Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img

Ν. Παναγιωτόπουλος: Κανείς δεν θέλει να μοιραστεί τη χασούρα του πρωθυπουργού

Ημέρα:

«Επειδή τελείωσαν τα κορόιδα, κανείς δεν έχει την παραμικρή πρόθεση να μοιραστεί τη χασούρα του πρωθυπουργού από τις λάθος κινήσεις του. Εμείς τον έχουμε προειδοποιήσει εδώ και καιρό για όλα τα λάθη που έχει κάνει, αλλά δεν ακούει», επισήμανε με δηλώσεις του στον «Ενήμερο» και το Kavala Web News, ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, σχολιάζοντας την πολιτική επικαιρότητα.

«Του είχαμε επισημάνει ότι χρονοτριβεί με την δεύτερη αξιολόγηση, ότι κακώς συνδέει το χρέος με αυτήν, διότι στο τέλος δεν θα πάρει τίποτα, αλλά κι ότι η μόνη λύση είναι η συνέχιση των μεταρρυθμίσεων με γρηγορότερους ρυθμούς. Δεν ακούει και αντιμετωπίζει την αντιπολίτευση και τη Νέα Δημοκρατία ειδικότερα, ως κομμάτι του παλιού σάπιου συστήματος. Γιατί παρακαλά τώρα αυτό το σάπιο σύστημα να βάλει πλάτη; Για να διασωθεί για λίγους ακόμη μήνες στην εξουσία; Δεν πάει έτσι», συμπλήρωσε σχετικά στις δηλώσεις του ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας.

Τα ορόσημα που θέτει η κυβέρνηση καταρρέουν το ένα μετά το άλλο

«Μέχρι τώρα όλο αυτό το παραμύθι και η κοροϊδία θα έπρεπε να είναι κατανοητή στους πολίτες, στους οποίους και «σερβίρονται» για να τους πείσουν. Μέχρι στιγμής όλα τα ορόσημα που η ίδια η κυβέρνηση θέτει καταρρέουν το ένα μετά το άλλο, ενώ έχει επιβληθεί ένα τέταρτο μνημόνιο, με μέτρα ύψους 5,5 δισεκατομμυρίων ευρώ το οποίο θα κληθούν να πληρώσουν αυτοί που δεν έχουν. Έναντι αυτών θα περίμενε κανείς ένα αντάλλαγμα εγγυημένο κι ορατό. Αντ’ αυτού δεν υπάρχει τίποτα ορατό και εγγυημένο. Κάποιες αοριστίες που δεν νομίζω ότι θα εξελιχθούν σε τίποτα άλλο από αόριστες διαβεβαιώσεις για ρύθμιση του χρέους κι ότι θα γίνουν τα κέφια της Ελλάδας όταν τελειώσει το τρέχον πρόγραμμα κι εφόσον υπάρχουν υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα που οφείλονται στην εξοντωτική φορολόγηση και στην άτυπη στάση πληρωμών του δημοσίου», επισήμανε στη συνέχεια των δηλώσεων του ο Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Όσο παραμένουν στην εξουσία, τόσο η ζημιά μεγαλώνει…

«Ούτε η χώρα έχει μπει στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης, όπως το διαφήμιζε πριν λίγους μήνες, ούτε μπορεί να γίνει έξοδος στις αγορές. Μας λένε ότι πλέον η ελληνική οικονομία μεγαλώνει με υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης. Όμως εγώ δεν πιστεύω ότι η ανάπτυξη έχει έρθει, άσχετα από τη συγκυριακή βελτίωση του κλίματος, λόγω της έναρξης της τουριστικής περιόδου. Κατά τα λοιπά νομίζω ότι δεν έχουν ξεπεραστεί οι ρυθμοί ύφεσης. Δεν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη όταν δεν έρχονται νέες επενδύσεις, αλλά κι όταν οι παλιές αντιμετωπίζονται από την κυβέρνηση με καθυστέρηση και καχυποψία. Η κυβέρνηση αυτή δεν διακατέχεται από φιλοεπενδυτικό πνεύμα. Έχουμε πει ότι χρειάζεται πολιτική αλλαγή το συντομότερο δυνατό, γιατί όσο παραμένουν στην εξουσία, τόσο η ζημιά μεγαλώνει. Χρειάζεται μια μεταρρυθμιστική δύναμη που θα φέρει τις προϋποθέσεις που έχει ανάγκη η Ελλάδα για να βγει από το πρόβλημα. Αλλιώς θα συνεχίζεται ραγδαία η φτωχοποίηση της ελληνικής κοινωνίας», υπογράμμισε καταληκτικά στις δηλώσεις του ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οι τουρίστες αυξάνονται, αλλά τα έσοδα μειώνονται

Μάρκος Δέμπας: Τα μέχρι σήμερα στοιχεία αποτελούν ένα μήνυμα...

Συζήτηση για το κλείσιμο του Κ.Ε.Π. στο Διοικητήριο

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας που πραγματοποιήθηκε την...

Περί υδατοδεξαμενών και αξιοποίησης τους…

Στη σημαντικότητα ύπαρξης ακόμη περισσότερων υδατοδεξαμενών, οι οποίες πέρα...

Επίδειξη λειτουργίας των απορριμματοφόρων περισυλλογής οργανικών αποβλήτων

Στην επίδειξη του τρόπου περισυλλογής οργανικών αποβλήτων και του...

Ολιγοήμερη παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Παρατείνεται έως τις 2 Αυγούστου η προθεσμία για την...

Μεγάλη πίεση δέχεται το Νοσοκομείο Καβάλας

Γιώργος Τεπελόπουλος: Όσο αυξάνει ο αριθμός των ξένων επισκεπτών...

Αποζημίωση για τις διακοπές ρεύματος θα ζητήσει ο δήμος Παγγαίου

Φίλιππος Αναστασιάδης: Τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο...