Κυριακή, 3 Μαρτίου, 2024
Κυριακή, 3 Μαρτίου, 2024

Μπάμπης Δράκος: Με το όνειρο της δεύτερης φοράς αριστερά θα μείνει ο κ. Τσίπρας

Ημέρα:

«Στο όνειρο θα μείνει μάλλον ο κ. Τσίπρας, γιατί ο κόσμος έζησε στο πετσί του τη διακυβέρνηση της πρώτης φοράς Αριστερά, οπότε δεν θα τολμήσει και μια δεύτερη».

Τα παραπάνω δήλωσε στον «Ενήμερο», ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Καβάλας, Μπάμπης Δράκος σχολιάζοντας τα όσα είπε πρόσφατα ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος δήλωσε: «Θέλουμε τη δεύτερη φορά Αριστερά να είμαστε πιο προετοιμασμένοι και πιο έμπειροι, γι’ αυτό θέλουμε να αξιοποιήσουμε όσο χρόνο θα είμαστε στην αντιπολίτευση, ως μία ευκαιρία να γίνουμε σοφότεροι».

Καμιά αναφορά Τσίπρα στα όσα είχε πει ο Ν. Βούτσης σχετικά με το πόσο απροετοίμαστος ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ για την ανάληψη της εξουσίας

Οι αναφορές του τέως πρωθυπουργού στο παρελθόν περιορίστηκαν σε αυτή τη φράση απέχοντας κατά πολύ από όλα είχε πει πρόσφατα ο Νίκος Βούτσης σχετικά με τον απροετοίμαστο ΣΥΡΙΖΑ να έρθει στην εξουσία. Στο πλαίσιο της ανασυγκρότησης ο κ. Τσίπρας απευθύνθηκε και πάλι σε όλους όσους στηρίζουν το κόμμα μεταξύ αυτών και κοινωνικές ομάδες που έπληξε με τις πολιτικές του στα χρόνια της διακυβέρνησης, λέγοντας ότι η θητεία του ΣΥΡΙΖΑ στην αντιπολίτευση θα τον βοηθήσει να γίνει σοφότερος.

«Oι πολίτες δεν θέλουν να δοκιμάσουν ξανά τον κ. Τσίπρα…»

«Μπορούμε να δώσουμε πολλά παραδείγματα γιατί οι πολίτες δεν θέλουν να δοκιμάσουν ξανά τον κ. Τσίπρα. Να πούμε για το μεταναστευτικό μια που είναι επίκαιρο; Το θέμα είναι το τι κληρονομήσαμε ως Κυβέρνηση από αυτήν του ΣΥΡΙΖΑ. Υπήρξε μια κατάσταση που είχαν έρθει 50.000 άνθρωποι κι είχαν επιστρέψει περίπου 2.000 στις πατρίδες τους. Να πούμε για την ένταξη των χωρών των δυτικών Βαλκανίων στην Ε.Ε.; Βλέπουμε κι εκεί ότι προσπαθεί να γίνει υπέρμαχος αυτών των χωρών, χωρίς να γνωρίζει τις συνέπειες που υπάρχουν. Να μιλήσουμε για τις παλινωδίες των αποφάσεων της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ όσον αφορά την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού; Η άρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να δεχτεί την ισοτιμία της ψήφου των Ελλήνων του εξωτερικού, τους οδηγεί σε πολιτική απομόνωση. Κάνει στροφή και δείχνει διατεθειμένος να συζητήσει, αλλά την ίδια στιγμή λέει ψέματα, όταν δηλώνει πως επί 4 χρόνια όχι μόνο δεν έκανε κάτι, αλλά αγνόησε και προκλητικά τις τέσσερις προτάσεις της ΝΔ. Καλοδεχούμενες οι στροφές του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά οι πολίτες τα βλέπουν αυτά, τους γνωρίζουν και τους κρίνουν», ανέφερε σχετικά στις δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Καβάλας.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ανδρικό χάπι αντισύλληψης – Πώς λειτουργεί

Ένα μη ορμονικό ανδρικό αντισυλληπτικό χάπι ενδέχεται να γίνει πραγματικότητα. Πειράματα υποδεικνύουν ότι...

Συμβουλές για να μην γερνάει ο λαιμός σας

Ο λαιμός είναι μια περιοχή του σώματός μας όπου...

Νέο ενδοσκοπικό σύστημα εντοπίζει τους καρκίνους με ακρίβεια 90%

Η έγκαιρη διάγνωσή τους είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για...

Μάνθος Κλεανθίδης: Έχουμε έναν πολύ δυναμικό Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου

Εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα 11 Μαρτίου...

Θα στενάξει η Καβάλα από το κυκλοφοριακό το καλοκαίρι

Νίκος Ίμβρος: Για μας τους κατοίκους της πόλης, έτσι...

Όλα είναι έτοιμα για την 19η «Αλφαβητοπαρέλαση»

Πανέτοιμη δηλώνει, μέσω του προέδρου της, Βασίλη Μαυρομμάτη, η...

Εντός των ημερών θα πληρωθούν οι υπάλληλοι των βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Καβάλας

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να λυθεί το πρόβλημα...