Παρασκευή, 20 Μαΐου, 2022

Κώστας Μορφίδης: Ελπίζω να γίνουν αποδεκτές οι ελληνικές προτάσεις

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Γιάννης Σιαπέρας
Γιάννης Σιαπέρας
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News
spot_img

Την ελπίδα ότι τελικά θα πρυτανεύσει η λογική και θα γίνουν αποδεκτές οι ελληνικές προτάσεις, ώστε τελικά να υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στην ελληνική κυβέρνηση και τους εταίρους – δανειστές της χώρας μας, εκφράζει το τοπικό στέλεχος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και περιφερειακός σύμβουλος Α.Μ.Θ., Κώστας Μορφίδης.

«Όλοι είμαστε ανήσυχοι, αλλά το σίγουρο είναι ότι την Κυριακή τελειώνουν όλα. Υπάρχει μια ασφυκτική προθεσμία, αλλά από εκεί και πέρα υπάρχει η διάθεση και η δύναμη από την ελληνική πλευρά να καταθέσει μια πρόταση, την οποία νομίζω ότι δεν θα μπορέσουν να μην αποδεχθούν οι εταίροι μας. Η πρόταση της ελληνικής πλευράς θα γίνει στο πλαίσιο που έχει συμφωνηθεί με τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς και βεβαίως θα αντικατοπτρίζει την βούληση του ελληνικού λαού, όπως αυτή εκφράστηκε μέσα από το πρόσφατο δημοψήφισμα. Ελπίζουμε ότι θα πρυτανεύσουν η λογική και η αλληλεγγύη στην Ευρωπαϊκή Ένωση κι ότι δεν θα επικρατήσουν σχέδια ρήξης ή διάλυσης της», δήλωσε χαρακτηριστικά στον «Ενήμερο», ο Κώστας Μορφίδης.

«Μέτρα στην κατεύθυνση για να πληρώσουν όσοι δεν πλήρωναν, αλλιώς…»

Παράλληλα, το στέλεχος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. εξέφρασε την πεποίθησή του ότι τα μέτρα που θα ληφθούν θα κινούνται στο πλαίσιο της κοινωνικής δικαιοσύνης.

«Ξέρουμε πια ποιοι είναι αυτοί που πολεμούν την Ελλάδα και το κάνουν με μια οικονομίστικη λογική κι όχι με μια λογική που βασίζεται στις αρχές και στις αξίες που δημιούργησαν την Ε.Ε. Είναι πλέον μια μάχη της χώρας, αλλά και των λαών της Ευρώπης, απέναντι σε αυτούς που απεργάζονται διάφορα σχέδια. Δεν ξέρουμε ποια θα είναι τα μέτρα κι αν θα είναι σκληρά ή επώδυνα. Οι προτάσεις που θα καταθέσουμε, θέλω να πιστεύω ότι θα κινούνται στο πλαίσιο της κοινωνικής δικαιοσύνης και των αρχών που ψήφισε ο ελληνικός λαός. Νομίζω ότι τα μέτρα θα είναι προς την κατεύθυνση να πληρώσουν αυτοί που τόσα χρόνια δεν πλήρωναν. Αν δεν είναι, νομίζω ότι θα έχουμε πρόβλημα κι εμείς».

Πηγή: Ενήμερος

spot_img
spot_img

Διαφημίσεις