Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου, 2024
Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου, 2024

Για διάλυση της χώρας και της οικονομίας της, κάνει λόγο ο Νίκος Παναγιωτόπουλος

Ημέρα:

Για διάλυση της χώρας και της οικονομίας της, κάνει λόγο, με δηλώσεις του στον «Ενήμερο», ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, με αφορμή το «θρίλερ» της διαπραγμάτευσης μεταξύ της κυβέρνησης και των εταίρων.

Παράλληλα, ο πρώην υφυπουργός Εργασίας, επισημαίνει ότι το ενδεχόμενο εκλογών, αποτελεί παραδοχή αποτυχίας εκ μέρους της κυβέρνησης, αλλά και καταδίκη και για την ίδια την χώρα.

«Όλοι παρακολουθούν «μαγεμένοι» την διαπραγμάτευση, που σέρνεται από μέρα σε μέρα…»

«Το συνεχιζόμενο σίριαλ της διαπραγμάτευσης για την συμφωνία, που εδώ και μια εβδομάδα ακούμε ότι γράφεται και θα είναι έτοιμη από ώρα σε ώρα, έχει αποπροσανατολίσει την κοινωνία από το πραγματικό πρόβλημα που είναι η ακυβερνησία και η αδυναμία της κυβέρνησης να αντεπεξέλθει ακόμη και στα βασικά ζητούμενα. Η χώρα διαλύεται, η οικονομία έχει διαλυθεί κι όλοι «μαγεμένοι» παρακολουθούν την διαπραγμάτευση, η οποία σέρνεται, από μέρα σε μέρα. Όμως κάθε μέρα που προστίθεται γίνονται ακόμη πιο δυσμενείς οι όροι που τελικά θα έρθουν. Το να συζητά αυτήν την στιγμή, έστω κι ένας κυβερνητικός βουλευτής το ενδεχόμενο εκλογών για ανανέωση της λαϊκής εντολής, είναι, εκτός από παραδοχή αποτυχίας, καταδίκη για την προοπτική της χώρας. Αυτό, διότι για άλλο ένα δίμηνο προεκλογικής αβεβαιότητας, θα διαλυθεί ότι άλλο έχει απομείνει, μεταξύ των οποίων και την προοπτική της χώρας να παραμείνει στην Ευρώπη. Εκτός αν τελικά αυτό ήταν το σχέδιο τους από την αρχή. Δηλαδή να φέρουν τα πράγματα και την κοινωνία σε μια τέτοια θέση, ώστε να αποδεχθούμε ευκολότερα την ρήξη και την έξοδο από το ευρώ», επισήμανε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Αύριο η συζήτηση στην Βουλή της ερώτησης Παναγιωτόπουλου για την εναέρια αντιχαλαζική προστασία της Π.Ε. Καβάλας

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, στο πλαίσιο των δηλώσεών του, αναφέρθηκε και στην αυριανή συζήτηση στην Βουλή της επίκαιρης ερώτησης που κατέθεσε στον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, για την επέκταση του προγράμματος αντιχαλαζικής προστασίας στην Καβάλα.

«Μετά την σύσκεψη στην αντιπεριφέρεια (την Τετάρτη) με τον νέο πρόεδρο του ΕΛ.Γ.Α., περιμένουμε την επίσημη τοποθέτηση του υπουργού, δεδομένου ότι εκκρεμεί η αξιολόγηση του προγράμματος. Ο εργολάβος που έχει αναλάβει το πρόγραμμα προστασίας με εναέρια μέσα, πρέπει να ξεκαθαρίσει για το αν θα υπάρξει πρόσθετη επιβάρυνση ή όχι. Εγώ τους είπα ότι ακόμη και να υπάρξει πρόσθετη επιβάρυνση, το όφελος που προκύπτει από τις αποζημιώσεις που θα πλήρωνε ο ΕΛ.Γ.Α. για ζημιές από χαλαζόπτωση, καθιστά την επέκταση του δικτύου προστασίας και στην Π.Ε. Καβάλας, συμφέρουσα λύση. Αναμένουμε την επίσημη τοποθέτηση και τις προθέσεις της κυβέρνησης», ανέφερε σχετικά ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας.

Πηγή: Ενήμερος

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οριστικά δημοτικός σύμβουλος ο Σωτήρης Τσεκμέζογλου

Εκλέγεται οριστικά δημοτικός σύμβουλος Καβάλας ο Σωτήρης Τσεκμέζογλου, καθώς...

«Οι  Ληστές» του Φρήντριχ Σίλλερ στο «Βασιλικό Θέατρο» από το Κ.Θ.Β.Ε.

ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΛΕΜΟΝΤΖΗ Ο Σίλλερ ολοκληρώνει τους «Ληστές»,...

Στασιμότητα στις προσλήψεις προσωπικού για το ΕΚΑΒ

Κώστας Τσιτσιλικάκης: Δεν περιμένουμε κάποια ενίσχυση και για φέτος...

Έργα 23,5 εκ. ευρώ για τον πολιτισμό στην Περιφέρεια ΑΜΘ

Σύσκεψη εργασίας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (21/02) στην έδρα της...

4 + 1 προτάσεις για την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα

Του Μακάριου Β. Λαζαρίδη Βουλευτή Π.Ε. Καβάλας Νέας Δημοκρατίας Ο πρωτογενής τομέας...

Καβάλα: Έκλεψε τρόφιμα και ρούχα από επιχειρήσεις

Συνελήφθη την 21-02-2024 το απόγευμα σε περιοχή της Καβάλας,...

Ένας νεκρός από εκτροπή αυτοκινήτου

Την 21-02-2024 και ώρα 22.55΄, στην Εγνατία οδό Ξάνθης...