Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, 2023

Νίκος Παναγιωτόπουλος: «Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ο κατάλληλος αρχηγός για να προσεγγίσει ξανά όσους έφυγαν από την Νέα Δημοκρατία»

Ημέρα:

Σκληρή γλώσσα εναντίον του Αλέξη Τσίπρα χρησιμοποίησε με δηλώσεις του στον «Ενήμερο», ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, με αφορμή την απόφαση του να παραιτηθεί και να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ότι προσπαθεί ουσιαστικά να δραπετεύσει και να κοροϊδέψει για άλλη μια φορά τους έλληνες πολίτες, ενώ εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι η Νέα Δημοκρατία θα κατέβει στις εκλογές για να τις κερδίσει.

Η χώρα ξανά σε τροχιά αβεβαιότητας για τα εσωκομματικά του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

«Ο κ. Τσίπρας φέρνει την χώρα σε ολοένα και πιο δύσκολη κατάσταση όσο κυβερνάει ή δεν κυβερνάει. Κάνοντας μια απόπειρα να επιλύσει τα εσωκομματικά του και μόνο, βάζει ξανά την χώρα σε τροχιά μεγαλύτερης αβεβαιότητας, προκηρύσσοντας εκλογές. Είναι μια απόπειρα να δραπετεύσει από την πραγματικότητα. Δεν ξέρω αν στους υπολογισμούς του, το βασικό σκεπτικό του είναι να φύγει όσο είναι καιρός, να κοροϊδέψει ξανά τους πολίτες πριν έρθουν οι λογαριασμοί του φθινοπώρου, να υφαρπάξει την ψήφο τους πριν προστεθεί άλλος ένας λόγος δυσαρέσκειας από το μνημόνιο Τσίπρα, αλλά η ουσία είναι ότι η απόφαση έχει ληφθεί. Θέλουν να υπάρξει μια μικρή προεκλογική περίοδος, ώστε οι πολίτες να μην προλάβουν να σκεφτούν λογικά και να οδηγηθούν σε αποφάσεις με το συναίσθημα ή με το ότι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. είναι πρώτος δημοσκοπικά, κάτι που εγώ αμφισβητώ, διότι μέρα με τη μέρα αποδομείται από τα ψέματα που αποδεδειγμένα είπε σε σχέση με αυτά που τελικά έγιναν», τόνισε σχετικά στις δηλώσεις του ο κ. Παναγιωτόπουλος.

«Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ο κατάλληλος αρχηγός για να προσεγγίσει ξανά όσους έφυγαν από την Νέα Δημοκρατία»

«Η Νέα Δημοκρατία κατεβαίνει στις εκλογές για να τις κερδίσει. Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Θεωρώ ότι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είναι ο κατάλληλος αρχηγός για να προσεγγίσει ξανά τους ψηφοφόρους που έχουν φύγει από την Νέα Δημοκρατία, να μιλήσει απλά στο λαό με τη γλώσσα που ο ίδιος ξέρει καλά να χειρίζεται και να πει αλήθειες, οι οποίες είναι πια αποδεδειγμένες με κατηγορηματικό τρόπο. Κυρίως όμως να δώσει απάντηση στο βασικό ερώτημα αυτών των εκλογών που είναι, ποιος είναι πιο κατάλληλος να κυβερνήσει κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες. Αν οι πολίτες αναλογιστούν τι έγινε τους τελευταίους μήνες, κατά πόσο είμαστε καλύτερα ή χειρότερα και αξιολογήσει τον λόγο των πολιτικών κομμάτων, όσον αφορά αλήθειες και ψέματα, τότε θα καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη υπεύθυνη δύναμη για να βγάλει για μια ακόμη φορά τα κάστανα από τη φωτιά. Οι εκλογές ήταν μη απαραίτητες. Θα μπορούσαν να πάνε πιο πίσω, προκειμένου να σταθεροποιηθεί η οικονομία. Δεν ξέρω μέσα σε αυτές τις συνθήκες πως θα μπορέσουν να γίνουν εκλογές. Τα επιχειρήματα πάντως είναι προφανή και με το μέρος μας. Δεν έχει δικαίωμα ο κόσμος να λέει ότι δεν ήξερε ή δεν του τα είπαν. Έχει σημασία να βγούμε στον κόσμο και να εξηγήσουμε ότι εμείς είχαμε δίκαιο», επισήμανε καταληκτικά ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας.

Πηγή: Εφημερίδα “ΕΝΗΜΕΡΟΣ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Θέμα χρόνου η επίσημη λήξη της πανδημίας του κορωνοϊού

Ξενοφών Κροκίδης: Χρειάζεται να είμαστε σε εγρήγορση μέχρι τουλάχιστον...

Ανέστης Δημητριάδης: Να φύγει αυτό το μαύρο σύννεφο από τους βρεφονηπιακούς σταθμούς

«Είμαστε πάντα ανοιχτοί για συνεργασία με τις αρχές και...

Άρης Κουμουσίδης: Ο κόσμος δεν είναι ενημερωμένος για τα έργα στο Περιγιάλι

«Τα έργα προχωράνε, αλλά δεν είναι ενήμερος ο κόσμος....

Κοντά στο αυτοκίνητό του βρέθηκε νεκρός ο άτυχος κυνηγός

Κοντά στο αυτοκίνητό του βρέθηκε νεκρός ο άτυχος κυνηγός...

Δημοφιλή

ΚΑΒΑΛΑ: Ο Θανάσης Συρόπουλος ζητά τη βοήθεια μας για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Ο συμπολίτης μας Θανάσης Συρόπουλος έστειλε μια επιστολή στην...

Τι είναι αυτοδικία κατά το Ποινικό Κώδικα. (του Γιώργου Γιαγκουδάκη)

Το θέμα στο οποίο αναφέρομαι σήμερα προς ενημέρωση σας...

Ζευγάρι από τη Νέα Πέραμο σκοτώθηκε σε τροχαίο

Ζευγάρι από τη Νέα Πέραμο Καβάλας σκοτώθηκε σε τροχαίο...

Δεν τα κατάφερε τελικά ο Λάκης – Αύριο Δευτέρα η κηδεία του

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός Λάκης Ανθίμου δεν τα κατάφερε...