Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img

«Μπαράζ» επισκέψεων κορυφαίων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στην Καβάλα

Ημέρα:

«Πλησιάζοντας προς την κάλπη της 9ης Ιουνίου ελπίζουμε όλα να κυλήσουν ομαλά, χωρίς αντιπαλότητες, ώστε να πάμε στη βούληση του λαού, όπως ακριβώς πρέπει. Υπάρχει ηρεμία, όλα τα κόμματα προς αυτήν την κατεύθυνση εργάζονται, δεν υπάρχει αντιπαλότητα».

Τα παραπάνω τόνισε ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπης Δράκος, ο οποίος αρχικά μίλησε για τις επισκέψεις κορυφαίων στελεχών του κυβερνώντος κόμματος στην Καβάλα.

Κωνσταντινίδης, Μενδώνη και Μεϊμαράκης σε Καβάλα και Θάσο το σαββατοκύριακο

«Το Σάββατο (1/6) έχουμε την επίσκεψη του υφυπουργού Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας – Θράκης), Ευστάθιου Κωνσταντινίδη στην Καβάλα και πιθανόν του γενικού γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, Μύρωνα Φλουρή, με ολοήμερη επίσκεψη στη Θάσο. Την Κυριακή (2/6) το πρωί θα έχουμε την επίσκεψη της υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη, επίσης στη Θάσο και φυσικά η κορωνίδα των επισκέψεων είναι αυτή του πρώην προέδρου του κόμματός μας, αντιπροέδρου του Ε.Λ.Κ., Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο οποίος θα πραγματοποιήσει ομιλία στο cafe bar Marine στις 8 το βράδυ της Κυριακής (1/6), ανέφερε σχετικά ο κ. Δράκος. 

«Πρέπει να δουλέψουμε προς την κατεύθυνση, ώστε να μην είναι μεγάλη η αποχή, διότι όταν είναι μεγάλη η αποχή δεν είναι και το αποτέλεσμα αντιπροσωπευτικό…»

Παράλληλα, για το θέμα της αποχής από τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, ο πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε: «Ούτως ή άλλως υπάρχει μια χαλαρότητα στην ψήφο των ευρωεκλογών, διότι δεν ταυτίζεται ούτε με βουλευτικές, ούτε με αυτοδιοικητικές γι’ αυτό και η χαλαρότητα αυτή μπορεί να φέρει μεγάλα ποσοστά αποχής, πράγμα που δεν είναι επιτρεπτό για κανέναν μας. Επειδή όμως συμβαίνει πρέπει να δουλέψουμε προς αυτήν την κατεύθυνση, ώστε να μην είναι μεγάλη η αποχή, διότι όταν είναι μεγάλη η αποχή δεν θα είναι και το αποτέλεσμα αντιπροσωπευτικό».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οι τουρίστες αυξάνονται, αλλά τα έσοδα μειώνονται

Μάρκος Δέμπας: Τα μέχρι σήμερα στοιχεία αποτελούν ένα μήνυμα...

Συζήτηση για το κλείσιμο του Κ.Ε.Π. στο Διοικητήριο

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας που πραγματοποιήθηκε την...

Περί υδατοδεξαμενών και αξιοποίησης τους…

Στη σημαντικότητα ύπαρξης ακόμη περισσότερων υδατοδεξαμενών, οι οποίες πέρα...

Επίδειξη λειτουργίας των απορριμματοφόρων περισυλλογής οργανικών αποβλήτων

Στην επίδειξη του τρόπου περισυλλογής οργανικών αποβλήτων και του...

Ολιγοήμερη παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Παρατείνεται έως τις 2 Αυγούστου η προθεσμία για την...

Μεγάλη πίεση δέχεται το Νοσοκομείο Καβάλας

Γιώργος Τεπελόπουλος: Όσο αυξάνει ο αριθμός των ξένων επισκεπτών...

Αποζημίωση για τις διακοπές ρεύματος θα ζητήσει ο δήμος Παγγαίου

Φίλιππος Αναστασιάδης: Τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο...