Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img

Για μεταστροφή του κλίματος υπέρ της Νέας Δημοκρατίας κάνει λόγο ο Ντίνος Κλειτσιώτης

Ημέρα:

Για μεταστροφή του κλίματος υπέρ της Νέας Δημοκρατίας, κάνει λόγο ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος στην περιφερειακή ενότητα Καβάλας, Ντίνος Κλειτσιώτης.

Όπως επισήμανε με δηλώσεις του στον «Ενήμερο», οι πολίτες εκδηλώνονται, όχι τόσο δημοσκοπικά, όσο στην απευθείας επαφή με τους υποψηφίους της Νέας Δημοκρατίας, δημιουργώντας τους έτσι αισιοδοξία για το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου.

«Την Κυριακή οι δημοσκόποι θα πέσουν έξω…»

«Είναι γεγονός ότι προβλέπεται εκλογικό ντέρμπι. Όλες οι δημοσκοπήσεις των τελευταίων ημερών δείχνουν απόλυτη ισοπαλία. Ας μου επιτραπεί να αισιοδοξώ για το αποτέλεσμα της Κυριακής, γιατί οι επαφές που έχουμε με τους συμπολίτες μας το τελευταίο διάστημα δείχνουν μια μεταστροφή, η οποία ίσως δημοσκοπικά δεν φαίνεται. Αυτό συμβαίνει επειδή πριν επτά μήνες οι συμπολίτες μας, τα είχαν βάλει με εμάς γιατί τους υπερφορολογήσαμε, γιατί επιβάλαμε τον ΕΝ.Φ.Ι.Α., κλπ. Όμως ο ψηφοφόρος της Κυριακής έχει να συγκρίνει πολλά πράγματα και επειδή τον Ιανουάριο ήταν τόσο θυμωμένος, τώρα δεν εκδηλώνεται δημοσκοπικά. Το κάνει όμως σε εμάς και το βλέπω στις επαφές που έχουμε στα περισσότερα χωριά. Πιστεύω ότι την Κυριακή οι δημοσκόποι θα πέσουν έξω, όπως στις τελευταίες εκλογές.

«Ο κ. Μεϊμαράκης ήταν πραγματικά ο εαυτός του»

Κληθείς να σχολιάσει την παρουσία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο πλαίσιο της 80ης Δ.Ε.Θ., ο Ντίνος Κλειτσιώτης, τόνισε: «Ο κ. Μεϊμαράκης ήταν πραγματικά ο εαυτός του. Ο άνθρωπος που λέει την αλήθεια, που απευθύνθηκε στον ελληνικό λαό, απάντησε σε όλα τα ερωτήματα, δεν έκανε παροχές, δεν έταξε τίποτα. Επίσης έκανε σαφές τι χώρα θα παραλάβουμε από Δευτέρα και πως θα βγούμε από αυτήν την κρίση που βιώνει η πατρίδα μας και οι πολίτες της. Ήταν σαφέστατος, χωρίς υποσχέσεις, σε αντίθεση με όσα έκανε ο κ. Τσίπρας τον περασμένο Ιανουάριο».

Ε. Μεϊμαράκης: «Μόνο αν συνεννοηθούμε όλοι θα μπορέσουμε να βγάλουμε την χώρα από την κρίση»

Με διάθεση αυτοκριτικής για τα λάθη της Νέας Δημοκρατίας τα προηγούμενα χρόνια, με αυστηρή γλώσσα κατά του Αλέξη Τσίπρα, αλλά και με σαφή πρόθεση να σχηματιστεί κυβέρνηση ευρύτερων συμμαχιών την επομένη των εκλογών, εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Κυριακή στο πλαίσιο της 80ης Δ.Ε.Θ.
«Πιστεύω ότι μόνο αν συνεννοηθούμε όλοι σε αυτή τη χώρα, διατηρώντας την ταυτότητά μας, θα μπορέσουμε να την βγάλουμε από την κρίση. Σε αντίθετη περίπτωση θα προχωράνε όλες οι χώρες κράτη-μέλη και εμείς, επειδή δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε, θα μένουμε πίσω. Οι άλλες χώρες με μνημόνιο είτε βγήκαν από αυτό, είτε βγαίνουν, επειδή οι πολιτικοί συνεννοήθηκαν», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ενώ με έμφαση σημείωσε ότι η Νέα Δημοκρατία επιθυμεί μία κυβέρνηση με πολιτικές δυνάμεις που πιστεύουν στην Ευρώπη.

Πηγή: Ενήμερος

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οι τουρίστες αυξάνονται, αλλά τα έσοδα μειώνονται

Μάρκος Δέμπας: Τα μέχρι σήμερα στοιχεία αποτελούν ένα μήνυμα...

Συζήτηση για το κλείσιμο του Κ.Ε.Π. στο Διοικητήριο

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας που πραγματοποιήθηκε την...

Περί υδατοδεξαμενών και αξιοποίησης τους…

Στη σημαντικότητα ύπαρξης ακόμη περισσότερων υδατοδεξαμενών, οι οποίες πέρα...

Επίδειξη λειτουργίας των απορριμματοφόρων περισυλλογής οργανικών αποβλήτων

Στην επίδειξη του τρόπου περισυλλογής οργανικών αποβλήτων και του...

Ολιγοήμερη παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Παρατείνεται έως τις 2 Αυγούστου η προθεσμία για την...

Μεγάλη πίεση δέχεται το Νοσοκομείο Καβάλας

Γιώργος Τεπελόπουλος: Όσο αυξάνει ο αριθμός των ξένων επισκεπτών...

Αποζημίωση για τις διακοπές ρεύματος θα ζητήσει ο δήμος Παγγαίου

Φίλιππος Αναστασιάδης: Τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο...