Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img

Μιχάλης Κατρίνης: “Δύναμη εγγύησης και ασφάλειας ο τρίτος εναλλακτικός πόλος διακυβέρνησης”

Ημέρα:

Κάλεσμα συστράτευσης και επιστροφής στον χώρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ., απηύθυνε στους ψηφοφόρους που έφυγαν από το κόμμα στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, ο Μιχάλης Κατρίνης, υποψήφιος βουλευτής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και του πολιτικού γραφείου του ΠΑ.ΣΟ.Κ., επισήμανε με έμφαση ότι το κόμμα του δικαιώθηκε από τις εξελίξεις, ενώ παράλληλα αναγνώρισε ότι η παράταξή του έκανε λάθη που πλήγωσαν τους πολίτες και τους παραδοσιακούς ψηφοφόρους του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Δύναμη εγγύησης και ασφάλειας ο τρίτος εναλλακτικός πόλος διακυβέρνησης

«Με νέο λόγο και με σεμνότητα, εγγυόμαστε ότι ως τρίτος πόλος θα μπορέσουμε να κρατήσουμε την σταθερότητα στην χώρα, χωρίς μεγάλα λόγια, με συνεργασίες, δίνοντας μια μάχη έντιμη, μια μάχη ευθύνης και λογικής», τόνισε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο κ. Κατρίνης.

Παράλληλα, απευθυνόμενος σε ΣΥ.ΡΙΖ.Α και Νέα Δημοκρατία, είπε ότι αποτελούν μια καρικατούρα δικομματισμού που δεν έχει να προσφέρει τίποτα για την επόμενη ημέρα και τα προβλήματα της χώρας.

«Δεν μπορούν να δώσουν λύσεις, οι κύριοι Τσίπρας και Μεϊμαράκης. Σε αυτό το διπολικό σκηνικό ο λόγος μας αφορά τον τρίτο εναλλακτικό πόλο διακυβέρνησης, μια δύναμη εγγύησης και ασφάλειας για την χώρα», σημείωσε ο υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Η διακυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. αφήνει το αποτύπωμά της με ένα νέο μνημόνιο

Ο κ. Κατρίνης αναφέρθηκε επίσης στα δύσκολα χρόνια από το 2009 μέχρι το 2012, όταν το κόμμα του, τηρώντας μια μοναχική αλλά πατριωτική στάση, στήριξε δύσκολες αποφάσεις, δίνοντας ουσιαστικά έναν αγώνα συνέπειας, αλήθειας και ευθύνης. Μιλώντας για την επτάμηνη διακυβέρνηση της χώρας από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α., υπογράμμισε ότι αφήνει το αποτύπωμα της με ένα νέο μνημόνιο, το οποίο δεν έχει καμιά σχέση με τις προεκλογικές υποσχέσεις που δόθηκαν από τον κ. Τσίπρα στις εκλογές του Ιανουαρίου, ενώ σημείωσε ότι με αυτό το μνημόνιο πλήττονται κυρίως συνταξιούχοι και αγρότες, αλλά και πολλές άλλες κοινωνικές ομάδες.

«Εμείς κρατάμε σταθερή στάση, στηρίξαμε την χώρα για την παραμονή της στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την ευρωζώνη», δήλωσε σχετικά ο Μιχάλης Κατρίνης.

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. δεν υπέστειλε ποτέ τη σημαία της ευθύνης και του πατριωτισμού

Απευθυνόμενος στους πολίτες και εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να εμπιστευθούν το ΠΑ.ΣΟ.Κ., ο κ. Κατρίνης επισήμανε ότι το κόμμα του είναι αυτό που έκανε τις μεγαλύτερες μεταρρυθμίσεις και τομές στην χώρα, αλλά και ότι πρότεινε την εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης, ενώ δεν υπέστειλε ποτέ την σημαία της ευθύνης και του πραγματικού πατριωτισμού.

«Είμαστε η αυθεντική φωνή του σοσιαλισμού, με νέα ηγεσία και πολλά νέα στελέχη. Δεν κοιτάμε μόνο στο παρελθόν, αλλά έχουμε προτεραιότητα την επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου, μέσα στο πλαίσιο ενός εθνικού σχήματος συνεργασιών από ευρωπαϊκές δυνάμεις, εκτός των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Το διακύβευμα των εκλογών δεν μπορεί να είναι τα εσωτερικά του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Δεν μπαίνουμε στον «πλειστηριασμό» Τσίπρα – Μεϊμαράκη. Δεν μιλάμε για παράλληλο πρόγραμμα. Δεν λέμε ότι δεν πρέπει να εφαρμοστεί το πρόγραμμα. Εμείς μιλάμε για την αποτροπή των ομαδικών απολύσεων, την στήριξη των αγροτών δίνοντας έμφαση στον πρωτογενή τομέα, λέγοντας «όχι» σε οριζόντιες περικοπές μισθών και συντάξεων», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο κ. Κατρίνης.

Συναγωνιστές στα …μαρτυρικά χρόνια 2009 – 2012

Στην διάρκεια της σημερινής συνέντευξης Τύπου, τον κ. Κατρίνη πλαισίωναν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην περιφερειακή ενότητα Καβάλας. Μάλιστα ο Δημήτρης Παπουτσής ήταν αυτός που τον προλόγισε καλωσορίζοντας τον, επισημαίνοντας ότι υπήρξαν συναγωνιστές στα βουλευτικά έδρανα τα μαρτυρικά χρόνια 2009 – 2012, ενώ σε μια σύντομη τοποθέτησή του για την Δημοκρατική Συμπαράταξη σημείωσε ότι προσέρχεται στις εκλογές με νηφάλια προσέγγιση, με τεκμηριωμένο και μεστό λόγο για την επόμενη ημέρα.

Πηγή: Εφημερίδα “ΕΝΗΜΕΡΟΣ”

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οι τουρίστες αυξάνονται, αλλά τα έσοδα μειώνονται

Μάρκος Δέμπας: Τα μέχρι σήμερα στοιχεία αποτελούν ένα μήνυμα...

Συζήτηση για το κλείσιμο του Κ.Ε.Π. στο Διοικητήριο

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας που πραγματοποιήθηκε την...

Περί υδατοδεξαμενών και αξιοποίησης τους…

Στη σημαντικότητα ύπαρξης ακόμη περισσότερων υδατοδεξαμενών, οι οποίες πέρα...

Επίδειξη λειτουργίας των απορριμματοφόρων περισυλλογής οργανικών αποβλήτων

Στην επίδειξη του τρόπου περισυλλογής οργανικών αποβλήτων και του...

Ολιγοήμερη παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Παρατείνεται έως τις 2 Αυγούστου η προθεσμία για την...

Μεγάλη πίεση δέχεται το Νοσοκομείο Καβάλας

Γιώργος Τεπελόπουλος: Όσο αυξάνει ο αριθμός των ξένων επισκεπτών...

Αποζημίωση για τις διακοπές ρεύματος θα ζητήσει ο δήμος Παγγαίου

Φίλιππος Αναστασιάδης: Τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο...