Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img

Δημήτρης Παπουτσής: Οι δυνάμεις της λογικής να έχουν τον πρώτο λόγο

Ημέρα:

Την αμέριστη στήριξή του στην προσπάθεια σύστασης του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, εξέφρασε με δηλώσεις του στον «Ενήμερο» και το Kavala Web News, ο πρώην βουλευτής Καβάλας του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Δημήτρης Παπουτσής.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι ήρθε η ώρα να επανέλθει στη χώρα η λογική, ώστε οι δυνάμεις της να έχουν και πάλι τον πρώτο λόγο, ενώ επισήμανε ότι οι ηγέτες του τότε αντιμνημονιακού μετώπου, ακολούθησαν στη συνέχεια την ίδια στρατηγική επιλογή, με πολύ μεγαλύτερο βέβαια κόστος για τη χώρα.

Αγόγγυστα και χωρίς ενδοιασμούς η στήριξη του Δημήτρη Παπουτσή στον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς

«Στηρίζω σταθερά και αταλάντευτα αυτήν την προσπάθεια που συντελείται στον χώρο της Κεντροαριστεράς. Το κάνω άλλωστε αγόγγυστα και χωρίς ενδοιασμούς, από την πρώτη στιγμή. Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος και πιστεύω ότι η προσπάθεια να επανέλθει η λογική στα πράγματα και να υποχωρήσει ο παραλογισμός, που αντάμα με τη μισαλλοδοξία και τον διχασμό πήραν το πάνω χέρι τα προηγούμενα χρόνια, θα στεφθεί με επιτυχία. Σε αυτήν την προσπάθεια πρέπει να είμαστε σταθερά προσανατολισμένοι, ώστε οι δυνάμεις της λογικής να έχουν και πάλι τον πρώτο λόγο, η Ελλάδα να παραμείνει στη σταθερή τροχιά των σχέσεων της με τις σύγχρονες χώρες του δυτικού κόσμου, της Ευρώπης και της ευρωζώνης», ανέφερε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο πρώην βουλευτής Καβάλας.

Τα mea culpa, οι αυταπάτες, τα… ουδείς αναμάρτητος, μαζί με τις καθυστερήσεις, φόρτωσαν τη χώρα με πολύ μεγαλύτερο κόστος

«Αυτό είναι το θεμελιώδες διακύβευμα των στρατηγικών μας επιλογών από την πρώτη στιγμή, αυτό είναι το προσωπικό μου πιστεύω, το οποίο θελήσαμε να το υπηρετήσουμε από τα πρώτα δύσκολα χρόνια της μνημονιακής περιόδου. Τότε που οι ηγέτες του αντιμνημονιακού μετώπου έγιναν μετέπειτα πρωθυπουργοί ο ένας μετά τον άλλον και μέσα από τις δικές τους αμφιταλαντεύσεις, αυταπάτες, mea culpa, τα δικά τους… ουδείς αναμάρτητος, τα δικά τους καλύτερα ψεύτης παρά κλέφτης, τελικώς ακολούθησαν την ίδια στρατηγική επιλογή της χώρας με πολύ μεγαλύτερο βεβαίως κόστος, λόγω αυτών καθ’ αυτών των αμφιταλαντεύσεων τους και των καθυστερήσεων», συμπλήρωσε σχετικά ο Δημήτρης Παπουτσής.

«Αφού συμβάλλουμε στη συλλογική κατανόηση των όσων έχουν συμβεί, θα πρέπει να στρέψουμε το ενδιαφέρον και την προσοχή μας στο μέλλον…»

«Νομίζω ότι όσο περνά ο καιρός και κατανοούμε όσο το δυνατό περισσότεροι τι πραγματικά μας έχει συμβεί, τι συμβαίνει σήμερα και πως αυτά θα μπορέσουμε να τα διορθώσουμε στην πορεία, τα πράγματα θα γίνονται πιο αισιόδοξα για την ίδια την πορεία της χώρας μας. Αυτή είναι η αφήγηση των πραγμάτων που μας αφορά και ως πολιτικός χώρος καλά κάνουμε και επιμένουμε προς αυτήν την κατεύθυνση. Έχουμε πολλά να πούμε για το μέλλον και κυρίως εκεί θα πρέπει να στρέψουμε το ενδιαφέρον και την προσοχή μας, αφού πρώτα συμβάλλουμε στη συλλογική κατανόηση των όσων έχουν συμβεί», τόνισε καταληκτικά στις δηλώσεις του ο πρώην βουλευτής Καβάλας του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οι τουρίστες αυξάνονται, αλλά τα έσοδα μειώνονται

Μάρκος Δέμπας: Τα μέχρι σήμερα στοιχεία αποτελούν ένα μήνυμα...

Συζήτηση για το κλείσιμο του Κ.Ε.Π. στο Διοικητήριο

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας που πραγματοποιήθηκε την...

Περί υδατοδεξαμενών και αξιοποίησης τους…

Στη σημαντικότητα ύπαρξης ακόμη περισσότερων υδατοδεξαμενών, οι οποίες πέρα...

Επίδειξη λειτουργίας των απορριμματοφόρων περισυλλογής οργανικών αποβλήτων

Στην επίδειξη του τρόπου περισυλλογής οργανικών αποβλήτων και του...

Ολιγοήμερη παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Παρατείνεται έως τις 2 Αυγούστου η προθεσμία για την...

Μεγάλη πίεση δέχεται το Νοσοκομείο Καβάλας

Γιώργος Τεπελόπουλος: Όσο αυξάνει ο αριθμός των ξένων επισκεπτών...

Αποζημίωση για τις διακοπές ρεύματος θα ζητήσει ο δήμος Παγγαίου

Φίλιππος Αναστασιάδης: Τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο...