Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μπάμπης Δράκος: Ο Μακάριος Λαζαρίδης να ασχολείται μόνο με αυτά που του αναλογούν

Ημέρα:

spot_img

Σκληρή απάντηση στον νεοεκλεγέντα βουλευτή Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Μακάριο Λαζαρίδη, έδωσε με δήλωσή του στον «Ενήμερο», ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε., Μπάμπης Δράκος, για όσα δήλωσε πρόσφατα ο κ. Λαζαρίδης σε τοπικό ραδιόφωνο εναντίον του.

Πιο συγκεκριμένα ο νεοεκλεγείς  βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας μιλώντας στον Alpha Radio, εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. Καβάλας, Μπάμπη Δράκου, αλλά και άλλων στελεχών, κάνοντας λόγο για πόλεμο και χυδαιότητες εναντίον του.

Τα όσα δήλωσε στον Alpha Radio ο Μακάριος Λαζαρίδης

«Εγώ δεν είχα λογαριασμούς με κανέναν, ήρθα εδώ εξέφρασα το ενδιαφέρον μου να είμαι υποψήφιος βουλευτής, είμαι στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, επομένως αυτό το οποίο ήθελα ήταν να προσφέρω στον τόπο μου. Κάποιοι το εξέλαβαν ενδεχομένως ως απειλή, το εξέλαβαν ότι ήρθε κάποιος που μας χαλάει την σούπα, επειδή αισθάνονται ότι οφείλουν την ύπαρξη τους στην γενικότερη ανυπαρξία. Δεν υπάρχουν λογαριασμοί, αλλά επειδή πάντα μιλάω με παρρησία, δε μπορώ να μην επισημάνω δημόσια τον πόλεμο, τον οποίο προσωπικά μου έκανε ο κ. Δράκος και κάποια άλλα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε. και πρέπει να σας πω ότι εγώ αν ήμουνα στην θέση του κ. Δράκου, μετά το αποτέλεσμα της Νέας Δημοκρατίας στην Καβάλα, που εγώ θα ήθελα να είναι πολύ μεγαλύτερο και θα ήταν πολύ μεγαλύτερο αν η ΝΟ.Δ.Ε. και ο κ. Δράκος δεν ασχολιόταν με την πολεμική απέναντι μου, υποστηρίζοντας συγκεκριμένους συνυποψηφίους μου, εγώ, λοιπόν, αν ήμουν ο κ. Δράκος, σήμερα πρωί – πρωί θα είχα υποβάλλει την παραίτηση μου», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στο τοπικό ραδιόφωνο ο κ. Λαζαρίδης.

«Βάζω μια άνω τελεία και δεν θα επανέλθω, εκτός βέβαια κι αν προκληθώ»

«Πρόκειται περί γελοίων πραγμάτων και περί αθλιοτήτων από τον κατά σειρά τρίτο εκλεγμένο βουλευτή του κόμματος, ο οποίος καλά θα κάνει να ασχολείται με αυτά που του αναλογούν κι όχι με αυτά που δεν του αναλογούν. Η κομματική οργάνωση συνεχίζει τη δουλειά της. Βάζω μια άνω τελεία και δεν θα επανέλθω, εκτός βέβαια κι αν προκληθώ», τόνισε σχετικά στην απάντησή του ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Καβάλας.

«Ούτως ή άλλως όταν θα έρθει η ώρα των εσωκομματικών διαδικασιών θα επανέλθουμε, θα μετρηθούμε και θα τελειώσουμε. Θα μετρηθούμε, όπως μετρηθήκαμε και πέρυσι», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο Μπάμπης Δράκος.

«Δεν περίμενα τέτοια επίθεση, αλλά είμαι έτοιμος να τον αντιμετωπίσω…»

Ερωτηθείς για το πότε θα γίνει η σύγκληση των τοπικών οργάνων του κόμματος, ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Καβάλας απάντησε: «Μόλις ορκιστούν οι βουλευτές που είναι και μέλη της ΝΟ.Δ.Ε. βεβαίως θα βρεθούν όλοι εκεί».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν περίμενε από τον κ. Λαζαρίδη αυτήν την επίθεση, ο Μπάμπης Δράκος απάντησε: «Δεν περίμενα τέτοια επίθεση, αλλά είμαι έτοιμος να τον αντιμετωπίσω».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ο νέος Διοικητής της ΧΧ ΤΘ Μεραρχίας στον δήμο Νέστου

Τον Δήμαρχο Νεστου Σάββα Μιχαηλίδη, επισκέφτηκε στο Δημαρχείο Χρυσουπολης,...

Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Τένιας Μακρή στην Καβάλα

Το «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Καβάλας και η...

ΔΗΚΕΘ: Η μισή αλήθεια είναι ψέμα

Από την ΔΗΚΕ Θάσου εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου: Όλο...

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 34χρονου Χρήστου Θώμου

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 34χρονου Χρήστου...

Μακάριος Λαζαρίδης: Ως εδώ με τους «πρόθυμους» πολιτικούς αρχηγούς

Ο κ. Ανδρουλάκης κατέθεσε την πρόταση δυσπιστίας με αφορμή...

Νέος κύκλος αυξήσεων στις τιμές των υγρών καυσίμων

Φώτης Πούλος: Κάθε φορά βρίσκεται μια αφορμή να αισχροκερδούν...

Ο Γιώργος Κυμπαρίδης νέος Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης

Τον νεοεκλεγέντα Περιφερειακό Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης...

Κεφαλή αγάλματος του Απόλλωνα ανακαλύφθηκε στους Φιλίππους

Ανασκαφική έρευνα πραγματοποίησε η ομάδα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στους Φιλίππους υπό την διεύθυνση...