Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

ΚΑΒΑΛΑ: Αλέξης Τσίπρας: “”Πόθος και πάθος για να δώσουμε το οριστικό χτύπημα στο παλιό…”

Ημέρα:

spot_img

Την βεβαιότητά του ότι ο ελληνικός λαός θα δώσει στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. την ισχυρή εντολή που ζητά, εξέφρασε από την Καβάλα, ο πρόεδρος του κόμματος και τέως πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Με καθυστέρηση μιας και πλέον ώρας, ο κ. Τσίπρας, προερχόμενος από την Κομοτηνή, πραγματοποίησε προεκλογική ομιλία στην πλατεία Ελευθερίας, όπου από νωρίς είχαν συγκεντρωθεί εκατοντάδες οπαδοί του κόμματός του, καθώς και οι υποψήφιοι του τοπικού ψηφοδελτίου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

”Πόθος και πάθος για να δώσουμε το οριστικό χτύπημα στο παλιό…”

”Αυτό που βλέπω στην Καβάλα είναι η δημοσκόπηση που γίνεται τις τελευταίες ημέρες σε όλες τις πλατείες όπου κάνουμε συγκεντρώσεις και βλέπουμε ότι ο πόθος, το πάθος, η αγωνία, ο αγώνας για να αλλάξουμε αυτόν τον τόπο όχι μόνο δεν έχει συρρικνωθεί, αλλά είναι ανεξάντλητος. Είναι ο πόθος και το πάθος για να δώσουμε το οριστικό χτύπημα στο παλιό που μας κρατά προσκολλημένους. Θα τα καταφέρουμε. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια που μαζί αρχίσαμε πριν από λίγους μήνες. Δεν ήταν και τόσο εύκολο να ξεμπερδέψει κανείς με αυτό το παλιό που έχει καταδυναστεύσει τις ψυχές, τις ζωές, τα οράματά μας πάνω από 40 χρόνια. Δεν μπορούσαμε με μιας. Χρειάστηκαν τρεις κατραπακιές. Ρίξαμε την πρώτη στις 25 Ιανουαρίου, την δεύτερη στις 5 Ιουλίου και να τώρα η οριστική, η τρίτη και η καλύτερη, στις 20 Σεπτεμβρίου ξεμπερδεύουμε με το παλιό. Βγαίνουμε μπροστά”, τόνισε αρχικά στην ομιλία του ο τέως πρωθυπουργός.

”Δώσαμε έντιμο αγώνα, σταθήκαμε όρθιοι”

”Σας φέρνω το μήνυμα της μάχης και της αισιοδοξίας από όπου έχουμε περάσει. Σε όλη την Ελλάδα το κλίμα ήταν αγώνα και νίκης. Ο ελληνικός λαός έχει κριτήριο και αισθητήριο. Καταλαβαίνει ποιοι είναι αυτοί που τον κοιτάζουν στα μάτια και του λένε την αλήθεια και ποιοι είναι αυτοί που θέλουν να τον ξεγελάσουν. Καταλαβαίνει ότι εμείς δώσαμε αγώνα έντιμο, σταθήκαμε όρθιοι, δεν λυγίσαμε, παλέψαμε με θεριά ανήμερα κι ακόμη κι αν κάποιοι νομίζουν ότι μας έριξαν κάτω, εμείς σηκωθήκαμε και συνεχίζουμε τον αγώνα για να καταφέρουμε να βγάλουμε την χώρα και τον λαό μας από την μέγγενη της επιτροπείας, την σκληρής λιτότητας. Δώσαμε τον αγώνα τον έντιμο με τους έξω. Τώρα έρχεται η ώρα του αγώνα με τους μέσα, γιατί αν δεν καθαρίσουμε με αυτούς που μας κρατάνε κολλημένους στο χθες δεν θα καταφέρουμε να πάμε μπροστά”, υπογράμμισε στην συνέχεια της προεκλογικής του ομιλίας ο κ. Τσίπρας.

”Ζητάμε εντολή για να στείλουμε κάθε κατεργάρη στον πάγκο του…”

”Είμαι βέβαιος ότι στις 20 Σεπτεμβρίου ο λαός μας θα δώσει την ισχυρή εντολή που ζητάμε. Θέλουμε εντολή δημοκρατίας, κοινωνικής δικαιοσύνης, μεγάλων αλλαγών στο κράτος, που έχει ανάγκη ο τόπος. Ζητάμε εντολή να κάνουμε χωρίς ταλαντεύσεις και συμβιβασμούς το άλμα που απαιτούν οι στιγμές για να βγει η χώρα από τον βάλτο. Εντολή όμως και για να στείλουμε κάθε κατεργάρη στον πάγκο του, όπως ξεκινήσαμε να κάνουμε για μερικούς που μέχρι σήμερα ήξεραν να φοροδιαφεύγουν. Η δικαιοσύνη πλέον κάνει την δουλειά της. Τα κυκλώματα της διαφθοράς, η διαπλοκή, η φοροδιαφυγή, το κράτος λάφυρο, το ρουσφέτι και οι πολιτικοί τους εκπρόσωποι έχουν βρει το μάστορα τους. Θα δώσουμε αγώνα αταλάντευτο κι ακάματο, προκειμένου στον τόπο αυτό να επιστρέψει η κοινωνική δικαιοσύνη”, δήλωσε επίσης ο πρόεδρος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ο οποίος καταχειροκροτήθηκε από τους συγκεντρωμένους οπαδούς του κόμματός του στην πλατεία Ελευθερίας.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2024» της Καβάλας

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2024", οι οποίες θα...

Energean: Έκτη ανακάλυψη φυσικού αερίου στην Ανατολική Μεσόγειο, αυτήν την φορά στην Αίγυπτο

Την έκτη της ανακάλυψη κοιτάσματος φυσικού αερίου στην Ανατολική...

Με σαράντα εκδηλώσεις η «Λευκή Νύχτα» στην Καβάλα

Συνέντευξη Τύπου προκειμένου να παρουσιάσουν τις εκδηλώσεις που θα...

Τσουχτερά πρόστιμα για όσους ανάβουν φωτιά στην ύπαιθρο

Κυριάκος Μανδρανής: Είναι κλιμακωτά ανάλογα με τον δείκτη επικινδυνότητας...

Πονοκέφαλος για τους λογιστές οι προσυμπληρωμένες δηλώσεις

Τον μπελά τους έχουν βρει λογιστές και φορολογούμενοι, με...

Επίσκεψη του Νίκου Παναγιωτόπουλου στον Δήμαρχο Θάσου

Την Τετάρτη 22 Μαΐου 2024, επισκέφθηκε τη Νήσο Θάσο...

Σωτήρης Λαζαρίδης: Προχωράμε για την επόμενη μέρα όλοι μαζί

«Η προσέλευση στις εκλογές του Τ.Ε.Ε. - Α.Μ. την...

Νέες βραβεύσεις από την Energean σε σχολεία του Δήμου Καβάλας

Στον Σχολικό Μαραθώνιο «Πάμε Ανακύκλωση» Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η...