Παρασκευή, 20 Μαΐου, 2022

ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας για τα δημοσιεύματα σχετικά με το νοσοκομείο Καβάλας

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Γιάννης Σιαπέρας
Γιάννης Σιαπέρας
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News
spot_img

Τις τελευταίες μέρες έχει δει το φως της δημοσιότητας από τοπικά μέσα μία σειρά εικασιών σχετικά με την στελέχωση της διοίκησης του Νοσοκομείου της Καβάλας. Τα δημοσιεύματα φτάνουν ακόμα πιο μακριά και αναφέρουν συγκεκριμένη ονοματολογία γύρω από την θέση του Διοικητή και του αναπληρωτή Διοικητή .

Δεν θα ασχολούμασταν με τα εν λόγω δημοσιεύματα αν η αναφορά σε ονόματα μελών του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας δεν τα εξέθετε. Οι εν λογω αναφορές στηρίζονται σε ψευδή στοιχεία γύρω από την διαδικασία επιλογής των διοικητών, που ουδεμία σχέση έχουν με το ΦΕΚ (αρ. φ. 903) του Υπουργείο Υγείας, στο οποίο ρητά αναφέρονται τα προσόντα που πρέπει να πληροί ο/η υποψήφιος-α Διοικητής νοσοκομείου.

Πάγια θέση μας είναι η διασφάλιση της εργασιακής ειρήνης στο νοσοκομείο της Καβάλας, της ικανοποίησης των δίκαιων αιτημάτων των εργαζομένων που προκύπτουν κατά καιρούς καθώς και η αναβάθμιση των υπηρεσιών της Δημόσιας Υγείας.

Ως εκ τούτου, τα παραπάνω δημοσιεύματα είναι εκτός από παραπλανητικά και ψευδή και κινούνται στην πρότερη πολιτική λογική εξυπηρέτησης των ατομικών συμφερόντων και όχι στην εξυπηρέτηση του πολιτικού μας στόχου, που είναι η ενδυνάμωση του δημοσίου χαρακτήρα της υγείας. Η δε παράθεση ονομάτων είναι αυθαίρετη και στόχο έχει να ταυτίσει τον ΣΥΡΙΖΑ με τα κόμματα που συμμετείχαν στις κυβερνήσεις όλων των προηγούμενων ετών.

 

spot_img
spot_img

Διαφημίσεις