Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο επίσκεψης του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στην Π.Ε. Καβάλας την ερχόμενη Παρασκευή (7/2), σύμφωνα με όσα δήλωσε στην τοπική ΕΡΑ, ο πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπης Δράκος.
”Πράγματι υπάρχει το ενδεχόμενο επίσκεψης κυβερνητικού κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας στην Π.Ε. Καβάλας, με επικεφαλής τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη την ερχόμενη Παρασκευή (7/2). Αυτό καταρχάς είναι καλό, διότι για να έρχεται ο πρωθυπουργός εδώ σημαίνει ότι κάτι έχει να μας πει”, ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας.
”Αν πραγματοποιηθεί η επίσκεψη του πρωθυπουργού, θα είναι μία ευκαιρία να αναδείξουμε τα προβλήματα του πρωτογενή τομέα, αλλά και του τουριστικού τομέα…”
”Υπάρχουν πολλά προβλήματα, τα οποία είναι σε εξέλιξη, όπως αυτά του πρωτογενή τομέα, λόγω της ευλογιάς και της πανώλης. Νομίζω ότι αν πραγματοποιηθεί η επίσκεψη του πρωθυπουργού, θα είναι μία ευκαιρία και να αναδείξουμε, αλλά και ενδεχομένως να πάρουμε κάποια από αυτά που ζητάμε τα τελευταία χρόνια και όσον αφορά τον πρωτογενή τομέα, αλλά και στον τουριστικό τομέα. Αυτή θα είναι η διεκδίκηση η δική μας, αυτά θα προωθήσουμε, γι’ αυτά θα προσπαθήσουμε να δώσουμε λύσεις. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κάτι σίγουρο, κουβέντες είναι όλα αυτά που λέμε, νομίζω τη Δευτέρα ή μέχρι την Τρίτη το αργότερο θα έχουμε μία επίσημη ενημέρωση σχετικά με την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Π.Ε. Καβάλας”, συμπλήρωσε σχετικά ο Μπάμπης Δράκος.
Στην Καβάλα την Πέμπτη, κατά πάσα πιθανότητα, η Έλενα Σώκου
Ο πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, τόνισε ακόμη ότι την Πέμπτη (6/2) κατά πάσα πιθανότητα την περιοχή μας θα επισκεφθεί η Έλενα Σώκου, υπεύθυνη του γραφείου του πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη, η οποία τακτικά έρχεται και στην Π.Ε. Καβάλας, όπου ενημερώνεται για τα τοπικά ζητήματα προωθώντας τα στη συνέχεια στην Αθήνα.
Για τις συγκεντρώσεις για τα Τέμπη: ”Οι υπεύθυνοι ας το δουν, ας το αναλύσουν και ας προχωρήσουν στην κατεύθυνση της λαϊκής επιταγής…”
Ο κ. Δράκος κλήθηκε να σχολιάσει και τις μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις των πολιτών την περασμένη Κυριακή (26/1) για την εθνική τραγωδία των Τεμπών, αλλά και τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στον Alpha και επισήμανε σχετικά: ”Τέτοια συγκέντρωση ειδικά στην Καβάλα είχαμε να δούμε εδώ και 30 – 40 χρόνια! Τέτοιες συγκεντρώσεις όλα τα κόμματα μαζί δεν μπορούν να τις κάνουν. Αυτό σημαίνει κάτι. Οι υπεύθυνοι ας το δουν, ας το αναλύσουν και ας προχωρήσουν στην κατεύθυνση της λαϊκής επιταγής. Όσον αφορά τη συνέντευξη του πρωθυπουργού και η χρονική στιγμή που δόθηκε ήταν απόρροια της μαζικής εκδήλωσης που είχαν οι πολίτες πριν από μερικές μέρες”.