Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δεν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας ο Κώστας Αντωνιάδης

Ημέρα:

spot_img

Ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης, διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες που τον θέλουν να είναι υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της «Πρωινής», ο κ. Αντωνιάδης δήλωσε «ξεκάθαρα σε όλες αυτές τις σειρήνες» ότι δεν ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με τον πρώτο βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης. Πρόσθεσε ότι θα συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του μέχρι την 31/12/2021 και από ‘κει και πέρα ο κ. Μέτιος θα αποφασίσει αν θα παραμείνει στην θέση του χωρικού αντιπεριφερειάρχη ή θα μετακινηθεί σε άλλο διοικητικό πόστο.

Τα… σενάρια πάντως λένε ότι χωρικός αντιπεριφερειάρχης Καβάλας θα αναλάβει από τον νεό χρόνο ο Αλέξης Πολίτης, με τον Κ. Αντωνιάδη να μετακινείται στη θέση του αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης ή Τουρισμού. Αυτό σημαίνει «καραμπόλες» και γενικότερες ανακατατάξεις στο διοικητικό σχήμα της Περιφέρειας ΑΜΘ προς διατήρηση… ισορροπιών. Ίδωμεν.

Ξεκαθαρίζει το τοπίο για την Νέα Δημοκρατία

Μέτα την δήλωση του κ. Αντωνιάδη φαίνεται πως ξεκαθαρίζει σιγά – σιγά το τοπίο γύρω από τον υποψήφιο δήμαρχο που θα στηρίξει η Νέα Δημοκρατία στην Καβάλα. Ο κ. Αντωνιάδης με την δήλωσή του δεν αφήνει περιθώρια υπαναχώρησης στο μέλλον.

Ο πρώην υπουργός Γιώργος Καλαντζής, ο οποίος επίσης φέρεται ως υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, μιλώντας στην τηλεόραση του Center και στον Νίκο Σπιτσέρη, δεν απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο της υποψηφιότητάς του, είπε όμως ότι για να συμβεί αυτό θέτει κάποιες προϋποθέσεις που είναι δύσκολο να υπάρξουν. Ανέφερε ακόμη ότι έχει δύο μεγάλους στόχους για την Καβάλα. Την ολοκλήρωση της σιδηροδρομικής σύνδεσης και τον κοινό περίπατο Οικουμενικού Πατριάρχη και Πάπα στους Φιλίππους. Αλλά, όπως τόνισε ο κ. Καλαντζής, αυτούς τους στόχους μπορεί να τους πετύχει και χωρίς να είναι δήμαρχος Καβάλας.

Μικραίνει έτσι ο κύκλος των υποψηφίων δημάρχων της Καβάλας για την ΝΔ και προφανώς η κυβερνώσα παράταξη θα καταλήξει σε έναν υποψήφιο κοινής αποδοχής.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

«Τσιτάχ. Η ερημιά του τερματοφύλακα»: Μία επιπλέον παράσταση

Επειδή τα εισιτήρια και για τις τρεις μέρες τείνουν...

Ο Δήμαρχος Νέστου αποχαιρετά τον Μιχάλη Χαραλαμπίδη

Έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Τετάρτης (27/3/24)...

Μετά τις ευρωεκλογές οι συγχωνεύσεις των ΔΕΥΑ

Απόστολος Χρόνης: «Ελπίζουμε να μην έχουμε ένα θερμό καλοκαίρι...

Απόλυτη επιτυχία σημείωσε ο 7ος Παπαχρηστίδειος Δρόμος

Χρήστος Μποσμπότης: Η Ελευθερούπολη έχει το καλύτερο στάδιο στη...

Αυξάνονται σταδιακά τα δρομολόγια στην πορθμειακή γραμμή Καβάλας – Πρίνου

Αυξάνονται από δύο σε τρία για τις ημέρες Παρασκευή,...

Μητρόπολη ΦΝΘ: Εορταστική εκδήλωση για την εβδομάδα Εξωτερικής Ιεραποστολής

Κάθε χρόνο η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος...

Π.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ: Επαφές για περαιτέρω βελτίωση των σχέσεων με την Ρουμανία

Την γενική πρόξενο της Ρουμανίας στη Θεσσαλονίκη, κ. Carmen...