Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024
Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024
spot_img

Χαρά Κεφαλίδου: «Η στοχοποίηση του ΚΙΝ.ΑΛ. συσπειρώνει τον κόσμο μας»

Ημέρα:

«Η στοχοποίηση που υφίσταται το Κίνημα Αλλαγής από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. το τελευταίο διάστημα, συσπειρώνει την παράταξή μας και πρέπει να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Τσίπρα και την παρέα του, διότι στοχοποιώντας μας με αυτόν τον τρόπο, συσπειρώνουν τον κόσμο μας και δημιουργούν μια δυναμική εξαιρετική για εμάς».

Τα παραπάνω δήλωσε στον ”Ενήμερο” η βουλευτής Δράμας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Χαρά Κεφαλίδου, η οποία αναφέρθηκε και στις εξελίξεις της υπόθεσης Novartis, οι οποίες έχουν βάλει φωτιά στο πολιτικό σκηνικό τις τελευταίες ημέρες με εκατέρωθεν ”πυρά” ανάμεσα σε κυβέρνηση και αντιπολίτευση.

”Στις εκλογικές αναμετρήσεις που έχουμε μπροστά μας, νομίζω ότι θα εκπλήξει πολλούς ο χώρος μας…”

”Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. σε μια απέλπιδα προσπάθειά του, με ό,τι απολειφάδια έχει το πολιτικό σύστημα και από τον χώρο της Δεξιάς και από τον χώρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ., προσπαθεί να στήσει κάτι και να το περάσει ως ανανέωση και κάτι καινούργιο. Είναι οι τίτλοι τέλους για τον κ. Τσίπρα. Είναι εντυπωσιακό το ότι σε μια εποχή μετά τα μνημόνια, που κάποιος θα περίμενε να υπάρχει ένας πρωθυπουργός που κοιτάζει μπροστά, αλλά και για το πως θα μπορέσει να προχωρήσει η οικονομία και να έχουμε επενδύσεις και θέσεις εργασίας, αυτός να κοιτά διαρκώς προς τα πίσω, όχι για να διδαχθεί από τα λάθη του παρελθόντος, αλλά για να αντιγράψει, δυστυχώς όλες τις κακές πρακτικές, από τις οποίες θέλουμε να ξεφύγουμε. Στις εκλογικές αναμετρήσεις που έχουμε μπροστά μας, νομίζω ότι θα εκπλήξει πολλούς ο χώρος μας, καθώς βγαίνει από ένα συνέδριο ενωτικό, όπου έχουμε αποφασίσει να πάμε με καθαρό πολιτικό λόγο και είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρουμε”, υπογράμμισε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις της η Χαρά Κεφαλίδου.

”Το σκάνδαλο Novartis εξελίσσεται πια στη μεγαλύτερη πολιτική απάτη, εφόσον δεν μπορούν να τεκμηριώσουν κανένα κατηγορητήριο…”

Ως προς την υπόθεση της Novartis, η βουλευτής Δράμας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης επισήμανε: ”Η κυβέρνηση στην προσπάθειά της να αλλάξει την ατζέντα και να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη, εμφάνισε την υπόθεση της Novartis ως το σκάνδαλο των σκανδάλων. Πέρασαν προανακριτικές για την υγεία, αλλά που οδήγησε όλο αυτό; Στο ότι στοχοποίησαν δέκα πολιτικά πρόσωπα, ανάμεσα σε αυτά και δυο πρώην πρωθυπουργούς. Δεν βρέθηκε τίποτα, δεν βρέθηκε διαδρομή χρήματος, άρα δεν υπάρχει κατηγορητήριο. Για να μπορέσουν να κρατήσουν ζωντανό το θέμα στην επικαιρότητα και να παίζει στα μέσα ενημέρωσης, ζητούν από τον κ. Λοβέρδο να δώσει διευκρινίσεις. Η Novartis εμφανίζεται για δεύτερη φορά, μετά από την τεράστια κατακραυγή για το θέμα Πετσίτη, για το θέμα Ξεπαπαδέα, δηλαδή μετά από την αποδόμηση του ηθικού πλεονεκτήματος του ”πρώτη φορά Αριστερά” κι έρχεται με έναν τρόπο που είναι αποκαλυπτικός και δείχνει τι; Ότι το ίδιο το σκάνδαλο Novartis εξελίσσεται πια στη μεγαλύτερη πολιτική απάτη, εφόσον δεν μπορούν να τεκμηριώσουν κανένα κατηγορητήριο και το μόνο που υπάρχει είναι καταθέσεις ανυπόληπτων μαρτύρων”.

”Με το σκάνδαλο Novartis δεν τους βγήκε ούτε το τελευταίο χαρτί τους, το ”δόγμα Πολάκη” ότι κάποιος πρέπει οπωσδήποτε να πάει φυλακή για να κερδηθούν οι εκλογές. Καταρρέει και αυτό”

”Η ουσία του ίδιου του σκανδάλου έχει χαθεί και βλέπουμε ότι στην αναζήτηση που κάνουν για να στοχοποιήσουν πολιτικά πρόσωπα, δεν έχουν ασχοληθεί με την ουσία του που είναι ο ιατρικός και φαρμακευτικός κόσμος. Εκεί όντως πρέπει να ψάξει κανείς για σκάνδαλο Novartis, γιατί μη ξεχνάμε ότι αυτό το σκάνδαλο είναι διεθνές. Στην Ελλάδα έγινε μια προσπάθεια στοχοποίησης πολιτικών προσώπων. Το εκπληκτικό είναι ότι δεν έχει ζητήσει ούτε ένα συγγνώμη, η παρέα του Μαξίμου και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, έστω από τον κ. Πικραμένο, ο οποίος διασύρεται τόσους μήνες, χωρίς να υπάρχει τίποτα εις βάρος του κι ένα χρόνο προσπαθούν να σπιλώσουν ονόματα και συνειδήσεις. Ούτε ένα συγγνώμη στους ανθρώπους που πανηγυρικά έχουν δικαιωθεί. Με το σκάνδαλο Novartis δεν τους βγήκε ούτε το τελευταίο χαρτί τους, το ”δόγμα Πολάκη” ότι κάποιος πρέπει οπωσδήποτε να πάει φυλακή για να κερδιθούν οι εκλογές. Καταρρέει και αυτό”, συμπλήρωσε σχετικά στις δηλώσεις της για το θέμα η Χαρά Κεφαλίδου. ”

”Όποτε κι αν γίνουν εθνικές εκλογές, ο κ. Τσίπρας θα τις χάσει. Καλό είναι να γίνουν γρήγορα, γιατί η χώρα δεν αντέχει άλλο…”

Καταληκτικά, η βουλευτής Δράμας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, αναφερόμενη στις επικείμενες εκλογές, τόνισε: ”Μπροστά μας έχουμε εκλογικές αναμετρήσεις και στην ευρωβουλή και στην τοπική αυτοδιοίκηση, όπου ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ουσιαστικά ξεκινάει με πάρα πολύ μεγάλα προβλήματα. Στην μεν αυτοδιοίκηση δεν μπορούν να φτιάξουν δικούς τους συνδυασμούς, κρύβονται πίσω από άλλα ψηφοδέλτια κι αυτό είναι ενδεικτικό πόσο οι τοπικές κοινωνίες ουσιαστικά έχουν γυρίσει την πλάτη σε όλο αυτό το σύστημα ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Στις δε ευρωεκλογές, όλες οι δημοσκοπήσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα, τους δείχνουν με πτωτική τάση και νομίζω ότι αυτό θα αποτυπωθεί και στην κάλπη. Από την άλλη πιστεύω ότι όποτε κι αν γίνουν εθνικές εκλογές, ο κ. Τσίπρας θα τις χάσει. Καλό είναι να γίνουν γρήγορα, γιατί η χώρα δεν αντέχει άλλο. Ας πάμε επιτέλους σε εκλογές για να καθαρίσει το τοπίο”.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ντίνος Κλειτσιώτης: Το 1 εκατ. που δεν πήγε να ψηφίσει είναι σε αναμονή

Ντίνος Κλειτσιώτης: Ο τρόπος φορολόγησης των αντικειμενικών κριτηρίων πραγματικά...

Πάρης Παρασχούδης: Να εφαρμοστεί ο χώρος Σένγκεν και στα χερσαία σύνορα

Για την πιθανότητα άνισου ανταγωνισμού ανάμεσα στη Θάσο και...

Εντάσεις για την μεταφορά της πιάτσας των ταξί από την Αβέρωφ

Χρήστος Ιωαννίδης: Δεν επιμένουμε για λόγους αισθητικής, αλλά για...

Η Αλιεία ως κλειδί για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των παράκτιων περιοχών

Άρθρο του Αντώνη Φραντζή, Συμβούλου Αλιείας της Περιφέρειας ΑΜΘ Η...

Καβάλα: Μαχαίρωσε τον φίλο του μετά από καβγά

Ένας άντρας νοσηλεύεται από το βράδυ της Τρίτης στο...

Επιτακτική ανάγκη η ίδρυση ΜΕΘ Παίδων στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Με αφορμή την πρόθεση της εταιρείας Gastrade να προχωρήσει...

Λεωνίδας Παππάς: Η άνοδος μας είναι αργή, δεν είναι αυτό που θέλαμε

«Το 60% των εκλογέων δεν πήγε στην κάλπη /...