εργασίας φέρνει προβλήματα και πρόστιμα;

Για κάποιους κλάδους είναι αρκετά δύσκολο να εφαρμοστεί Προβλήματα σε...

Το Σώμα Οδηγισμού καθάρισε το περιαστικό δάσος της Καβάλας

Το ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΔΗΓΙΣΜΟΥ Τ.Τ. ΚΑΒΑΛΑΣ πραγματοποίησε με μεγάλη...

Το πρόγραμμα υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Ελευθερούπολη

Στην Ελευθερούπολη στο χώρο έμπροσθεν του Δημαρχείου, θα πραγματοποιηθεί...