Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Στην Καβάλα η Ντόρα Μπακογιάννη

Ημέρα:

spot_img

Την αποφασιστικότητα της Νέας Δημοκρατίας, να ζητήσει την εμπιστοσύνη των ελλήνων πολιτών στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, ώστε να λάβει την εντολή διακυβέρνησης της χώρας, σχηματίζοντας μια κυβέρνηση συνεργασίας με την συμμετοχή των ευρύτερων φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων, υπογράμμισε από την Καβάλα, η Ντόρα Μπακογιάννη, υπεύθυνη του προεκλογικού αγώνα του κόμματος στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Η κ. Μπακογιάννη έφτασε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στο διοικητήριο της Π.Ε. Καβάλας, όπου την περίμεναν πολλά τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, ενώ έντονη ήταν και η αστυνομική παρουσία, μέσα, αλλά και έξω από το κτήριο της αντιπεριφέρειας.

Θ. Μαρκόπουλος: «Σε όλα τα επίπεδα να υπάρξει κλίμα συνεννόησης και συμπόρευσης»

Το κορυφαίο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε στο γραφείο του τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Θόδωρο Μαρκόπουλο, ο οποίος μιλώντας στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, σημείωσε: «Θέλω να εκφράσω την χαρά μου που μετά από αρκετό καιρό υποδεχόμαστε στην Καβάλα την κ. Μπακογιάννη. Ενόψει των εκλογών θέλω να πως στους συμπολίτες μας, ότι πρέπει να έχουν στο μυαλό τους τρία πράγματα, τα οποία στις υπόλοιπες χώρες που ήταν σε κρίση ήταν σαφή. Το πρώτο είναι ότι σε όλα τα επίπεδα πρέπει να υπάρχει ένα κλίμα συνεννόησης και συμπόρευσης, ώστε τα προβλήματα να αντιμετωπίζονται καλύτερα. Το δεύτερο είναι ότι πρέπει όλοι να σκεφτούν ότι αν δεν υπάρχει Ελλάδα, δεν μπορεί να υπάρξει καμιά κατηγορία πολιτών, άρα πρέπει να προτάξουμε την χώρα και μετά τον εαυτό μας και το τρίτο, η ευρωπαϊκή προοπτική, την οποία έχουμε ως χώρα και λαός, να είναι πάντα αταλάντευτη. Θέλω να πιστεύω ότι αυτά τα στοιχεία θα επιβραβεύσει με την ψήφο του ο κόσμος σε λίγες ημέρες».

Την κ. Μπακογιάννη υποδέχτηκαν επίσης στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, οι υποψήφιοι βουλευτές Νίκος Παναγιωτόπουλος, Γιώργος Καλαντζής, και Λάζαρος Τσαταλμπασίδης, ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου, Κώστας Αντωνιάδης, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης, Σωτήρης Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε., Κώστας Ευθυμιάδης, καθώς και ο πρώην νομάρχης, Θόδωρος Καλλιοντζής.

Ν. Μπακογιάννη: «Είναι ώρα να σκεφτούμε την πατρίδα, αλλά και το μέλλον των οικογενειών μας»

