Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Μπάμπης Δράκος νέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ

Ημέρα:

spot_img

Ο Χαράλαμπος (Μπάμπης) Δράκος είναι από την Πέμπτη ο νέος πρόεδρος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Καβάλας, καθώς με την λήξη της προθεσμίας υποβολής των υποψηφιοτήτων το απόγευμα της ίδιας ημέρας, δεν υπήρξε άλλη υποψηφιότητα εκτός από την δική του.

«Κατατέθηκε μια αίτηση υποψηφιότητας, η δική μου και βάσει της εγκυκλίου των εσωκομματικών εκλογών και του καταστατικού του κόμματος ως εκ τούτου έχει λήξει η διαδικασία για την εκλογή του προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. Καβάλας. Πλέον οδεύουμε προς το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας το επόμενο σαββατοκύριακο», δήλωσε στον «Ενήμερο» ο νέος πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Καβάλας.

«Το φθινόπωρο αρχίζει η δουλειά μας ουσιαστικά…»

Ο κ. Δράκος, ο οποίος αναλαμβάνει επίσημα τα καθήκοντά του από την ερχόμενη Δευτέρα, ανέφερε επίσης ότι το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθεί η σύγκληση της νομαρχιακής για την γνωριμία των νέων μελών, ενώ θα ακολουθήσει και μια τυπική παράδοση – παραλαβή με τον απελθόντα πρόεδρο Κώστα Ευθυμιάδη.

«Έχουμε σχέδιο μπροστά μας. Ουσιαστικά οι διαδικασίες θα κινηθούν από τον Σεπτέμβριο, όμως μέχρι εκείνη την περίοδο θα δούμε όλα τα διαδικαστικά της οργάνωσης. Θετικό είναι το γεγονός ότι έχουμε σχεδόν 80% ανανέωση στα τοπικά όργανα. Το φθινόπωρο αρχίζει η δουλειά μας ουσιαστικά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χαράλαμπος Δράκος.

Προβάδισμα 6 μονάδων της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Ερωτηθείς σχετικά με το αν βλέπει ορατό το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ο νέος πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Καβάλας απάντησε: «Πάντοτε μας εκπλήσσει ο πρωθυπυργός».

Τέλος, κληθείς να σχολιάσει το προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας με 6% έναντι του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., που καταγράφει νέα δημοσκόπηση της Pulse για τον τηλεοπτικό σταθμό Action24, ο κ. Δράκος, σημείωσε: «Είναι λογικό να προηγούμαστε, καθώς μετά την ανάδειξη του νέου αρχηγού μας, ανακατεύτηκε πράγματι η τράπουλα της πολιτικής ζωής. Πήραμε ένα προβάδισμα, η διατήρηση του οποίου θέλει κάποιες συγκεκριμένες ενέργειες, που οι επιτελείς του κόμματος και ο πρόεδρος τις γνωρίζουν».
Σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας, σε ποσοστό 47% οι πολίτες επιλέγουν τις πρόωρες εκλογές, ενώ το 32% προτιμούν την παραμονή της σημερινής κυβέρνησης.
Επίσης, κατά 7% προηγείται ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία έναντι του Αλέξη Τσίπρα που συγκεντρώνει το 23%.
Και στην παράσταση νίκης η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται μπροστά από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κατά 18 μονάδες.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Τι απαιτεί ο δήμος Καβάλας από τους δημότες για την πυρασφάλεια

Συνέντευξη Τύπου για τα μέτρα προστασίας του περιβάλλοντος που...

Εξιχνιάστηκαν 5 απάτες σε βάρος ηλικιωμένων σε περιοχές της Καβάλας

Εξιχνιάσθηκαν έπειτα από επιστάμενες έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος...

Έκανε το σπίτι του θερμοκήπιο καλλιέργειας κάνναβης

Συνελήφθη χθες (24-4-2024) το μεσημέρι, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης,...

Κάνε ότι κοιμάσαι!

του Παύλου Λεμοντζή Αυτό έκανα. Δήθεν κοιμόμουν, με ανοικτά τα...

Κυκλοφοριακό: Τα χειρότερα έρχονται μετά το Πάσχα!!!

Αντώνης Μαστοράκης: Ζούμε πλέον εποχές που δεν υπήρχε ο...

Ευρωεκλογές: Δεν υπάρχουν περιθώρια για πειραματισμούς

Μπάμπης Δράκος: Να μην επιτρέπουμε στη χώρα να επιστρέψει...

Κ. Σιμιτσής: Δεν ασχολούμαι με τον κανονισμό στάθμευσης της Παναγίας

Κατηγορηματικά διαψεύδει ότι θα αναλάβει ως νομικός τους επαγγελματίες...