Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img

Για εξαπάτηση του ελληνικού λαού από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κάνει λόγο ο Ντίνος Κλειτσιώτης,

Ημέρα:

Για εξαπάτηση του ελληνικού λαού από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α., κάνει λόγο ο πρώην βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Ντίνος Κλειτσιώτης, με αφορμή τα μέτρα που θα περιλαμβάνει, όπως όλα δείχνουν, η νέα συμφωνία, ανάμεσα στην κυβέρνηση και τους δανειστές.

Με δηλώσεις που έκανε στον «Ενήμερο», ο κ. Κλειτσιώτης σχολίασε τα όσα ακούγονται το τελευταίο χρονικό διάστημα, περί νέας προσφυγής του λαού στις κάλπες, επισημαίνοντας ότι αυτό θα ήταν από μόνο του καταστροφικό για την χώρα μας.

«Τα μέτρα που έρχονται θα απέχουν πολύ από τις δεσμεύσεις που προεκλογικά είχε αναλάβει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.»

«Πρέπει πάση θυσία να αποφευχθούν οι εθνικές εκλογές σε αυτήν την χρονική περίοδο, διότι θα είναι καταστροφικές για την χώρα.. Θέμα εκλογών θέτει μόνο η κυβέρνηση κι αυτό το κάνει για να εκβιάσει τους βουλευτές της, ενόψει των δύσκολων μέτρων που θα αναγκαστεί το σύνολο της συμπολίτευσης να υπερψηφίσει στην Βουλή. Τα μέτρα που έρχονται, με βάση όσα μέχρι τώρα ακούγονται, θα είναι δύσκολα, καθώς θα απέχουν πολύ από τις δεσμεύσεις που προεκλογικά είχε αναλάβει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Χρησιμοποιούν τις εκλογές για να εκβιάσουν την ψήφο της κυβερνητικής πλειοψηφίας. Για καθαρά κομματικούς λόγους, θέλουν να βάλουν την χώρα σε περιπέτειες. Θέλω να πιστεύω ότι τελικά θα πρυτανεύσει η λογική και δεν θα οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές. Αν προκύψουν όμως, το κόμμα μου θα είναι «παρών» και μάλιστα δυναμικά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ντίνος Κλειτσιώτης.

«Ακόμη και τις ελάχιστες μειώσεις φόρων που είχαμε κάνει εμείς, θα τις πάρουν πίσω…»

«Ο λαός θα αναγκαστεί να υποστεί επιπλέον μέτρα, μετά από τα μπρος – πίσω της κυβέρνησης τους τελευταίους τέσσερις μήνες. Είναι πασιφανές ότι εξαπάτησαν τον λαό, κάτι που φαίνεται από τις ανακοινώσεις των στελεχών της κυβέρνησης. Ακόμη και τα ελάχιστα μέτρα που είχαμε πάρει εμείς για μείωση φόρων, π.χ. της εισφοράς αλληλεγγύης θα τα πάρουν πίσω, θα αυξηθεί ο Φ.Π.Α., θα παραμείνει ο ΕΝ.Φ.Ι.Α., κτλ. Ας περιμένουμε όμως τις τελικές εξαγγελίες και τι θα ψηφιστεί στην Βουλή και μετά να πάρουμε μια πιο σαφή θέση. Τώρα δεν ξέρουμε καν το πλαίσιο της συμφωνίας. Κάθε μέρα έχουμε διαφορετικές δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών. Δεν γνωρίζουμε τίποτα και ο λαός μας είναι σε σύγχυση. Αυτό δεν βοηθά καθόλου την ελληνική οικονομία και το τραπεζικό σύστημα. Τον τελευταίο μήνα «σηκώθηκαν» περί τα 5 δισεκατομμύρια ευρώ από τις τράπεζες. Όλα αυτά δυστυχώς θα μας οδηγήσουν σε ύφεση εκ νέου», επισήμανε καταληκτικά στις δηλώσεις του στον «Ε» ο πρώην βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας.

Πηγή: Ενήμερος

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οι τουρίστες αυξάνονται, αλλά τα έσοδα μειώνονται

Μάρκος Δέμπας: Τα μέχρι σήμερα στοιχεία αποτελούν ένα μήνυμα...

Συζήτηση για το κλείσιμο του Κ.Ε.Π. στο Διοικητήριο

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας που πραγματοποιήθηκε την...

Περί υδατοδεξαμενών και αξιοποίησης τους…

Στη σημαντικότητα ύπαρξης ακόμη περισσότερων υδατοδεξαμενών, οι οποίες πέρα...

Επίδειξη λειτουργίας των απορριμματοφόρων περισυλλογής οργανικών αποβλήτων

Στην επίδειξη του τρόπου περισυλλογής οργανικών αποβλήτων και του...

Ολιγοήμερη παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Παρατείνεται έως τις 2 Αυγούστου η προθεσμία για την...

Μεγάλη πίεση δέχεται το Νοσοκομείο Καβάλας

Γιώργος Τεπελόπουλος: Όσο αυξάνει ο αριθμός των ξένων επισκεπτών...

Αποζημίωση για τις διακοπές ρεύματος θα ζητήσει ο δήμος Παγγαίου

Φίλιππος Αναστασιάδης: Τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο...