Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ν. Παναγιωτόπουλος: Ευκαιρία καταδίκης του ΣΥΡΙΖΑ οι εκλογές της 26ης Μαΐου

Ημέρα:

spot_img

Ως πρώτη ευκαιρία των Ελλήνων πολιτών να καταδικάσουν την κυβέρνηση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., χαρακτήρισε τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωεκλογές, ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Παναγιωτόπουλος, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης το μεσημέρι της Δευτέρας (8/4).

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο κ. Παναγιωτόπουλος, είναι κρίμα να χαθεί μια τέτοια ευκαιρία, ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που οι πολίτες, όλα αυτά τα χρόνια, εκφράζουν, όπως είπε, τη δυσαρέσκεια τους στα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας για την κυβέρνηση, η οποία, όπως τους επισημαίνουν, πρέπει να φύγει.

Δημοψηφισματικό χαρακτήρα θα έχουν οι ευρωεκλογές – Αναφορά στην έξαρση βίας και ανομίας στη χώρα

Παράλληλα, ειδικά για τις ευρωεκλογές, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος υπογράμμισε ότι θα έχουν δημοψηφισματικό χαρακτήρα, καθώς θα αποδοκιμαστεί, όπως είπε σχετικά, η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα, η οποία έκανε τεράστια ζημιά στη χώρα.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας έκανε λόγο για έξαρση βίας και ανομίας το τελευταίο διάστημα στη χώρα, μιλώντας ειδικά για όσα συνέβησαν πρόσφατα στα Εξάρχεια. ”Όταν συμβαίνουν τέτοια γεγονότα στη χώρα είμαστε υποχρεωμένοι να τα σχολιάσουμε. Η κατάσταση πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Δεν μιλάμε για καταστάσεις Βενεζουέλας, αλλά Κολομβίας, λόγω της ασυλίας και της ατιμωρησίας, με αποτέλεσμα κάποιοι να λειτουργούν ανεξέλεγκτα”, ανέφερε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο Νίκος Παναγιωτόπουλος.

”Η κατάσταση έχει ξεφύγει λόγω της εξωφρενικής ανοχής που δείχνει η κυβέρνηση στην παραβατικότητα…”

Επίσης, αναφέρθηκε στα όσα συνέβησαν πρόσφατα με τους πρόσφυγες στα Διαβατά και στον Σταθμό Λαρίσης, αλλά και στην κατάσταση που επικρατεί στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου υπήρξαν μια σειρά δολοφονιών.

”Η κατάσταση έχει ξεφύγει λόγω της εξωφρενικής ανοχής που δείχνει η κυβέρνηση στην παραβατικότητα. Υπάρχει παράλληλα αδρανοποίηση των διωκτικών αρχών και κυρίως της ΕΛ.ΑΣ. Και στην περιοχή μας έχουμε μικροκρούσματα εγκληματικότητας και για αυτό γενικότερα χρειάζεται αλλαγή και αντιμετώπιση αυτής της κατάστασης, που όμως μπορεί να υπάρξει από μια άλλη κυβέρνηση, καθώς η παρούσα δεν μπορεί να επιβάλλει τον νόμο και την τάξη”, υπογράμμισε σχετικά ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας.

”Η κυβέρνηση θα πληρώσει ακριβά τις δραστηριότητες του Μ. Πετσίτη…”

Το τρίτο θέμα στο οποίο αναφέρθηκε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, αφορούσε τις εξελίξεις στη λιπασματοβιομηχανία της Νέας Καρβάλης.

Όπως ανέφερε αρχικά, ”η κυβέρνηση θα πληρώσει ακριβά τις δραστηριότητες του Μ. Πετσίτη”, τα πεπραγμένα του οποίου, όπως τόνισε, ”θα τα ελέγξει η επόμενη κυβέρνηση”. Χαρακτήρισε δε τον κ. Πετσίτη, ”μεσάζοντα που νταραβεριζόταν με το Μαξίμου”, ένας άνθρωπος που ξεκίνησε από τα χαμηλά κι έφτασε σήμερα να διάγει πολυτελή βίο. Όπως συμπλήρωσε, ”φαίνεται ότι υπήρχε κάποια σχέση του ιδιοκτήτη της λιπασματοβιομηχανίας με τον συγκεκριμένο. Σε κάθε περίπτωση αυτή η υπόθεση, για την οποία και η Νέα Δημοκρατία έχει σηκώσει επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή πριν μερικούς μήνες, είπαμε ότι δεν πρέπει να έχει καμιά σχέση με τη συνέχιση λειτουργίας της λιπασματοβιομηχανίας στην Καβάλα. Είναι δεδομένο το ενδιαφέρον μας για την επιβίωση του εργοστασίου”.

Δυσαρεστημένος ο Ν. Παναγιωτόπουλος για τη μη συμμετοχή του στη σύσκεψη του Επιμελητηρίου για τη Β.Φ.Λ.

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος μίλησε και για την πρόσφατη σύσκεψη που έγινε στο Επιμελητήριο Καβάλας για το θέμα και το ότι ο βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γ. Παπαφιλίππου, είπε ότι ο κ. Παναγιωτόπουλος είναι οργισμένος για το ότι δεν μετείχε σε αυτή.

”Οργισμένος, όχι, λάθος επιλογή λέξης. Δυσαρεστήθηκα και είναι φυσικό, διότι κάθε φορά που γίνεται μια συνάντηση στην οποία η παρουσία μας ήταν απαραίτητη, η ημέρα Τρίτη ήταν απαγορευτική για εμάς, αφού πάντα κάτι έχουμε στην Αθήνα. Ήταν δεδομένο ότι κανένας βουλευτής δεν θα μπορούσε να παραστεί. Φυσικά και θα προτιμούσαμε να ήμασταν εκεί, διότι ό,τι και να γίνει το φίδι από την τρύπα οι βουλευτές θα το βγάλουν. Το εργοστάσιο είναι ένας πυλώνας της τοπικής οικονομίας και θέλουμε να συνεχίσει να υπάρχει. Δεν μπαίνω σε σενάρια αλλαγής ιδιοκτησίας, όπως έκανε ο βουλευτής Καβάλας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ο κ. Εμμανουηλίδης, που διαβεβαίωνε για τα σενάρια αντικατάστασης του ιδιοκτήτη. Εμείς συντασσόμεθα με το ψήφισμα του Επιμελητηρίου, αλλά νομίζω πως σύντομα το θέμα θα μας απασχολήσει και πάλι. Αν υπάρχει πρόθεση ρύθμισης του χρέους προς τη Δ.ΕΠ.Α., νομίζω πως θα βρεθεί τρόπος. Αν όχι, δηλαδή αν υπάρχει πρόθεση, ώστε να έρθει σε δυσκολία η εταιρεία, τότε μιλάμε για κάτι άλλο”, υπογράμμισε καταληκτικά στις δηλώσεις του ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Τένιας Μακρή στην Καβάλα

Το «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Καβάλας και η...

ΔΗΚΕΘ: Η μισή αλήθεια είναι ψέμα

Από την ΔΗΚΕ Θάσου εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου: Όλο...

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 34χρονου Χρήστου Θώμου

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 34χρονου Χρήστου...

Μακάριος Λαζαρίδης: Ως εδώ με τους «πρόθυμους» πολιτικούς αρχηγούς

Ο κ. Ανδρουλάκης κατέθεσε την πρόταση δυσπιστίας με αφορμή...

Νέος κύκλος αυξήσεων στις τιμές των υγρών καυσίμων

Φώτης Πούλος: Κάθε φορά βρίσκεται μια αφορμή να αισχροκερδούν...

Ο Γιώργος Κυμπαρίδης νέος Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης

Τον νεοεκλεγέντα Περιφερειακό Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης...

Κεφαλή αγάλματος του Απόλλωνα ανακαλύφθηκε στους Φιλίππους

Ανασκαφική έρευνα πραγματοποίησε η ομάδα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στους Φιλίππους υπό την διεύθυνση...

Εξαφανίστηκε νεαρός Καβαλιώτης

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ Χρήστος Θώμος από Καβάλα εξαφανίστηκε στις 27-3-2024...