Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img

Κώστας Μορφίδης: «Θέλουμε την Δευτέρα να υπάρχει ισχυρή κυβέρνηση…»

Ημέρα:

Την αισιοδοξία του, ότι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α θα είναι τελικά το κόμμα που θα κερδίσει τις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής, αλλά κι ότι η χώρα επουδενί δεν θα μείνει ακυβέρνητη, εξέφρασε, μιλώντας στον «Ενήμερο», ο υποψήφιος βουλευτής Καβάλας, Κώστας Μορφίδης.
«Αυτό που εμείς έχουμε να κάνουμε είναι το να είμαστε μέχρι την τελευταία στιγμή σε επαφή με τους πολίτες. Νομίζω ότι δεν στεκόμαστε στις δημοσκοπήσεις, στο τι λένε τα νούμερα, αλλά κυρίως στο ότι ως υποψήφιοι βουλευτές είμαστε μεταφορείς του λόγου και της πρότασης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Από εκεί και πέρα είναι θέμα των ίδιων των πολιτών τι θα αποφασίσουν την ερχόμενη Κυριακή», δήλωσε χαρακτηριστικά στον «Ε» ο κ. Μορφίδης.

«Θέλουμε την Δευτέρα να υπάρχει ισχυρή κυβέρνηση…»

Ερωτηθείς σχετικά με το αν οι πολίτες πρέπει να ανησυχούν για το ενδεχόμενο η χώρα να περιπέσει σε ακυβερνησία και να οδηγηθεί εκ νέου σε εκλογές, ο υποψήφιος βουλευτής Καβάλας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., απάντησε: «Υπάρχει όντως ένα ελαφρύ προβάδισμα για το κόμμα μας στις δημοσκοπήσεις, όμως αυτό που εμείς θέλουμε είναι να υπάρχει την Δευτέρα το πρωί μια ισχυρή κυβέρνηση. Κανένας δεν μπορεί να ισχυριστεί, ούτε ως αστείο, ότι θα μείνει ακυβέρνητη η χώρα. Η κρισιμότητα της κατάστασης είναι μεγάλη και για αυτό πρέπει να έχουμε κυβέρνηση την επομένη των εκλογών».

Η μεγαλύτερη συγκέντρωση που έχει κάνει η Αριστερά στην Καβάλα

Κληθείς να σχολιάσει την προεκλογική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην πλατεία Ελευθερίας την περασμένη Παρασκευή, ο κ. Μορφίδης, υπογράμμισε: « Ήταν η μεγαλύτερη συγκέντρωση που έχει κάνει η Αριστερά στην Καβάλα κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Υπήρχε μεγάλος παλμός, που ήταν το χαρακτηριστικό της προεκλογικής αυτής εκδήλωσης, πέρα από την μεγάλη συμμετοχή του κόσμου. Αυτό το γεγονός δίνει την αισιοδοξία σε όλους μας ότι αυτή η μάχη θα είναι μια νίκη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. την ερχόμενη Κυριακή».

Α. Τσίπρας: «Κανείς δεν θα πάρει κόστος να οδηγήσει την χώρα σε εκλογές ξανά»

«Η Ελλάδα θα έχει κυβέρνηση ό,τι και να γίνει την επομένη των εκλογών. Αυτό που διακυβεύεται είναι αν θα έχει κυβέρνηση προοδευτική με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. μπροστά να ανοίγει δρόμους ή θα έχει μια κυβέρνηση που θα είναι το παλιό πολιτικό σύστημα. Ο κ. Μεϊμαράκης και η Νέα Δημοκρατία που είναι το κόμμα του κ. Σαμαρά, του κ. Βορίδη, του κ. Γεωργιάδη ή θα έχει αυτή την προσπάθεια που ξεκινήσαμε τον Ιανουάριο για να συνεχιστεί και να αποδώσει καρπούς», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξή του στην Ε.Ρ.Τ.
Παράλληλα, ο τέως πρωθυπουργός ανέφερε ότι αν δεν έχει αυτοδυναμία θα πάρει την διερευνητική εντολή και μέσα σε τρεις μέρες θα έχει προκύψει κυβέρνηση.
«Όλοι γνωρίζουμε ότι ο πρώτος θα σχηματίσει κυβέρνηση. Κανείς δεν θα πάρει το κόστος να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές ξανά. Θα σεβαστούμε την ετυμηγορία του λαού», σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Πηγή: Ενήμερος

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οι τουρίστες αυξάνονται, αλλά τα έσοδα μειώνονται

Μάρκος Δέμπας: Τα μέχρι σήμερα στοιχεία αποτελούν ένα μήνυμα...

Συζήτηση για το κλείσιμο του Κ.Ε.Π. στο Διοικητήριο

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας που πραγματοποιήθηκε την...

Περί υδατοδεξαμενών και αξιοποίησης τους…

Στη σημαντικότητα ύπαρξης ακόμη περισσότερων υδατοδεξαμενών, οι οποίες πέρα...

Επίδειξη λειτουργίας των απορριμματοφόρων περισυλλογής οργανικών αποβλήτων

Στην επίδειξη του τρόπου περισυλλογής οργανικών αποβλήτων και του...

Ολιγοήμερη παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Παρατείνεται έως τις 2 Αυγούστου η προθεσμία για την...

Μεγάλη πίεση δέχεται το Νοσοκομείο Καβάλας

Γιώργος Τεπελόπουλος: Όσο αυξάνει ο αριθμός των ξένων επισκεπτών...

Αποζημίωση για τις διακοπές ρεύματος θα ζητήσει ο δήμος Παγγαίου

Φίλιππος Αναστασιάδης: Τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο...