Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Χαρά Κεφαλίδου: «Πάμε μπροστά, χωρίς φόβο, με καθαρό πολιτικό στίγμα…»

Ημέρα:

spot_img

«Νομίζω ότι η δουλειά που έγινε όλο το προηγούμενο διάστημα, αποτυπώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις τριήμερες εργασίες του συνεδρίου της ”Δημοκρατικής Συμπαράταξης», επισήμανε με δηλώσεις της στον ”Ενήμερο” και το Kavala Web News, η βουλευτής Δράμας της ”Δημοκρατικής Συμπαράταξης”, Χαρά Κεφαλίδου, η οποία κλήθηκε να σχολιάσει τα αποτελέσματα της όλης διαδικασίας που ολοκληρώθηκε την Κυριακή (2/7) στο Σ.Ε.Φ.

”Η συμμετοχή του κόσμου ήταν τόσο μεγάλη, καθώς είχαμε 3.000 συνέδρους και αυτό μας έδωσε την δυνατότητα να γίνει μια ουσιαστική κουβέντα, να υπάρχει συμμετοχή και τελειώνοντας να έχουμε ένα τρανταχτό μήνυμα ενότητας και αισιοδοξίας. Ο οδικός χάρτης μπήκε από την πρόεδρο Φώφη Γεννηματά και μας λέει ότι τον ερχόμενο Οκτώβριο έχουμε την εκλογή του επικεφαλής, μέσα από διαδικασίες κρυστάλλινες, με μια ανεξάρτητη επιτροπή δεοντολογίας και πιστοποίησης διαδικασιών, καθώς έχουμε την μεγάλη τιμή να αποδεχθεί να ηγηθεί αυτής ο καθηγητής Νίκος Αλιβιζάτος”, ανέφερε χαρακτηριστικά η βουλευτής της ”Δημοκρατικής Συμπαράταξης”.

”Πάμε μπροστά, χωρίς φόβο, με καθαρό πολιτικό στίγμα…”

”Όλα αυτά είναι εχέγγυα ότι πάμε μπροστά, χωρίς φόβο και ανοίγουμε τον χώρο της δημοκρατικής παράταξης στην κοινωνία και στις υγιείς προοδευτικές δυνάμεις που έχουν ανάγκη να ακουμπήσουν ανάμεσα στην Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Θα είμαστε εμείς η εναλλακτική πρόταση που ουσιαστικά θα απαντά στα προβλήματα της καθημερινότητας του κόσμου. Αυτό που αισθάνεται κανείς είναι ότι μπορεί να μην είμαστε στην δεκαετία του 1980, με την αγνότητα και την ορμή της νιότης, όμως είμαστε πολύ πιο ώριμοι, μεστοί και έμπειροι και τώρα πια ξέρουμε ότι το μόνο που μπορεί να βγάλει τον χώρο μπροστά, είναι το καθαρό πολιτικό στίγμα. Υπάρχουν οι θέσεις κι ένα πλαίσιο πολιτικό που θα δεσμεύσει πια όλους όσοι θέλουν να συμμετέχουν και γι’ αυτό η προσπάθεια είναι στο να μπορέσουμε να εκφράσουμε με λογική, συνέπεια και σοβαρότητα, χωρίς αερολογίες και αυτο-υπονομεύσεις το στίγμα της ”Δημοκρατικής Συμπαράταξης”, που μεγαλώνει κι αυτό φαίνεται από τις επιστροφές που είχαμε και από τον κόσμο που θέλει να ακούσει πια την πρόταση μας”, συμπλήρωσε καταληκτικά στις δηλώσεις της η Χαρά Κεφαλίδου.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ένα μόλις ασθενοφόρο για το ΕΚΑΒ στη Θάσο

Στο ίδιο έργο θεατές για άλλη μια χρονιά οι...

Συνάντηση του Δημάρχου Θάσου με τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Θάσου

Σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Γραφείο...

Αυξημένες οι απαιτήσεις για νερό στη Θάσο φέτος

Κώστας Μανίτσας: Ο χειμώνας πέρασε χωρίς βροχές, ήταν μακράν...

Τι απαιτεί ο δήμος Καβάλας από τους δημότες για την πυρασφάλεια

Συνέντευξη Τύπου για τα μέτρα προστασίας του περιβάλλοντος που...

Εξιχνιάστηκαν 5 απάτες σε βάρος ηλικιωμένων σε περιοχές της Καβάλας

Εξιχνιάσθηκαν έπειτα από επιστάμενες έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος...

Έκανε το σπίτι του θερμοκήπιο καλλιέργειας κάνναβης

Συνελήφθη χθες (24-4-2024) το μεσημέρι, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης,...

Κάνε ότι κοιμάσαι!

του Παύλου Λεμοντζή Αυτό έκανα. Δήθεν κοιμόμουν, με ανοικτά τα...