«Είναι διπλή χαρά να βρίσκομαι στην Καβάλα, πρώτον διότι είχα αρκετό καιρό να έρθω και δεύτερον διότι έρχομαι σε μια κρίσιμη στιγμή επισκεπτόμενη την περιφέρεια, μια στιγμή που ο ελληνικός λαός, σε λίγες ημέρες, θα αποφασίσει ποιο θα είναι το αύριο και ποιο θα είναι το μέλλον του. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Η Ελλάδα βρίσκεται αυτή την στιγμή με capital controls, με ένα νέο μνημόνιο κι ένα χρέος το οποίο επιβαρύνθηκε κατά 90 δισεκατομμύρια ευρώ. Είναι μια στιγμή που θα πρέπει να επικρατήσει σωφροσύνη, σύνεση και διαλλακτικότητα. Η Νέα Δημοκρατία προσέρχεται σε αυτές τις εκλογές αποφασισμένη να ζητήσει την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού για να πάρει την εντολή διακυβέρνησης μιας κυβέρνησης συνεργασίας των ευρύτερων φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων της χώρας. Ξέρουμε ότι μόνοι μας, κανένας από εμάς, δεν μπορούμε να βγάλουμε την Ελλάδα από την κρίση. Ήρθε η ώρα, με καθυστέρηση δυστυχώς πενταετίας, να συνειδητοποιήσουμε ότι η συνεργασία είναι η απάντηση, όπως έκαναν στην Πορτογαλία, στην Ιρλανδία και στην Κύπρο. Είναι ώρα να σκεφτούμε και την πατρίδα, αλλά και το μέλλον των οικογενειών μας. Αυτό είναι αναμφισβήτητα συνυφασμένο με μια ευρωπαϊκή Ελλάδα, η οποία θα βλέπει μπροστά με ελπίδα και σιγουριά το μέλλον της κι όχι μια Ελλάδα, όπως αυτή φέτος το καλοκαίρι που ήταν πραγματικά το πιο δύσκολο της μεταπολίτευσης», επισήμανε στις δηλώσεις που έκανε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης η κ. Μπακογιάννη.

Δ. Τσανάκα: «Οι εκλογές να φέρουν ό,τι καλύτερο για την πατρίδα μας»

Αμέσως μετά το διοικητήριο, η Ντόρα Μπακογιάννη επισκέφθηκε το δημαρχείο Καβάλας, όπου και έτυχε θερμής υποδοχής από την δήμαρχο της πόλης, Δήμητρα Τσανάκα, η οποία ευχήθηκε οι εκλογές να φέρουν ό,τι καλύτερο για την πατρίδα μας. Την χαρά της για την επίσκεψή της στο ωραιότερο, όπως το χαρακτήρισε, δημαρχείο της Ελλάδας, εξέφρασε η κ. Μπακογιάννη, η οποία ανέφερε ότι γνωρίζει πόσο δύσκολος είναι ο ρόλος της αυτοδιοίκησης τις εποχές της κρίσης.

Στο δημαρχείο, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και οι υποψήφιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Πασχαλίδης και Ντίνος Κλειτσιώτης.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ψηφιακή κάρτα εργασίας φέρνει προβλήματα και πρόστιμα;

Για κάποιους κλάδους είναι αρκετά δύσκολο να εφαρμοστεί Προβλήματα σε...

Το Σώμα Οδηγισμού καθάρισε το περιαστικό δάσος της Καβάλας

Το ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΔΗΓΙΣΜΟΥ Τ.Τ. ΚΑΒΑΛΑΣ πραγματοποίησε με μεγάλη...

Το πρόγραμμα υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Ελευθερούπολη

Στην Ελευθερούπολη στο χώρο έμπροσθεν του Δημαρχείου, θα πραγματοποιηθεί...

Εντυπωσιακά αποτελέσματα από την τρίτη Επιχειρηματική Αποστολή της Kourtidis Group στην Αμερική

Με μεγάλη επιτυχία και ουσιαστικά αποτελέσματα για τη Β....

Διευρυμένη Νομαρχιακή Συνέλευση του ΠΑΣΟΚ στην Θάσο

Διευρυμένη Νομαρχιακή Συνέλευση πραγματοποίησε το ΠΑΣΟΚ στην Θάσο και...

«Μέθοδος Gronholm» του Jordi Galceran στο «Αντιγόνη Βαλάκου»

 ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΛΕΜΟΝΤΖΗ «Καλησπέρα και καλώς ήρθατε. Όπως...

Έλλειψη προσωπικού και στον κλάδο της οικοδομής

Σωτήρης Λαζαρίδης: Ίσως δεν υπάρχει ικανοποίηση από τις αμοιβές,...