Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δημήτρης Παπουτσής: Έπεσε στο κενό η προσπάθεια ποινικοποίησης της πολιτικής ζωής

Ημέρα:

spot_img

Την εκτίμηση του, ότι οι δυνάμεις του Κινήματος Αλλαγής θα ενισχυθούν σημαντικά, τόσο γενικότερα στη χώρα, όσο και ειδικότερα στην Π.Ε. Καβάλας, εξέφρασε με δηλώσεις του στον «Ενήμερο» ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος Δημήτρης Παπουτσής.

«Νομίζω πως όσο θα πηγαίνουμε προς τις εκλογές αυτό θα το αντιλαμβανόμαστε ακόμη περισσότερο. Προσωπικά, έχοντας εμπειρία από ανάλογες πολιτικές περιόδους, είμαι αισιόδοξος ότι οι δυνάμεις μας θα ενισχυθούν εντυπωσιακά στις επόμενες εθνικές εκλογές όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά στην Καβάλα ακόμη περισσότερο. Το ζω καθημερινά από τις επαφές μου με τους πολίτες κι αυτό ως πραγματική αίσθηση θα ενταθεί ακόμη περισσότερο, όταν θα μπαίνουμε στην τελική ευθεία των εκλογών», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Παπουτσής.

«Είμαι βέβαιος ότι το ψηφοδέλτιό μας θα στελεχωθεί μέχρι τέλους με πλέον αξιόμαχες και ισχυρές υποψηφιότητες»

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Κίνημα Αλλαγής και την Φώφη Γεννηματά για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Θεωρώ καθήκον μου να ανταποκριθώ σε ένα κάλεσμα που αξιώνει το σύνολο των δυνάμεών μας, σε έναν δύσκολο εκλογικό αγώνα και θα το κάνω με όλες μου τις δυνάμεις, όπως το έκανα άλλωστε σταθερά και αταλάντευτα τα προηγούμενα χρόνια. Θέλω να συγχαρώ επίσης για την υποψηφιότητά της την Μαρία Τσουρή και να της ευχηθώ καλή επιτυχία. Είμαι βέβαιος ότι το ψηφοδέλτιό μας θα στελεχωθεί μέχρι τέλους με πλέον αξιόμαχες και ισχυρές υποψηφιότητες. Υπάρχει ενδιαφέρον από πολλούς, αλλά για λόγους τακτικής έκρινε η επιτροπή συγκρότησης ψηφοδελτίων ότι θα μπορούσε σε αυτή τη φάση να ανακοινώσει δυο υποψηφίους. Είμαι βέβαιος ότι το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν οι υπόλοιπες υποψηφιότητες στον κρίσιμο χρόνο που έχει υπόψη της ότι είναι καλύτερα να το κάνει η επιτροπή εκλογικού αγώνα», σημείωσε στη συνέχεια των δηλώσεών του ο πρώην βουλευτής Καβάλας.

«Θα συμβάλλω κι εγώ με τη σειρά μου με έναν ψύχραιμο και νηφάλιο δημόσιο λόγο στην καλύτερη δυνατή κατανόηση των όσων συμβαίνουν γύρω μας»

«Ούτως ή άλλως οι δυνάμεις μας στην Καβάλα ήταν ενεργές και διαθέσιμες πάντοτε και μέσα σε αυτές περιλαμβάνονταν και η δική μου ενεργή παρουσία το προηγούμενο διάστημα. Αυτό όσο θα πηγαίνουμε προς τις εκλογές κι ούτως ή άλλως έχοντας μπει ήδη σε μια προεκλογική περίοδο που είτε σύντομη είναι, είτε παρατεταμένη θα πυκνώσουμε τις δραστηριότητές μας. Θα συμβάλλω κι εγώ με τη σειρά μου με έναν ψύχραιμο και νηφάλιο δημόσιο λόγο στην καλύτερη δυνατή κατανόηση των όσων συμβαίνουν γύρω μας. Αυτήν την προσπάθεια κάναμε τα προηγούμενα χρόνια και σε αυτήν θα εστιάσουμε την ένταση της δράσης μας με ακόμη περισσότερη δύναμη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παπουτσής.

«Δεν θα μπορέσουν να βάλουν τους πολιτικούς αντιπάλους τους στη φυλακή και το μέλλον τους είναι δυσοίωνο στις επόμενες εκλογές»

«Οι συμπολίτες μας έχουν ανάγκη την αλήθεια, άσχετα αν πολλές φορές μπορεί να γοητεύονται από το ψέμα. Οι εποχές των παχιών αγελάδων αναφορικά με τις υποσχέσεις, έχουν παρέλθει, έχουν γίνει αυταπάτες και ψευδαισθήσεις, έχουν γίνει μισαλλόδοξος, διχαστικός και συκοφαντικός λόγος που πρέπει να περάσουν στο παρελθόν. Εμείς δεν ήρθαμε ποτέ στην εξουσία με τέτοιου είδους επιδόσεις στον εμπρηστικό λόγο. Το έχουν κάνει οι αντίπαλοί μας, αυτοί που είναι στην κυβέρνηση και μάλιστα συκοφαντώντας ιδιαίτερα την δική μας παράταξη. Αυτό το παραμύθι τελειώνει, τα ψέματα έχουν τελειώσει. Η προσπάθεια που έγινε το προηγούμενο διάστημα για ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής ήδη έχει πέσει στο κοινό και είναι εκτεθειμένοι αυτοί που έχουν μπερδέψει τις εξουσίες. Δεν θα μπορέσουν να βάλουν τους πολιτικούς αντιπάλους τους στη φυλακή και το μέλλον τους είναι δυσοίωνο στις επόμενες εκλογές», επισήμανε καταληκτικά στις δηλώσεις του στον «Ενήμερο» ο υποψήφιος του Κινήματος Αλλαγής στην Π.Ε. Καβάλας.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Κάνε ότι κοιμάσαι!

του Παύλου Λεμοντζή Αυτό έκανα. Δήθεν κοιμόμουν, με ανοικτά τα...

Κυκλοφοριακό: Τα χειρότερα έρχονται μετά το Πάσχα!!!

Αντώνης Μαστοράκης: Ζούμε πλέον εποχές που δεν υπήρχε ο...

Ευρωεκλογές: Δεν υπάρχουν περιθώρια για πειραματισμούς

Μπάμπης Δράκος: Να μην επιτρέπουμε στη χώρα να επιστρέψει...

Κ. Σιμιτσής: Δεν ασχολούμαι με τον κανονισμό στάθμευσης της Παναγίας

Κατηγορηματικά διαψεύδει ότι θα αναλάβει ως νομικός τους επαγγελματίες...

Ολοκληρώθηκε στο Μετρό Συντάγματος η Έκθεση Τροφίμων & Ποτών

Με μεγάλη επιτυχία και την προσέλευση πολύ κόσμου της...

Κρας τεστ για τις αντοχές των υποδομών της Θάσου

Γιάννης Μαρκιανός: Θεωρώ ότι θα καταφέρουμε και φέτος /...

«Σκηνές από έναν γάμο» του Ίνγκμαρ Μπέργκμαν στο «ΑΥΛΑΙΑ» Θεσσαλονίκης

Κριτική από τον Παύλο Λεμοντζή«O Αύγουστος Στρίντμπεργκ είπε κάποτε:...