Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Δεν βλέπει σύντομα εκλογές ο Σταύρος Θεοδωράκης

Ημέρα:

spot_img

«Δεν έχω την εκτίμηση ότι η κυβέρνηση θα κάνει εκλογές το επόμενο διάστημα. Η πλειοψηφία των 153 βουλευτών θα διατηρηθεί. Η δική μας περιοδεία δεν είναι προεκλογική, αλλά συνέχεια μιας μεγάλης βόλτας που κάνουμε σε όλη τη χώρα. Το «Ποτάμι» παίρνει τα βουνά, τις πόλεις και τις γειτονιές. Θέλουμε να ακούσουμε τα προβλήματα της χώρας, αλλά και τα σημαντικά ζητήματα που έχουν να μας πουν οι πολίτες. Είναι μια ουσιαστική επαφή, την οποία έχουμε ανάγκη κι εμείς και οι πολίτες», δήλωσε το πρωί της Τρίτης (13/12) από την Καβάλα, ο πρόεδρος του «Ποταμιού», Σταύρος Θεοδωράκης.

Επισκεπτόμενος το Τ.Ε.Ι. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, όπου τον υποδέχτηκε ο πρόεδρος του, Θανάσης Μητρόπουλος, καθώς και τα μέλη της Συγκλήτου, ο κ. Θεοδωράκης ανέφερε: «Κάνω μια μεγάλη περιοδεία στην περιοχή. Ξεκινήσαμε το ξημέρωμα από τους χώρους δουλειάς (Ιχθυόσκαλα) και συνεχίζουμε σ’ ένα ίδρυμα, που δίνει μια σφραγίδα στην ευρύτερη περιοχή και όχι μόνο στην Καβάλα. Η δική μας επιμονή είναι ότι τα ιδρύματα αυτά θα πρέπει να συγκρατούν τους νέους να μην φεύγουν στο εξωτερικό και να έχουμε δουλειές, ώστε να μπορούμε να τους απορροφήσουμε. Πρέπει να γίνει μια τεράστια προσπάθεια στην εκπαίδευση και φοβάμαι ότι η σημερινή κυβέρνηση δεν έχει καταλάβει τον ρόλο που πρέπει να παίξουν τα ανώτατα ιδρύματα. Με μια συμμαχία του καλού, καθηγητών, φοιτητών και πολιτών, θα μπορέσουμε να συγκρατήσουμε τον κόσμο στην Ελλάδα και στο τέλος να του παρέχουμε εκτός από εκπαίδευση και δουλειές».

Ο πρόεδρος του «Ποταμιού» συναντήθηκε στα δικαστήρια με τους απολυμένους των Λιπασμάτων

Ερωτηθείς σχετικά με το θέμα των Λιπασμάτων κι αν είναι ενήμερος για την κατάσταση που επικρατεί στο εργοστάσιο της Νέας Καρβάλης, ο πρόεδρος του «Ποταμιού» απάντησε: «Είδα τους απολυμένους εργαζόμενους στα δικαστήρια. Με ενημέρωσαν πλήρως και τους είπα ότι η Ελλάδα πρέπει να έχει βιομηχανίες και ισχυρή παραγωγή. Δε θα μας σώσουν τα δανεικά. Το κράτος των Αθηνών πρέπει να κάνει ό,τι είναι δυνατόν, ώστε να μην χαθούν αυτές οι επιχειρήσεις και βέβαια να μην είναι στα χέρια ανθρώπων που δεν δουλεύουν για το κοινό καλό, αλλά για το δικό τους όφελος».

«Όσο στο κράτος των Αθηνών προέχει το κομματικό κράτος, η χώρα θα έχει περισσότερα λουκέτα και ανέργους…»

Απαντώντας σε ερώτηση για το κλείσιμο επιχειρήσεων στην πόλη της Καβάλας, ο Σταύρος Θεοδωράκης απάντησε: «Βρέθηκα και στο κέντρο της πόλης, έχοντας ραντεβού με ανθρώπους του εμπορικού κόσμου. Το θέμα των λουκέτων στις επιχειρήσεις και της ανεργίας δεν είναι τωρινό. Η Ελλάδα μαστίζεται από μια κρίση εδώ και χρόνια. Δυστυχώς, αργεί η ανατολή. Είμαστε συνεχώς στο σκοτάδι. Αυτό προσπαθούμε και το είπαμε και στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό στη Βουλή. Πρέπει να αλλάξουν οι προτεραιότητες. Δεν πρέπει να κοιτάμε το κομματικό κράτος, το κράτος της σπατάλης, που μας έφερε εδώ, αλλά να κοιτάξουμε την αγορά, τους επιχειρηματίες και τους ανθρώπους της ιδιωτικής οικονομίας. Είμαστε ένα κίνημα που υπερασπίζεται την ιδιωτική οικονομία. Γι’ αυτό θα αγωνιζόμαστε και θα το λέμε. Όσο στο κράτος των Αθηνών προέχει το κομματικό κράτος, η χώρα θα έχει περισσότερα λουκέτα και ανέργους».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Με αποφάσεις του 2012 έγινε η χάραξη της σιδηροδρομικής σύνδεσης

Νίκος Καρακεϊσογλου: Τώρα τίθενται θέματα ασφάλειας για το εργοστάσιο,...

Αισιοδοξία για το έργο στο λιμάνι της Ηρακλείτσας

Γιώργος Καλλινικίδης: Η Περιφέρεια είναι υπεύθυνη για τις πληρωμές...

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων από 19.04.2024

Από τον δήμο Καβάλας ανακοινώνονται τα ακόλουθα: Σύμφωνα με έκτακτο...

ΠΩΛΕΙΤΑΙ Mercedes

ΠΩΛΕΙΤΑΙ: Mercedes C180 Elegance, Αυτόματο, 6/99,  Βενζίνη/Υγραέριο, 260.000 km.ΑτρακάριστοΆριστη...

Καταρρέει η στέγη του παλιού Πρωτοδικείου

Κωστής Σιμιτσής: Ο δήμαρχος κάνει έναν μοναχικό αγώνα, χρειάζεται...

Κάθετα αντίθετοι στον «κανονισμό πυροπροστασίας» οι κάτοικοι του Κρυονερίου

Την κάθετη αντίθεσή της στον «κανονισμό πυροπροστασίας εντός ή...

ΑΝΚΑ: Επιπλέον 7,8 εκατ. ευρώ από το πρόγραμμα Leader στον νομό Καβάλας

Σε συνέχεια των με αριθ. πρωτ.: 927/11.04.2024 και 1041/18.04.2024...

Μάκης Παπαδόπουλος: Θα λειτουργήσει το Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων, ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;

Ρωτάμε ευθέως τη Διοίκηση του Δήμου Καβάλας: ·         Θα λειτουργήσει φέτος...