Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Έγινε συνήθεια η κατάπτωση του δημόσιου βίου της χώρας

Ημέρα:

spot_img

«Ζούμε γεγονότα πρωτόγνωρα σε όλη τη μακρά περίοδο της μεταπολίτευσης από το 1974 και μέχρι σήμερα. Έχοντας υποστεί σε ένα σημαντικό βαθμό το φαινόμενο του μιθριδατισμού, μέρα με τη μέρα, μήνα με τον μήνα, χρόνο με τον χρόνο, συνηθίζουμε ολοένα και μεγαλύτερη κατάπτωση στον δημόσιο βίο της χώρας κι ολοένα και μεγαλύτερο ευτελισμό στο σύνολο της λειτουργίας της χώρας και φυσικά σε σχέση με τη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος».

Αυτό τόνισε με δηλώσεις που έκανε στον «Ενήμερο» ο πρώην βουλευτής Καβάλας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Δημήτρης Παπουτσής, σχολιάζοντας σχετικά την εικόνα που παρουσιάζει τις τελευταίες ημέρες η συγκυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΑΝ.ΕΛ., ιδιαίτερα μετά το ταξίδι του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου στις Η.Π.Α.

«Ο πρωθυπουργός κρύβεται πίσω από αστειάκια και γελοιότητες, προκειμένου να μη δικαιολογήσει αυτήν την διάσταση που υπάρχει μεταξύ των όσων πρόσφατα έχει πει ο κ. Καμμένος…»

«Δεν υπάρχει αντίστοιχο προηγούμενο ελληνικής κυβέρνησης στην περίοδο της μεταπολίτευσης, που μέλη της ίδιας οικογένειας, αντρόγυνα κυρίως, να είναι υπουργοί κι αυτό να είναι κάτι που έχουμε συνηθίσει. Δεν υπήρξε ποτέ αντίστοιχο προηγούμενο σε κυβέρνηση να υπάρχει σοβαρή διάσταση μεταξύ υπουργών και του πρωθυπουργού κι αυτοί να εξακολουθούν αδιατάρακτα εδώ και χρόνια να παραμένουν στην κυβέρνηση. Δεν υπάρχει αντίστοιχο προηγούμενο κορυφαίοι υπουργοί που αφορούν στην πορεία της χώρας σε ένα δύσκολο περιβάλλον, όπως οι υπουργοί Άμυνας και Εξωτερικών, να έχουν τόσο αντιτιθέμενες απόψεις αναφορικά με θέματα ασφάλειας και υπεράσπισης της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας, ενώ θα έπρεπε τουλάχιστον σε βασικά σημεία της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής να βρίσκονται σε κοινή πορεία και να έχουν τη δυνατότητα να εκφράζουν την επίσημη θέση της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής της κυβέρνησης με την ευθύνη του πρωθυπουργού, ο οποίος κρύβεται πίσω από αστειάκια και γελοιότητες, προκειμένου να μη δικαιολογήσει αυτήν την διάσταση που υπάρχει μεταξύ των όσων πρόσφατα έχει πει ο κ. Καμμένος και σιωπηρά φαίνεται να δέχεται και να μη διαψεύδει κρατώντας τον στη θέση του», επισήμανε δηκτικά ο πρώην βουλευτής Καβάλας.

«Γίνονται επικίνδυνοι για τη χώρα. Έλεος! Ως εδώ και μη παρέκει»

«Η ξαφνική έκπληξη που φαίνεται να δείχνουν στελέχη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., θέλοντας να μας πουν ότι σήμερα ανακαλύπτουν τον Πάνο Καμμένο, τους θυμίζω ότι κυβερνούν ήδη τέσσερα χρόνια με τον άνθρωπο που φώναζε και καλλιεργούσε το μίσος στις πλατείες προς τους αντιπάλους του με το σύνθημα είναι προδότες, είναι προδότες, με τον άνθρωπο που ούρλιαζε στους φανατισμένους οπαδούς του να λιντσάρουν τον Πάχτα. Με αυτόν κυβερνούν τέσσερα χρόνια και σήμερα εμφανίζονται να μυξοκλαίνε ανακαλύπτοντας δήθεν ποιος είναι ο Καμμένος. Τους πληροφορώ ότι ο Π. Καμμένος είναι ένα και το αυτό πρόσωπο με αυτούς που και σήμερα αυτάρεσκα βαυκαλίζονται θέλοντας να εμφανιστούν ως αριστεροί του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Έλεος! Ακόμη και σεναριογράφοι επιθεώρησης, όπως ο Αλέκος Σακελάριος, ο Μίμης Τραϊφόρος κι άλλοι, ωχριούν μπροστά σε όλη αυτήν την κωμωδία που παίζεται μπροστά μας. Αν αυτή η κωμωδία μας προκαλούσε γέλιο θα μπορούσαμε να δείξουμε και λίγη κατανόηση. Όμως εδώ γίνονται επικίνδυνοι για τη χώρα. Έλεος! Ως εδώ και μη παρέκει», υπογράμμισε καταληκτικά στις δηλώσεις του ο Δημήτρης Παπουτσής.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Κάνε ότι κοιμάσαι!

του Παύλου Λεμοντζή Αυτό έκανα. Δήθεν κοιμόμουν, με ανοικτά τα...

Κυκλοφοριακό: Τα χειρότερα έρχονται μετά το Πάσχα!!!

Αντώνης Μαστοράκης: Ζούμε πλέον εποχές που δεν υπήρχε ο...

Ευρωεκλογές: Δεν υπάρχουν περιθώρια για πειραματισμούς

Μπάμπης Δράκος: Να μην επιτρέπουμε στη χώρα να επιστρέψει...

Κ. Σιμιτσής: Δεν ασχολούμαι με τον κανονισμό στάθμευσης της Παναγίας

Κατηγορηματικά διαψεύδει ότι θα αναλάβει ως νομικός τους επαγγελματίες...

Ολοκληρώθηκε στο Μετρό Συντάγματος η Έκθεση Τροφίμων & Ποτών

Με μεγάλη επιτυχία και την προσέλευση πολύ κόσμου της...

Κρας τεστ για τις αντοχές των υποδομών της Θάσου

Γιάννης Μαρκιανός: Θεωρώ ότι θα καταφέρουμε και φέτος /...

«Σκηνές από έναν γάμο» του Ίνγκμαρ Μπέργκμαν στο «ΑΥΛΑΙΑ» Θεσσαλονίκης

Κριτική από τον Παύλο Λεμοντζή«O Αύγουστος Στρίντμπεργκ είπε κάποτε:...