Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας ζήτησαν οι υποψήφιοι βουλευτές Καβάλας

Ημέρα:

spot_img

Μήνυμα στους πολίτες της περιφερειακής ενότητας Καβάλας, να στηρίξουν την Κυριακή των εκλογών την Νέα Δημοκρατία, ώστε την επόμενη ημέρα η χώρα να έχει σταθερή κυβέρνηση, έστειλαν οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που δόθηκε στα γραφεία της τοπικής ΝΟ.Δ.Ε.

«Η συνέντευξη έχει ως στόχο να στείλει στους καβαλιώτες το τελευταίο μήνυμα μας για το διακύβευμα των εκλογών της Κυριακής. Επιθυμία μας είναι ο λαός να γνωρίζει τις απόψεις και τις προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας. Επιδιώκουμε να είμαστε το πρώτο κόμμα, ο κορμός μιας κυβέρνησης συνεργασίας. Θέλουμε να είμαστε οι πρωταγωνιστές των εξελίξεων, διότι η Νέα Δημοκρατία, από όταν η χώρα μπήκε στην κρίση, είπε την πολιτική αλήθεια και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε», δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε., Κώστας Ευθυμιάδης.

Β. Παπουτσή: «Το τρίτο μνημόνιο έχει την σφραγίδα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και των ΑΝ.ΕΛ.»

«Η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. δραπέτευσε. Με τους μύθους και τα ψεύδη που καλλιέργησε έφερε το τρίτο μνημόνιο, το οποίο πήγε πίσω την χώρα. Νοιάστηκαν μόνο για το κόμμα τους κι όχι για την πατρίδα. Το τρίτο μνημόνιο έχει την σφραγίδα αποκλειστικά του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και των ΑΝ.ΕΛ. Ο κ. Τσίπρας προσπαθεί και πάλι να μας κοροϊδέψει. Το ερώτημα σε αυτές τις εκλογές είναι ποια δύναμη μπορεί να ηγηθεί, ώστε να βγούμε γρήγορα από το τέλμα. Πρέπει να εκλέξουμε μια κυβέρνηση τετραετίας, να δώσουμε τα χέρια για να πάει η χώρα μπροστά. Η Νέα Δημοκρατία δεν δίνει απατηλές υποσχέσεις στους πολίτες, οι οποίοι πρέπει να ξέρουν πια ότι η ψήφος διαμαρτυρίας δεν πιάνει τόπο», επισήμανε στις δηλώσεις της η υποψήφια βουλευτής Καβάλας, Βάσω Παπουτσή.

Λ. Τσαταλμπασίδης: «Ανύπαρκτη η κυβέρνηση – Η Ν.Δ. εγγυάται την πολιτική σταθερότητα»

«Από τα νταούλια και τους χορούς και από το σκίσιμο του μνημονίου μέρα μεσημέρι, είχαμε ένα μνημόνιο πρωί – πρωί. Όλοι πλέον κατάλαβαν ότι με νταούλια πολιτική δεν γίνεται. Ζήσαμε μια μακρά περίοδο μνημονίων κι ενώ βλέπαμε ένα φως, μια σταθερότητα προς το τέλος του 2014, άλλαξαν όλα για την φιλοδοξία ενός ανθρώπου. Δεν σεβάστηκε την εντολή του λαού στις εκλογές του 2012. Η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα ήταν ανύπαρκτη. Δεν άφησαν το παραμικρό έργο. Ο κ. Τσίπρας αρνείται την συνεργασία, βάζοντας διαχωριστικές γραμμές στον λαό. Το Α και το Ω για την χώρα μας είναι η πολιτική σταθερότητα, που την εγγυάται μόνο η Νέα Δημοκρατία», σημείωσε ο υποψήφιος βουλευτής Καβάλας, Λάζαρος Τσαταλμπασίδης.

Ν. Κλειτσιώτης: «Οι πολίτες να συγκρίνουν, γιατί έχουν πια μέτρο σύγκρισης»

«Η χώρα είχε μπει σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης στο τέλος του 2014. Είχε πρωτογενή πλεονάσματα, μειώναμε τους φόρους και σήμερα η συγκυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΑΝ.ΕΛ. υπέγραψε ένα νέο μνημόνιο με αύξηση φόρων για ελεύθερους επαγγελματίες, αγρότες κι όχι μόνο. Αυτά πρέπει να τα δουν οι Έλληνες πολίτες και να κάνουν συγκρίσεις, γιατί έχουν πια μέτρο σύγκρισης. Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. υποσχέθηκε τα πάντα σε όλους, αλλά αντίθετα ζήσαμε πρωτοφανή φαινόμενα, όπως το κλείσιμο των τραπεζών. Ο κ. Τσίπρας θα μείνει στην ιστορία, ως ο πρωθυπουργός των 60 ευρώ. Οι εκλογές της Κυριακής είναι καθοριστικές. Οι πολίτες πρέπει να εμπιστευθούν την Νέα Δημοκρατία, που ναι, είναι αλήθεια τους πλήγωσε, όμως είπε και την αλήθεια και οδήγησε την χώρα στην κανονικότητα», δήλωσε από την μεριά του ο υποψήφιος βουλευτής Ντίνος Κλειτσιώτης.

Γ. Καλαντζής: «Ο λαός την Δευτέρα θέλει η χώρα να έχει κυβέρνηση»

«Μετά από επτά μήνες αστάθεια, ο λαός θέλει κυβέρνηση σταθερή. Μια πιθανή κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΠΟΤΑΜΙ, δεν μπορεί να αντέξει για πολύ. Μέσα σε έξι μήνες ο κ. Τσίπρας θα οδηγήσει την χώρα σε νέες εκλογές για να λύσει ξανά το νέο εσωκομματικό πρόβλημα που θα του δημιουργήσουν οι 53. Ο λαός θέλει την Δευτέρα να υπάρχει μια σταθερή κυβέρνηση, το λιγότερο για τρία χρόνια, για αυτό κι ο κ. Τσίπρας πρέπει, έστω για ένα χρόνο να μετέχει, ώστε να στηρίξει τους εφαρμοστικούς νόμους που ο ίδιος έφερε με το μνημόνιό του. Για να βγούμε από το μνημόνιο πρέπει να εφαρμοστεί πιστά αυτό που έφεραν οι Τσίπρας – Καμμένος», τόνισε σχετικά στις δηλώσεις του ο υποψήφιος της Ν.Δ., Γιώργος Καλαντζής.

Γ. Πασχαλίδης: «Μονόδρομος η νίκη της Νέας Δημοκρατίας»

«Η Νέα Δημοκρατία απευθύνεται στα ευρύτερα λαϊκά στρώματα. Έκανε πολλά λάθη, όμως έκανε και την αυτοκριτική της και για αυτό επανέρχεται δριμύτερη. Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και οι ΑΝ.ΕΛ. μεθόδευσαν τις εκλογές, τάζοντας πολλά. Δεν είχε κανένα σχέδιο. Ειπώθηκαν πολλά ψέματα. Ο κ. Τσίπρας αποδείχτηκε ανάξιος των περιστάσεων. Το τρίτο μνημόνιο είναι το κερασάκι στην τούρτα. Η νίκη της Νέας Δημοκρατίας είναι μονόδρομος για να προχωρήσει η χώρα. Η Νέα Δημοκρατία δεν τάζει λαγούς με πετραχήλια», ανέφερε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο υποψήφιος βουλευτής Καβάλας, Γιάννης Πασχαλίδης.

Ν. Παναγιωτόπουλος: «Η χώρα έχει την τελευταία της ευκαιρία…»

«Η Νέα Δημοκρατία πρέπει να είναι ο βασικός κορμός της νέας κυβέρνησης για να πάει η χώρα μπροστά. Τον Ιανουάριο η πολιτική του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. χτίστηκε πάνω στα ψέματα και τις λάθος επιλογές προσώπων. Η ηθική ανωτερότητα της Αριστεράς καταρρέει με πάταγο με αποκορύφωμα την υπόθεση Φλαμπουράρη. Αυτό που έκανε ήταν παράνομο. Είναι μια καραμπινάτη παρατυπία που εκθέτει τον μέντορα του κ. Τσίπρα, αλλά και τον ίδιο. Διαλύθηκε σαν φούσκα το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς που έγινε μειονέκτημα. Η χώρα επιβάλλεται να γυρίσει σε ρυθμούς ομαλότητας και σταθερότητας. Η απόφαση της Κυριακής έχει μεγάλη σημασία, τόσο τοπικά, όσο και εθνικά. Κάνουμε συλλογική προσπάθεια για την επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας, ώστε ως κορμός να έχει η χώρα την τελευταία μεγάλη ευκαιρία, γιατί άλλη δεν θα υπάρξει», υπογράμμισε τέλος στις δηλώσεις του ο υποψήφιος βουλευτής Καβάλας, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Πηγή: Εφημερίδα “ΕΝΗΜΕΡΟΣ”

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

«Ρωμαίος και Αννέτα» στο «Μικρό» της Μονής Λαζαριστών, σε σκηνοθεσία Άννας Φόνσου

ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΛΕΜΟΝΤΖΗ Το ρομαντικό δράμα «Ρωμαίος και...

Επισκέψιμο από τον Μάιο το Αρχαίο θέατρο της Θάσου

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Καβάλας ανακοινώνει ότι από 13/5/2024 το...

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ «Άδοντες και Ψάλλοντες εν τη καρδία»

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ "Άδοντες και Ψάλλοντες εν τη...

Για να μην ξεχνούν, για να θυμούνται…

του Κώστα Παπακοσμά Στην Βέροια στο “Βλαχογιάννειο” Μουσείο δημιούργησαν έναν...

Εμπορικός Σύλλογος: Δηλώστε τις εκδηλώσεις για την «Λευκή Νύχτα»

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Καβάλας εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο...

Αποδοτική η 4η επιχειρηματική αποστολή της Kourtidis Group στις ΗΠΑ

«Η 4η επιχειρηματική αποστολή της Kourtidis Group στις Η.Π.Α....

Σπουδαστές/τριες του ΙΕΚ ΔΥΠΑ Καβάλας επισκέφτηκαν το «Κωνστάντειο»

Οι μαθητευόμενες και μαθητευόμενοι του τμήματος Κομμωτικής υπό την...