Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img

Χαρά Κεφαλίδου: «Όλα είναι σκηνοθετημένα και τακτοποιημένα εδώ και καιρό»

Ημέρα:

«Δεν νομίζω να υπάρχει καμιά αγωνία στην αναζήτηση των 151 βουλευτών, καθώς όλα είναι σκηνοθετημένα και τακτοποιημένα εδώ και πάρα πολύ καιρό», επισήμανε με δηλώσεις της στον «Ενήμερο» η βουλευτής Δράμας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Χαρά Κεφαλίδου, ενόψει της συζήτησης για την ψήφο εμπιστοσύνης που ζήτησε την Κυριακή (13/1) ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.  

«Ο κ. Τσίπρας, για να μπορέσει να συνεχίσει, μεταχειρίστηκε με τον ίδιο τρόπο που μεταχειρίζεται και όλους τους υπόλοιπους συνεργάτες του, τον άνθρωπο που τον έχει στηρίξει τέσσερα χρόνια τώρα, τον κ. Καμμένο και το κόμμα του. Τον πέταξε σαν στυμμένη λεμονόκουπα», τόνισε στη συνέχεια των δηλώσεών της η Χαρά Κεφαλίδου.

«Οι τίτλοι τέλους σ’ αυτό το ιδιότυπο σύμφωνο συμβίωσης ήρθαν μετά από ένα ακόμη νούμερο επιθεώρησης που τα είχε όλα…»

«Όλα αυτά βέβαια αφού πρώτα κατάφερε να βρει εκείνους τους βουλευτές που μπορούν να δώσουν τη μικρή παράταση χρόνου που αναζητά, προκειμένου να υπάρξει για λίγο ακόμη στην εξουσία. Οι τίτλοι τέλους σ’ αυτό το ιδιότυπο σύμφωνο συμβίωσης ήρθαν μετά από ένα ακόμη νούμερο επιθεώρησης που τα είχε όλα. Από τη Θεία Μετάληψη του κ. Καμμένου, από το μοίρασμα των ιματίων που βολεύει και τους δυο, μέχρι και τη στοίχιση πρόθυμων βουλευτών για να υπάρξει μια πλειοψηφία αχταρμάς, δυστυχώς», συμπλήρωσε σχετικά η βουλευτής Δράμας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

 «Δεν ξέρω τι άλλο θα ζήσουμε, τι άλλο θα δουν τα μάτια μας μέχρι να φτάσουμε στην κάλπη…»

«Οι δημοκρατικοί θεσμοί έχουν γίνει κουρελού και δυστυχώς στη Βουλή βλέπουμε υπουργούς να έρχονται καθημερινά με διαδικασίες που έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, με συντμήσεις και επείγουσες διαδικασίες, προκειμένου να περάσουν άρον – άρον νομοσχέδια που πιστεύουν ότι μπορούν να εξασφαλίσουν μια προεκλογική δυνατότητα μέσα από ρουσφέτια, τακτοποιήσεις, εξυπηρετήσεις για να τελειώνουν αυτές τις δουλειές του ποδαριού. Δεν ξέρω τι άλλο θα ζήσουμε, τι άλλο θα δουν τα μάτια μας μέχρι να φτάσουμε στην κάλπη. Πάντως είναι πρωτόγνωρα όλα αυτά που συμβαίνουν και κινούνται στο όριο της γελοιότητας. Το Κίνημα Αλλαγής ούτε ψήφο εμπιστοσύνης δίνει στην κυβέρνηση, ούτε τη συμφωνία των Πρεσπών ψηφίζει», υπογράμμισε καταληκτικά στις δηλώσεις της η Χαρά Κεφαλίδου.

Εκλογές ζήτησε η Φώφη Γεννηματά

Με σκληρή δήλωση σχολίασε η Φώφη Γεννηματά την αποχώρηση του Πάνου Καμμένου από την κυβέρνηση, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ο Καμμένος φεύγει, αλλά οι …Καμμένοι των Πρεσπών αναλαμβάνουν».

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, ζητώντας εδώ και τώρα εκλογές, δήλωσε σχετικά: «Η πατρίδα μας δεν αντέχει άλλο τους αλληλοεκβιασμούς και την φαρσοκωμωδία που σκηνοθετήθηκε από τους κυρίους Τσίπρα και Καμμένο. Τυπικά διαλύθηκε ο συνεταιρισμός που έκανε μεγάλη ζημιά στη χώρα. Τυχόν κυβερνητική συνέχεια με υπολείμματα και γυρολόγους της πολιτικής, ακόμα και αν εξασφαλίσει την τυπική ψήφο εμπιστοσύνης, μόνο σε νέα αδιέξοδα θα οδηγήσει. Δεν υπάρχει λαϊκή και ουσιαστική εμπιστοσύνη στον κ. Τσίπρα και στον ετερόκλητο κυβερνητικό θίασό του. Εκλογές τώρα».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οι τουρίστες αυξάνονται, αλλά τα έσοδα μειώνονται

Μάρκος Δέμπας: Τα μέχρι σήμερα στοιχεία αποτελούν ένα μήνυμα...

Συζήτηση για το κλείσιμο του Κ.Ε.Π. στο Διοικητήριο

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας που πραγματοποιήθηκε την...

Περί υδατοδεξαμενών και αξιοποίησης τους…

Στη σημαντικότητα ύπαρξης ακόμη περισσότερων υδατοδεξαμενών, οι οποίες πέρα...

Επίδειξη λειτουργίας των απορριμματοφόρων περισυλλογής οργανικών αποβλήτων

Στην επίδειξη του τρόπου περισυλλογής οργανικών αποβλήτων και του...

Ολιγοήμερη παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Παρατείνεται έως τις 2 Αυγούστου η προθεσμία για την...

Μεγάλη πίεση δέχεται το Νοσοκομείο Καβάλας

Γιώργος Τεπελόπουλος: Όσο αυξάνει ο αριθμός των ξένων επισκεπτών...

Αποζημίωση για τις διακοπές ρεύματος θα ζητήσει ο δήμος Παγγαίου

Φίλιππος Αναστασιάδης: Τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο...