Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Νίκος Παναγιωτόπουλος: «Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ο κατάλληλος αρχηγός για να προσεγγίσει ξανά όσους έφυγαν από την Νέα Δημοκρατία»

Ημέρα:

spot_img

Σκληρή γλώσσα εναντίον του Αλέξη Τσίπρα χρησιμοποίησε με δηλώσεις του στον «Ενήμερο», ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, με αφορμή την απόφαση του να παραιτηθεί και να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ότι προσπαθεί ουσιαστικά να δραπετεύσει και να κοροϊδέψει για άλλη μια φορά τους έλληνες πολίτες, ενώ εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι η Νέα Δημοκρατία θα κατέβει στις εκλογές για να τις κερδίσει.

Η χώρα ξανά σε τροχιά αβεβαιότητας για τα εσωκομματικά του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

«Ο κ. Τσίπρας φέρνει την χώρα σε ολοένα και πιο δύσκολη κατάσταση όσο κυβερνάει ή δεν κυβερνάει. Κάνοντας μια απόπειρα να επιλύσει τα εσωκομματικά του και μόνο, βάζει ξανά την χώρα σε τροχιά μεγαλύτερης αβεβαιότητας, προκηρύσσοντας εκλογές. Είναι μια απόπειρα να δραπετεύσει από την πραγματικότητα. Δεν ξέρω αν στους υπολογισμούς του, το βασικό σκεπτικό του είναι να φύγει όσο είναι καιρός, να κοροϊδέψει ξανά τους πολίτες πριν έρθουν οι λογαριασμοί του φθινοπώρου, να υφαρπάξει την ψήφο τους πριν προστεθεί άλλος ένας λόγος δυσαρέσκειας από το μνημόνιο Τσίπρα, αλλά η ουσία είναι ότι η απόφαση έχει ληφθεί. Θέλουν να υπάρξει μια μικρή προεκλογική περίοδος, ώστε οι πολίτες να μην προλάβουν να σκεφτούν λογικά και να οδηγηθούν σε αποφάσεις με το συναίσθημα ή με το ότι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. είναι πρώτος δημοσκοπικά, κάτι που εγώ αμφισβητώ, διότι μέρα με τη μέρα αποδομείται από τα ψέματα που αποδεδειγμένα είπε σε σχέση με αυτά που τελικά έγιναν», τόνισε σχετικά στις δηλώσεις του ο κ. Παναγιωτόπουλος.

«Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ο κατάλληλος αρχηγός για να προσεγγίσει ξανά όσους έφυγαν από την Νέα Δημοκρατία»

«Η Νέα Δημοκρατία κατεβαίνει στις εκλογές για να τις κερδίσει. Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Θεωρώ ότι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είναι ο κατάλληλος αρχηγός για να προσεγγίσει ξανά τους ψηφοφόρους που έχουν φύγει από την Νέα Δημοκρατία, να μιλήσει απλά στο λαό με τη γλώσσα που ο ίδιος ξέρει καλά να χειρίζεται και να πει αλήθειες, οι οποίες είναι πια αποδεδειγμένες με κατηγορηματικό τρόπο. Κυρίως όμως να δώσει απάντηση στο βασικό ερώτημα αυτών των εκλογών που είναι, ποιος είναι πιο κατάλληλος να κυβερνήσει κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες. Αν οι πολίτες αναλογιστούν τι έγινε τους τελευταίους μήνες, κατά πόσο είμαστε καλύτερα ή χειρότερα και αξιολογήσει τον λόγο των πολιτικών κομμάτων, όσον αφορά αλήθειες και ψέματα, τότε θα καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη υπεύθυνη δύναμη για να βγάλει για μια ακόμη φορά τα κάστανα από τη φωτιά. Οι εκλογές ήταν μη απαραίτητες. Θα μπορούσαν να πάνε πιο πίσω, προκειμένου να σταθεροποιηθεί η οικονομία. Δεν ξέρω μέσα σε αυτές τις συνθήκες πως θα μπορέσουν να γίνουν εκλογές. Τα επιχειρήματα πάντως είναι προφανή και με το μέρος μας. Δεν έχει δικαίωμα ο κόσμος να λέει ότι δεν ήξερε ή δεν του τα είπαν. Έχει σημασία να βγούμε στον κόσμο και να εξηγήσουμε ότι εμείς είχαμε δίκαιο», επισήμανε καταληκτικά ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας.

Πηγή: Εφημερίδα “ΕΝΗΜΕΡΟΣ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Αισιοδοξία για το έργο στο λιμάνι της Ηρακλείτσας

Γιώργος Καλλινικίδης: Η Περιφέρεια είναι υπεύθυνη για τις πληρωμές...

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων από 19.04.2024

Από τον δήμο Καβάλας ανακοινώνονται τα ακόλουθα: Σύμφωνα με έκτακτο...

ΠΩΛΕΙΤΑΙ Mercedes

ΠΩΛΕΙΤΑΙ: Mercedes C180 Elegance, Αυτόματο, 6/99,  Βενζίνη/Υγραέριο, 260.000 km.ΑτρακάριστοΆριστη...

Καταρρέει η στέγη του παλιού Πρωτοδικείου

Κωστής Σιμιτσής: Ο δήμαρχος κάνει έναν μοναχικό αγώνα, χρειάζεται...

Κάθετα αντίθετοι στον «κανονισμό πυροπροστασίας» οι κάτοικοι του Κρυονερίου

Την κάθετη αντίθεσή της στον «κανονισμό πυροπροστασίας εντός ή...

ΑΝΚΑ: Επιπλέον 7,8 εκατ. ευρώ από το πρόγραμμα Leader στον νομό Καβάλας

Σε συνέχεια των με αριθ. πρωτ.: 927/11.04.2024 και 1041/18.04.2024...

Μάκης Παπαδόπουλος: Θα λειτουργήσει το Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων, ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;

Ρωτάμε ευθέως τη Διοίκηση του Δήμου Καβάλας: ·         Θα λειτουργήσει φέτος...

Απάντηση του Χρ. Τοψίδη στον Μ. Λαζαρίδη για τις αποζημιώσεις στους πυρόπληκτους της ΠΕ Καβάλας

Ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χριστόδουλος Τοψίδης απαντώντας στον βουλευτή ΝΔ...