Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δήμητρα Τσανάκα: «Η Τάνια Ελευθεριάδου στέρησε την τέταρτη έδρα από τη Νέα Δημοκρατία»

Ημέρα:

spot_img

«Δίνεται μία λαμπρή ευκαιρία στον Κυριάκο Μητσοτάκη να κάνει τις αλλαγές που πρέπει για να πάει μπροστά το κράτος μας», τόνισε με δηλώσεις της στα τοπικά μέσα ενημέρωσης η δήμαρχος Καβάλας, Δήμητρα Τσανάκα, η οποία κλήθηκε να σχολιάσει το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου.

«Δεν γίνεται να ζούμε σε αυτό το κράτος – χυλό που είναι το Ελληνικό Δημόσιο τόσα χρόνια. Δεν πάει άλλο και γι’ αυτό σιγά-σιγά πρέπει να μπούμε σε ένα λούκι για να μπορέσουν να πάνε όλα καλύτερα, τόσο η οικονομία, όσο και οι επιχειρήσεις και η αγορά, αλλά και η μεσαία τάξη που είναι πάρα πολύ σημαντική γιατί εβλήθη περισσότερο από όλους στα­ χρόνια της κρίσης», σημείωσε στη συνέχεια των δηλώσεών της η κ. Τσανάκα.

«Δεν ξέρω πώς τα κατάφερε ο ελληνικός λαός και τους έκανε όλους χαρούμενους…»

«Μπορεί κανείς να βγάλει πάρα πολλά συμπεράσματα από τη χθεσινή νίκη της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και γενικά από τα εκλογικά αποτελέσματα. Δεν ξέρω πώς τα κατάφερε  ο ελληνικός λαός και τους έκανε όλους χαρούμενους. Οι νεοδημοκράτες, μεταξύ τους κι εγώ, φυσικά είμαστε χαρούμενοι, αλλά είναι μία χαρά που την εισπράξαμε από τις ευρωεκλογές κι είχαμε σίγουρη την επιτυχία μας και για αυτό δεν χρειάστηκε να βγούμε και να πανηγυρίσουμε στους δρόμους, πράγμα το οποίο θεωρώ ότι ανήκει σε μία άλλη εποχή. Δεύτερον, έδωσε νίκη στη Ν.Δ. με αυτοδυναμία, δίνοντας από την άλλη  ένα μεγάλο ποσοστό στο δεύτερο κόμμα και στον κ. Τσίπρα, στον οποίο δίνει επίσης μία ευκαιρία του να ωριμάσει σαν πολιτικός αρχηγός και να κάνει σοβαρή όχι λαϊκιστική αντιπολίτευση και από την άλλη να μπορέσει όπου μπορεί να συνεργαστεί με μία δεξιά, η οποία δεν είναι τόσο δεξιά, αλλά έχει έρθει πολύ προς το κέντρο. Νομίζω πως βρίσκονται αυτές οι δύο παρατάξεις πολύ κοντά αυτή τη στιγμή και επομένως έχουν μία σπουδαία ευκαιρία στο χέρι τους», υπογράμμισε χαρακτηριστικά η δήμαρχος Καβάλας.

«Το πιο σπουδαίο από όλα ήταν ότι εκμηδενίστηκε η Χρυσή Αυγή, που έπρεπε να φύγει και τελικά έφυγε…»

«Από την άλλη το ΚΙΝΑΛ κράτησε δυνάμεις και το μέλλον του θα το δούμε στις επόμενες βουλευτικές αναμετρήσεις. Το πιο σπουδαίο από όλα ήταν ότι εκμηδενίστηκε η Χρυσή Αυγή, που έπρεπε να φύγει και τελικά έφυγε. Την έδιωξε ο ίδιος ο λαός που με την ψήφο διαμαρτυρίας του την ανέδειξε ο ίδιος. Γενικά θεωρώ ότι η πολιτική ζωή οδηγείται σε δικομματισμό. Κάποτε μας πείραζε ο δικομματισμός, όμως τώρα που δοκιμάσαμε και την πολυφωνία είδαμε ότι αποτελέσματα δεν υπάρχουν και από εκεί. Απλώς πρέπει να σοβαρευτούμε και σαν έθνος και οι πολιτικοί μας να σοβαρευτούν, να κατεβάσουν τους τόνους και να κοιτάξουν να βρουν πώς θα δουλέψουν για να βοηθήσουν αυτό τον τόπο», ανέφερε ακόμη στις δηλώσεις της στα τοπικά μέσα ενημέρωσης η δήμαρχος Καβάλας.

«Η ίδια η κ. Ελευθεριάδου στέρησε την τέταρτη έδρα από τη Νέα Δημοκρατία και κράτησε τον ΣΥΡΙΖΑ ζωντανό στην Καβάλα»

Τέλος, αναφορικά με το ότι ο νομός Καβάλας εξέλεξε δυο νέους βουλευτές (Μ. Λαζαρίδη και Τ. Ελευθεριάδου), η κ. Τσανάκα τόνισε: «Εγώ είμαι κατά της αλλαγής 100% ενός ψηφοδελτίου. Χρειάζονται και οι παλιές φωνές και πάντα χρειάζεται ένα νέο άτομο που θα φέρει δυναμισμό, ιδέες και νέους ψηφοφόρους. Σε ό,τι αφορά το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κράτησε μία έδρα στην Καβάλα, θεωρώ ότι είναι αποκλειστικά λόγω της κυρίας Ελευθεριάδου. Αυτή τη φορά λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε έξυπνες επιλογές. Η κ. Ελευθεριάδου είμαι πεπεισμένη ότι βοηθήθηκε από το χώρο του ΚΙΝΑΛ, δεν μου το αλλάζει κάνεις αυτό, είναι η άποψή μου. Η ίδια η κ. Ελευθεριάδου στέρησε την τέταρτη έδρα από τη Νέα Δημοκρατία και κράτησε τον ΣΥΡΙΖΑ ζωντανό στην Καβάλα».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Μακάριος Λαζαρίδης: Ως εδώ με τους «πρόθυμους» πολιτικούς αρχηγούς

Ο κ. Ανδρουλάκης κατέθεσε την πρόταση δυσπιστίας με αφορμή...

Νέος κύκλος αυξήσεων στις τιμές των υγρών καυσίμων

Φώτης Πούλος: Κάθε φορά βρίσκεται μια αφορμή να αισχροκερδούν...

Ο Γιώργος Κυμπαρίδης νέος Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης

Τον νεοεκλεγέντα Περιφερειακό Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης...

Κεφαλή αγάλματος του Απόλλωνα ανακαλύφθηκε στους Φιλίππους

Ανασκαφική έρευνα πραγματοποίησε η ομάδα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στους Φιλίππους υπό την διεύθυνση...

Εξαφανίστηκε νεαρός Καβαλιώτης

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ Χρήστος Θώμος από Καβάλα εξαφανίστηκε στις 27-3-2024...

Δύο μουσικές παραστάσεις του συλλόγου «Αμφίων»

Ο Πολιτιστικός Μουσικός Σύλλογος «Αμφίων», με έδρα τις Κρηνίδες...

Έκλεψαν ράγες και πασσάλους από σιδηροδρομική γραμμή

Συνελήφθησαν την 27-3-2024 το πρωί σε αγροτική περιοχή της...

«Τσιτάχ. Η ερημιά του τερματοφύλακα»: Μία επιπλέον παράσταση

Επειδή τα εισιτήρια και για τις τρεις μέρες τείνουν...