Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Κώστας Παπακοσμάς: «Στόχος μας η εκλογή βουλευτή του ΚΙΝΑΛ στον νομό Καβάλας»

Ημέρα:

spot_img

«Αυτή η προεκλογική περίοδος είχε ένα χαρακτηριστικό. Ήταν η αγωνία των ανθρώπων να συζητήσουν, να μιλήσουν, να πληροφορηθούν για την εκλογική διαδικασία, κυρίως όμως να μάθουν για το τι θα γίνει το πρωί της Δευτέρας».

Τα παραπάνω τόνισε με δηλώσεις του στον «Ενήμερο», ο υποψήφιος βουλευτής Καβάλας του Κινήματος Αλλαγής, Κώστας Παπακοσμάς, ο οποίος συμπλήρωσε χαρακτηριστικά: «Ο κόσμος είναι προβληματισμένος, θα έλεγα ότι δεν είναι θυμωμένος όπως σε προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, αλλά ζητά ενημέρωση και διάλογο. Καλείται λοιπόν ο πολίτης να στείλει στο Κοινοβούλιο, τα κόμματα που θα ρυθμίσουν τις τύχες της χώρας για τα επόμενα χρόνια».

«Η αποχή είναι ο χειρότερος εχθρός όσον αφορά την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου μας…»

«Η προεκλογική εκστρατεία βαίνει προς το τέλος της με την πεποίθηση ότι έχουμε να κάνουμε με πολίτες που αγωνιούν για το μέλλον αυτού του τόπου. Βεβαίως υπάρχουν κι αυτοί που αρνούνται τη συμμετοχή. Αυτό σίγουρα μας θλίβει, όμως εμείς λέμε σε αυτούς που θεωρούν ότι όλοι είναι ίδιοι και σε όσους πιστεύουν ότι τίποτα δεν θα αλλάξει, να προσέλθουν στην κάλπη και να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Η αποχή είναι ο χειρότερος εχθρός όσον αφορά την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου μας. Βρεθήκαμε κοντά στους πολίτες, διανύσαμε πολλά χιλιόμετρα, αλλά ήταν όμορφα χιλιόμετρα και πιστεύω ότι θα συνεχιστούν, όχι μέχρι τις 7 το απόγευμα που θα κλείσουν οι κάλπες την Κυριακή, αλλά και την επομένη, γιατί αυτό μάθαμε να κάνουμε τόσα χρόνια, το να είμαστε δίπλα στον κόσμο. Άλλωστε αυτό είναι και το σύνθημα της προεκλογικής μου εκστρατείας. Πάντα δίπλα σου», σημείωσε στη συνέχεια των δηλώσεών του ο Κώστας Παπακοσμάς.

«Ο κ. Τσίπρας σε μια απέλπιδα κίνησή του, προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα…»

Κληθείς να σχολιάσει την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στον ΣΚΑΪ, το βράδυ της Τρίτης (2/7), ο κ. Παπακοσμάς επισήμανε: «Ο κ. Τσίπρας σε μια απέλπιδα κίνησή του, προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Βέβαια σίγουρα δεν μπορεί κάποιος από αυτή τη συνέντευξη να κρίνει τα έργα και τις ημέρες του κ. Τσίπρα. Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει μια αποστροφή των πολιτών στο κυβερνών κόμμα, θα έλεγα υπάρχει μια πίκρα για όλα αυτά που έταξε κι όλα αυτά που δεν έκανε. Ένα μέρος του κόσμου που πίστεψε τον κ. Τσίπρα έχει απογοητευτεί από την πολιτική των προηγούμενων χρόνων. Ένα μέρος από αυτούς γυρίζουν στο «σπίτι» τους, στο ΚΙΝ.ΑΛ. με τη λογική ότι ένα ισχυρό Κίνημα Αλλαγής θα είναι καταλύτης για τη διαμόρφωση των πολιτικών πραγμάτων την επόμενη μέρα».

«Στόχος μας είναι και η εκλογή βουλευτή στον νομό Καβάλας. Φυσικά θεωρώ ότι υπάρχουν οι δυνατότητες για να συμβεί αυτό»

Τέλος, ερωτηθείς για το ποιοι είναι οι στόχοι του ΚΙΝ.ΑΛ. πανελλαδικά, αλλά και φυσικά σε τοπικό επίπεδο, ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής απάντησε: «Ο στόχος μας είναι να πολλαπλασιαστούν οι ψήφοι στο ΚΙΝ.ΑΛ. σε σχέση με το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και των προηγούμενων εθνικών αναμετρήσεων. Φυσικά στόχος μας είναι και η εκλογή βουλευτή στον νομό Καβάλας. Φυσικά θεωρώ ότι υπάρχουν οι δυνατότητες για την εκλογή ενός βουλευτή. Θα έλεγα ότι υπάρχει μια παραφιλολογία ότι η Νέα Δημοκρατία σαρώνει, ότι θα πάρει και τις τέσσερις έδρες. Εγώ πιστεύω ότι το ΚΙΝ.ΑΛ. σε αυτήν την αναμέτρηση θα έχει πολλαπλάσια ποσοστά, αλλά και πραγματικούς αριθμούς ψήφων στις εκλογές και θα εκπροσωπείται στη Βουλή το πρωί της Δευτέρας».

Φ. Γεννηματά: «Το δίλημμα δεν είναι Τσίπρας ή Μητσοτάκης, το δίλημμα δεν είναι Μητσοτάκης ή χάος, το πραγματικό δίλημμα είναι ισχυρό Κίνημα Αλλαγής ή νέες περιπέτειες»

«Στις 7 Ιουλίου η λογική μπορεί να επιστρέψει στη χώρα με την ψήφο των πολιτών. Το δίλημμα δεν είναι Τσίπρας ή Μητσοτάκης, το δίλημμα δεν είναι Μητσοτάκης ή χάος, το πραγματικό δίλημμα είναι ισχυρό Κίνημα Αλλαγής ή νέες περιπέτειες», τόνισε σε δηλώσεις της στη Ρόδο η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

«Το Κίνημα Αλλαγής μπορεί να είναι προοδευτικό αντίβαρο σε μια ανεξέλεγκτη Δεξιά και σε έναν ανεύθυνο λαϊκιστή ΣΥ.ΡΙΖ.Α.», υπογράμμισε η κ. Γεννηματά, επισημαίνοντας ότι απευθύνεται σε όσους απογοητεύθηκαν από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και σε όσους ψήφισαν Νέα Δημοκρατία στις ευρωεκλογές για να γλιτώσουν το συντομότερο από τον κ. Τσίπρα.

«Μην απεμπολείτε την προοδευτική σας ταυτότητα, είναι η υπερηφάνεια μας είναι πολύτιμη για το παρόν και το μέλλον του τόπου. Εμπιστευθείτε μας, ερχόμαστε δυνατά» ανέφερε η κ. Γεννηματά, που υπογράμμισε επίσης ότι το Κίνημα Αλλαγής αποτελεί «δύναμη ομαλότητας, σταθερότητας, εγγύηση για την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εκλογές ΤΕΕ: Ζητούμενο είναι η μεγάλη συμμετοχή

Απόστολος Παυλίδης: Τη συμμετοχή τη θέλουμε και μετά τις...

Μ. Λαζαρίδης: Ισχυρή Ελλάδα στις Βρυξέλες και πολιτική σταθερότητα

«Οι επικείμενες ευρωεκλογές έχουν δύο διαστάσεις, οι οποίες είναι...

Πόνος και Δικαίωση: Η ιστορία ενός πατέρα που κατηγορήθηκε ψευδώς

Σήμερα θα πούμε μια σύντομη ιστορία με ένα πατέρα...

Ίδια γεύση με πέρυσι αφήνει η σχολική χρονιά

Αργύρης Μυστακίδης: Στις πανελλαδικές εξετάσεις κανείς δεν προσέρχεται έχοντας...

Ενημέρωσαν τον Θ. Μαρκόπουλο για τα θέματα του Αμυγδαλεώνα

Τα θέματα που απασχολούν την κοινότητα του Αμυγδαλεώνα και...

Το Παληό 3on3 επιστρέφει για την 6η του σαιζόν

Το Παληό 3on3 επιστρέφει για την 6η του σαιζόν...

Στους 20 δημοφιλέστερους προορισμούς στην Ευρώπη η Θάσος

Την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι η Θάσος...