Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Βολεύουν τα παιδιά τους πριν ρίξουν λευκή πετσέτα στον ΣΥΡΙΖΑ

Ημέρα:

spot_img

«Αυτή η βιασύνη τους είναι επί της ουσίας ρίξιμο λευκής πετσέτας. Αναγνωρίζουν ότι χάνουν και προσπαθούν να βολέψουν τα… παιδιά τους», επισημαίνει με δηλώσεις του στον «Ενήμερο» ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Καλαντζής, σχολιάζοντας το μαζικό βόλεμα θυγατέρων, ημέτερων και κομματικών στελεχών στη Βουλή που συντελείται τις τελευταίες ημέρες.

Η κυβέρνηση, η οποία μετά την ήττα στις πρόσφατες ευρωεκλογές βλέπει να έρχεται μια ακόμη κι αυτή τη φορά ίσως πιο βαριά στις εθνικές εκλογές, κάνει ό,τι μπορεί, ώστε να τακτοποιήσει ημετέρους. Το όργιο ρουσφετολογικών τακτοποιήσεων μετρά ήδη δεκάδες προσλήψεις και μετατάξεις από άλλες υπηρεσίες του δημοσίου στη Βουλή.

«Δεν καταλαβαίνουν ότι μ’ αυτά που κάνουν ο λαός τους φτύνει; Βάσει ποιας ηθικής διορίζουν συγγενείς τους; Δεν ντρέπονται; Είναι ξεκάθαρο ότι δεν ντρέπονται…»

«Η πρώτη φορά Αριστερά που θα τους ψήφιζε ο ελληνικός λαός για να μην κάνουν τα ίδια με τους προηγούμενους, λίγες μέρες μόλις πριν από τις εκλογές, διορίζουν γυναίκες, κόρες, ανήψια, διευθυντές τους κλπ. Δεν καταλαβαίνουν ότι μ’ αυτά που κάνουν ο λαός τους φτύνει; Βάσει ποιας ηθικής διορίζουν συγγενείς τους; Δεν ντρέπονται; Είναι ξεκάθαρο ότι δεν ντρέπονται. Όταν ο κ. Τσίπρας είπε τα μεγαλύτερα ψέματα όλων των εποχών και ο λαός του έδωσε 24%, αυτό τον κάνει να μην ντρέπεται. Η απάντησή τους είναι και οι άλλοι τα ίδια κάνουν. Μα κ. Τσίπρα ο λαός δεν σε ψήφισε για να κάνεις τα ίδια. Ντροπή, ντροπή και πάλι ντροπή, τίποτα άλλο!», ανέφερε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του στον «Ενήμερο» ο κ. Καλαντζής.

«Εγώ πιστεύω ότι με το ζόρι θα περάσει το 20% ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Η διαφορά των δυο κομμάτων σε σχέση με τις ευρωεκλογές πιστεύω ότι θα διευρυνθεί…»

Ερωτηθείς σχετικά με το αν πιστεύει ότι η Νέα Δημοκρατία θα διατηρήσει ή θα μπορέσει να διευρύνει τη διαφορά της από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α., σε σχέση με το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, ο πρώην υπουργός απάντησε: «Εγώ πιστεύω ότι με το ζόρι θα περάσει το 20% ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Η διαφορά των δυο κομμάτων σε σχέση με τις ευρωεκλογές πιστεύω ότι θα διευρυνθεί, ειδικά μετά το «δώρο» που έκανε η κ. Γεννηματά στον κ. Μητσοτάκη (απομάκρυνση Βενιζέλου) είναι λογικό να αυξήσει τη διαφορά. Νομίζω ότι το ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας θα εκτοξευθεί».

Σε ερώτηση για το αν φοβάται την αποχή των ψηφοφόρων από τις κάλπες της 7ης Ιουλίου, ο κ. Καλαντζής απάντησε: «Δεν υπάρχει περίπτωση να έχουμε αποχή παρόμοια με αυτήν του 2ου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών. Όσοι ψηφίζουν Νέα Δημοκρατία θα είναι παρόντες στις κάλπες, γιατί οι εκλογές αυτές είναι πολύ κρίσιμες και θα καθορίσουν το μέλλον της χώρας μας για τα επόμενα χρόνια».

Κυριακή κοντή γιορτή, όσον αφορά το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Π.Ε. Καβάλας 

Τέλος, ερωτηθείς σχετικά με το αν έχει νεότερα για το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην περιφερειακή ενότητα Καβάλας, ο πρώην υπουργός απάντησε: «Αφού προκηρύσσονται εκλογές σε λίγες ημέρες, θα δούμε και το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Κυριακή κοντή γιορτή. Όποιος κατεβαίνει υποψήφιος πάντως θα πρέπει να έχει δουλέψει τα προηγούμενα χρόνια. Πάντα έτσι γινόταν όταν περιμέναμε την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων, μη λέμε ότι αυτό γίνεται πρώτη φορά. Τα μεγάλα κόμματα ανακοινώνουν ονόματα πάντα με την προκήρυξη των εκλογών».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Μακάριος Λαζαρίδης: «Είμαστε η Κυβέρνηση της μείωσης των φόρων και της αύξησης μισθών και συντάξεων»

Τη σημαντικότητα του νέου κώδικα φορολογικής διαδικασίας για τον...

Τι ζήτησαν οι Επαγγελματίες της Περάμου από τον δήμαρχο Παγγαίου

Από το Διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου Επαγγελματιών Νέας Περάμου...

«Ρωμαίος και Αννέτα» στο «Μικρό» της Μονής Λαζαριστών, σε σκηνοθεσία Άννας Φόνσου

ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΛΕΜΟΝΤΖΗ Το ρομαντικό δράμα «Ρωμαίος και...

Επισκέψιμο από τον Μάιο το Αρχαίο θέατρο της Θάσου

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Καβάλας ανακοινώνει ότι από 13/5/2024 το...

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ «Άδοντες και Ψάλλοντες εν τη καρδία»

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ "Άδοντες και Ψάλλοντες εν τη...

Για να μην ξεχνούν, για να θυμούνται…

του Κώστα Παπακοσμά Στην Βέροια στο “Βλαχογιάννειο” Μουσείο δημιούργησαν έναν...

Εμπορικός Σύλλογος: Δηλώστε τις εκδηλώσεις για την «Λευκή Νύχτα»

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Καβάλας εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο...