Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024
Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024
spot_img

Εξώδικο στον Μακάριο Λαζαρίδη έστειλε ο Κώστας Μορφίδης

Ημέρα:

Εξώδικη διαμαρτυρία κατά του βουλευτή Καβάλας της ΝΔ, Μακάριου Λαζαρίδη, κατέθεσε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μορφίδης. Το γνωστοποίησε ο ίδιος κάνοντας την παρακάτω δήλωση:

Στα 45 χρόνια οργανωμένης πολιτικής ζωής και στα 20 χρόνια σε θεσμικές θέσεις ευθύνης, πρώτη φορά αναγκάστηκα σήμερα να προσφύγω στη δικαιοσύνη, καταθέτοντας εξώδικη διαμαρτυρία κατά του βουλευτή Καβάλας της ΝΔ, Μακάριου Λαζαρίδη, υπερασπιζόμενος την τιμή, την υπόληψη και την πολιτική μου πορεία απέναντι στα ψεύδη και στη λασπολογία την οποία -μόνον αυτός και ευτυχώς όχι το κόμμα του- διασπείρει τις τελευταίες μέρες.

Του δίνω το χρονικό περιθώριο των 5 ημερών, όπως ορίζεται από τον νόμο, ώστε, είτε να ανακαλέσει τα όσα δυσφημιστικά είπε εναντίον μου ή να καταθέσει δημοσίως τα στοιχεία που «αποδεικνύουν» την ορθότητα των ισχυρισμών του. Διαφορετικά, είμαι υποχρεωμένος να συνεχίσω μέσω της δικαστικής οδού και να καταθέσω μήνυση και αγωγή εναντίον του.

Μακάριος Λαζαρίδης: «Ο κ. Μορφίδης, αντί να με απειλεί με εξώδικα, καλά θα κάνει να απαντήσει στα ερωτήματά μου για το σκάνδαλο Folli – Follie»

Το απόγευμα της Τρίτης (22-12-2020) ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης, απαντώντας σε ανακοίνωση του κ. Μορφίδη με την οποία προειδοποιούσε ότι θα ακολουθήσει την οδό της Δικαιοσύνης, έκανε την εξής δήλωση:

«Ο κ. Μορφίδης χρειάστηκε 357 λέξεις για να μην απαντήσει στα τέσσερα αμείλικτα ερωτήματα που του έθεσα αναφορικά με την υπογραφή που έβαλε στην ν-τροπολογία της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ν-τροπολογία που συνδέεται με το πολύ μεγάλο σκάνδαλο της εταιρείας Folli – Follie.

Αντί απαντήσεων, έχει το πολιτικό θράσος να με απειλεί με εξώδικα γιατί, στο πλαίσιο του πολιτικού ελέγχου, του απηύθυνα συγκεκριμένα ερωτήματα.

Θα πρέπει να καταλάβει καλά ο άνθρωπος που οι πολίτες της Καβάλας δεν εξέλεξαν ποτέ βουλευτή – καθώς σταθερά τόσο στις εκλογές του Ιανουαρίου 2015 όσο και σε αυτές του Ιουλίου 2019 – τον κατέταξαν στην τέταρτη θέση, ότι δεν τον φοβάμαι!

Θα πρέπει να αντιληφθεί ο κ. Μορφίδης και όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ότι, με απειλές για προσφυγή στη Δικαιοσύνη, δεν θα μας βουλώσουν το στόμα. Θα τους πάμε μέχρι το τέλος!

Αυτοί που έστησαν τη σκευωρία της Novartis δεν θα μας κουνάνε το δάχτυλο!

Ρωτώ, λοιπόν, ξανά τον κ. Μορφίδη:

Για ποιο λόγο βάλατε την υπογραφή σας στην συγκεκριμένη τροπολογία, ενώ μάλιστα το σκάνδαλο της Folli – Follie είχε ήδη λάβει διεθνείς διαστάσεις, διασύροντας τη χώρα;

Γνωρίζατε ποια εταιρεία κρυβόταν πίσω από την τροπολογία για τα Κ.Α.Ε.;

Υπερασπιστήκατε το δημόσιο συμφέρον ή με την υπογραφή σας, έστω και λόγω άγνοιας, βοηθήσατε συγκεκριμένους μεγαλοεπιχειρηματίες, που σήμερα είναι προφυλακισμένοι;

Γνωρίζατε ότι με την συγκεκριμένη τροπολογία η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ επέτρεπε τη διαπραγμάτευση της μετοχής της Folli – Follie, ώστε να προλάβουν να ρευστοποιήσουν οι επιχειρηματίες βγάζοντας λεφτά στο εξωτερικό;

Πριν προσφύγετε, λοιπόν, στη Δικαιοσύνη, περιμένω πρώτα τις απαντήσεις σας»!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ντίνος Κλειτσιώτης: Το 1 εκατ. που δεν πήγε να ψηφίσει είναι σε αναμονή

Ντίνος Κλειτσιώτης: Ο τρόπος φορολόγησης των αντικειμενικών κριτηρίων πραγματικά...

Πάρης Παρασχούδης: Να εφαρμοστεί ο χώρος Σένγκεν και στα χερσαία σύνορα

Για την πιθανότητα άνισου ανταγωνισμού ανάμεσα στη Θάσο και...

Εντάσεις για την μεταφορά της πιάτσας των ταξί από την Αβέρωφ

Χρήστος Ιωαννίδης: Δεν επιμένουμε για λόγους αισθητικής, αλλά για...

Η Αλιεία ως κλειδί για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των παράκτιων περιοχών

Άρθρο του Αντώνη Φραντζή, Συμβούλου Αλιείας της Περιφέρειας ΑΜΘ Η...

Καβάλα: Μαχαίρωσε τον φίλο του μετά από καβγά

Ένας άντρας νοσηλεύεται από το βράδυ της Τρίτης στο...

Επιτακτική ανάγκη η ίδρυση ΜΕΘ Παίδων στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Με αφορμή την πρόθεση της εταιρείας Gastrade να προχωρήσει...

Λεωνίδας Παππάς: Η άνοδος μας είναι αργή, δεν είναι αυτό που θέλαμε

«Το 60% των εκλογέων δεν πήγε στην κάλπη /...