Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022

Ντίνος Κλειτσιώτης: Ολομέτωπη επίθεση κατά του υπουργού Οικονομικών

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Γιάννης Σιαπέρας
Γιάννης Σιαπέρας
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News
spot_img

Την έντονη ανησυχία του για το μέλλον της χώρας εκφράζει με δηλώσεις του στον «Ενήμερο» ο πρώην βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Ντίνος Κλειτσιώτης, ο οποίος καλεί τον πρωθυπουργό να πει ξεκάθαρα την αλήθεια στους έλληνες πολίτες.

«Δυστυχώς, οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών είναι άνευ προηγουμένου. Ο κ. Γιουνκέρ αποκάλεσε τον πρωθυπουργό μας ψεύτη. Είναι κάτι που δεν μας τιμά καθόλου. Η εντολή που έχει πάρει ο κ. Τσίπρας, είναι διαπραγμάτευση εντός ευρωζώνης και συμφωνία κι όχι αυτά που ανακοίνωσε στην πρόσφατη κοινοβουλευτική του ομάδα, η οποία μάλιστα μεταδόθηκε απευθείας. Απορώ για αυτό! Μήπως ήταν διάγγελμα ότι φεύγουμε τελικά από την ευρωζώνη και την Ευρώπη; Είναι πολλά τα ερωτηματικά. Ο πρωθυπουργός θα πρέπει ξεκάθαρα με τον λόγο της αλήθειας να πει στους έλληνες πολίτες τι θα γίνει», επισήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Κλειτσιώτης.

Ολομέτωπη επίθεση κατά του υπουργού Οικονομικών

Παράλληλα, ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, ζητώντας από τον πρωθυπουργό να τον αποπέμψει άμεσα!

«Είμαι πάρα πολύ ανήσυχος. Οι πολίτες έχουν κουραστεί πολύ με αυτήν την κατάσταση. Έχουν περάσει πέντε μήνες που δεν καταλήγουν πουθενά. Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι αυτό που ο ίδιος ο πρωθυπουργός έχει πει, ότι τώρα αρχίζει η διαπραγμάτευση. Πέντε μήνες τι έκαναν; Δυστυχώς, δεν πάνε καλά τα πράγματα. Θα πρέπει ο πρωθυπουργός να πετάξει στο καλάθι των αχρήστων τον κ. Βαρουφάκη! Αυτός τον παρασύρει. Θέλω να πιστεύω ότι τελικά θα πρυτανεύσει η λογική και ο πρωθυπουργός θα κάνει στην άκρη τον κ. Βαρουφάκη που κοιτά μόνο την πάρτη του κι όχι τα συμφέροντα των ελλήνων. Κοιτά πως θα γίνει γνωστός και πρωτοσέλιδο σε όλα τα διεθνή μέσα. Δεν τον ενδιαφέρει το μέλλον της χώρας μας που δεν είναι άλλο από το να είμαστε στην ευρωζώνη και στην μεγάλη οικογένεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτά που κάνει είναι πρωτόγνωρα! Η χώρα περνά δύσκολες ώρες! Δεν λέω ότι εμείς είχαμε σώσει την χώρα, αλλά είχε μπει το νερό στο αυλάκι και φαινόταν σημάδια βελτίωσης κι αυτό το έδειχναν όλοι οι οικονομικοί δείκτες. Τώρα είμαστε σε παντελώς αχαρτογράφητα νερά», σημείωσε σχετικά ο Ντίνος Κλειτσιώτης.

Πηγή: Ενήμερος

spot_img
spot_img

Διαφημίσεις