Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024
spot_img

Για εξαπάτηση του ελληνικού λαού από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κάνει λόγο ο Ντίνος Κλειτσιώτης,

Ημέρα:

Για εξαπάτηση του ελληνικού λαού από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α., κάνει λόγο ο πρώην βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Ντίνος Κλειτσιώτης, με αφορμή τα μέτρα που θα περιλαμβάνει, όπως όλα δείχνουν, η νέα συμφωνία, ανάμεσα στην κυβέρνηση και τους δανειστές.

Με δηλώσεις που έκανε στον «Ενήμερο», ο κ. Κλειτσιώτης σχολίασε τα όσα ακούγονται το τελευταίο χρονικό διάστημα, περί νέας προσφυγής του λαού στις κάλπες, επισημαίνοντας ότι αυτό θα ήταν από μόνο του καταστροφικό για την χώρα μας.

«Τα μέτρα που έρχονται θα απέχουν πολύ από τις δεσμεύσεις που προεκλογικά είχε αναλάβει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.»

«Πρέπει πάση θυσία να αποφευχθούν οι εθνικές εκλογές σε αυτήν την χρονική περίοδο, διότι θα είναι καταστροφικές για την χώρα.. Θέμα εκλογών θέτει μόνο η κυβέρνηση κι αυτό το κάνει για να εκβιάσει τους βουλευτές της, ενόψει των δύσκολων μέτρων που θα αναγκαστεί το σύνολο της συμπολίτευσης να υπερψηφίσει στην Βουλή. Τα μέτρα που έρχονται, με βάση όσα μέχρι τώρα ακούγονται, θα είναι δύσκολα, καθώς θα απέχουν πολύ από τις δεσμεύσεις που προεκλογικά είχε αναλάβει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Χρησιμοποιούν τις εκλογές για να εκβιάσουν την ψήφο της κυβερνητικής πλειοψηφίας. Για καθαρά κομματικούς λόγους, θέλουν να βάλουν την χώρα σε περιπέτειες. Θέλω να πιστεύω ότι τελικά θα πρυτανεύσει η λογική και δεν θα οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές. Αν προκύψουν όμως, το κόμμα μου θα είναι «παρών» και μάλιστα δυναμικά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ντίνος Κλειτσιώτης.

«Ακόμη και τις ελάχιστες μειώσεις φόρων που είχαμε κάνει εμείς, θα τις πάρουν πίσω…»

«Ο λαός θα αναγκαστεί να υποστεί επιπλέον μέτρα, μετά από τα μπρος – πίσω της κυβέρνησης τους τελευταίους τέσσερις μήνες. Είναι πασιφανές ότι εξαπάτησαν τον λαό, κάτι που φαίνεται από τις ανακοινώσεις των στελεχών της κυβέρνησης. Ακόμη και τα ελάχιστα μέτρα που είχαμε πάρει εμείς για μείωση φόρων, π.χ. της εισφοράς αλληλεγγύης θα τα πάρουν πίσω, θα αυξηθεί ο Φ.Π.Α., θα παραμείνει ο ΕΝ.Φ.Ι.Α., κτλ. Ας περιμένουμε όμως τις τελικές εξαγγελίες και τι θα ψηφιστεί στην Βουλή και μετά να πάρουμε μια πιο σαφή θέση. Τώρα δεν ξέρουμε καν το πλαίσιο της συμφωνίας. Κάθε μέρα έχουμε διαφορετικές δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών. Δεν γνωρίζουμε τίποτα και ο λαός μας είναι σε σύγχυση. Αυτό δεν βοηθά καθόλου την ελληνική οικονομία και το τραπεζικό σύστημα. Τον τελευταίο μήνα «σηκώθηκαν» περί τα 5 δισεκατομμύρια ευρώ από τις τράπεζες. Όλα αυτά δυστυχώς θα μας οδηγήσουν σε ύφεση εκ νέου», επισήμανε καταληκτικά στις δηλώσεις του στον «Ε» ο πρώην βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας.

Πηγή: Ενήμερος

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ετοιμάζει διαμαρτυρία το Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας

Στράτος Μακρογιαννίδης: Είμαστε το «μαύρο πρόβατο», όλοι ασχολούνται με...

Συνάντηση για την διαχείριση των νερών άρδευσης στα Τενάγη Φιλίππων 

Την Τετάρτη 19/6 πραγματοποιήθηκε στον ρουφράκτη (φράγμα) της Συμβολής...

Ευχαριστήριο προς το Νοσοκομείο Καβάλας

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προσωπικό του ΤΕΠ του Νοσοκομείου...

Σε ποιες περιοχές του νομού Καβάλας απαγορεύεται η κολύμβηση

Εκδόθηκε η απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας (ΑΔΑ: 6ΗΙΗ7ΛΒ-ΘΤ9) σχετικά...

Ένωση Συλλόγων Γονέων: Ζητούν ανάκληση της απόφασης συγχώνευσης σχολικών τμημάτων

Από την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων...

Η καταστροφή δεν έχει σταματημό… (του Γρηγόρη Αποστολίδη)

Είναι γεγονός αναμφισβήτητο πλέον ότι η πορεία της ΚΑΒΑΛΑΣ...

Το «2ο Tourism Festival – By Kourtidis Group» επιστρέφει με απίθανες εκπλήξεις!

Τι πρέπει να γνωρίζουν φέτος, όλοι όσοι επισκεφτούν την...

Συνάντηση του Αλέξανδρου Ιωσηφίδη με την Πρυτανεία του ΔΠΘ

Την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024 ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης,...