Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img

Ιορδάνης Χοροζίδης: Η νέα Κεντροαριστερά δεύτερη πολιτική δύναμη στη χώρα

Ημέρα:

Εφικτό στόχο, θεωρεί το να γίνει ο νέος φορέας της Κεντροαριστεράς, δεύτερη πολιτική δύναμη στη χώρα, ο γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην Καβάλα, Ιορδάνης Χοροζίδης.

«Η πρόταση που γίνεται από τους υποψηφίους για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς, είναι «δυναμώστε μας για να είμαστε η δεύτερη δύναμη στις επόμενες εθνικές εκλογές». Εγώ το θεωρώ απολύτως εφικτό να συμβεί αυτό», τόνισε με δηλώσεις του στον «Ενήμερο» και το Kavala Web News, ο κ. Χοροζίδης.

«Η διέξοδος από το τέλμα θα έρθει από τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη»

Εξηγώντας τους λόγους που μπορεί να οδηγήσουν τον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς στη δεύτερη θέση των πολιτικών δυνάμεων, ο κ. Χοροζίδης σημείωσε: «Αυτό μπορεί να συμβεί επειδή υπάρχει ασφαλώς μεγάλη δυσαρέσκεια των πολιτών, αλλά και εξαιτίας της στασιμότητας που προέκυψε όλα αυτά τα χρόνια που πήγαν άδικα. Αυτή η καθυστέρηση στο να έρθει επιτέλους η ανάπτυξη ήταν σε θεμελιώδη περίοδο που θα μπορούσαν τα πράγματα να ήταν τελείως διαφορετικά με μια συνέχιση της προηγούμενης κυβέρνησης. Όλα αυτά ανατράπηκαν και δεν μιλάμε πια με τα «αν». Η ουσία είναι ότι πρέπει να ξεκολλήσει η πατρίδα μας από αυτό το τέλμα και η διέξοδος θα έρθει από την μεγάλη δημοκρατική παράταξη».

Ο κύβος ερρίφθη – Η νέα παράταξη θα γίνει

Αναφορικά με τα προβλήματα που ανέκυψαν και όπως όλα δείχνουν θα μετακινήσουν την ημερομηνία για τη διεξαγωγή των εκλογών σχετικά με την ανάδειξη νέας ηγεσίας στην Κεντροαριστερά, ο κ. Χοροζίδης, ανέφερε: «Σε κάθε περίπτωση είναι μια εξέλιξη που πειράζει τον καθένα. Όλοι θέλαμε να είναι όπως δόθηκε το ραντεβού για τις 5 Νοεμβρίου και στις 12 για επαναληπτικές αν χρειαστεί. Βέβαια η επιτροπή, εφόσον έχει εντοπίσει κάποια προβλήματα, δικαιούται να κάνει το αίτημα για μια συζήτηση. Αύριο (Τρίτη 26/9) δεν είναι εφικτό δεδομένου ότι υπάρχει ένας προγραμματισμός από τους υποψήφιους αρχηγούς για τις περιοδείες τους. Ο κύβος ερρίφθη, τα πάντα θα λειτουργήσουν κι η νέα παράταξη θα γίνει, δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία γι’ αυτό. Ο κόσμος το ζητάει κι ό,τι ζητάει ο κόσμος είναι νόμος».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οι τουρίστες αυξάνονται, αλλά τα έσοδα μειώνονται

Μάρκος Δέμπας: Τα μέχρι σήμερα στοιχεία αποτελούν ένα μήνυμα...

Συζήτηση για το κλείσιμο του Κ.Ε.Π. στο Διοικητήριο

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας που πραγματοποιήθηκε την...

Περί υδατοδεξαμενών και αξιοποίησης τους…

Στη σημαντικότητα ύπαρξης ακόμη περισσότερων υδατοδεξαμενών, οι οποίες πέρα...

Επίδειξη λειτουργίας των απορριμματοφόρων περισυλλογής οργανικών αποβλήτων

Στην επίδειξη του τρόπου περισυλλογής οργανικών αποβλήτων και του...

Ολιγοήμερη παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Παρατείνεται έως τις 2 Αυγούστου η προθεσμία για την...

Μεγάλη πίεση δέχεται το Νοσοκομείο Καβάλας

Γιώργος Τεπελόπουλος: Όσο αυξάνει ο αριθμός των ξένων επισκεπτών...

Αποζημίωση για τις διακοπές ρεύματος θα ζητήσει ο δήμος Παγγαίου

Φίλιππος Αναστασιάδης: Τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο...