Δευτέρα, 15 Αυγούστου, 2022

Καβάλα: Ανατράπηκε αυτοκίνητο στην Καλαμίτσα

Ένα ΙΧ αυτοκίνητο ανατράπηκε στην περιοχή της...

Τροχαίο ατύχημα στη διασταύρωση της Νέας Ηρακλείτσας

Οδηγός μοτοσικλέτας τραυματίστηκε ελαφρά όταν το δίκυκλο...

Ανοιχτό Φόρουμ στην Ξάνθη για τα αποτελέσματα των δραστηριοτήτων προστασίας των φυσικών περιοχών και την παρακολούθηση των άγριων πτηνών

Ακολούθησε μας

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, ως Επικεφαλής Εταίρου του ευρωπαϊκού έργου με τίτλο «Βελτίωση της βιοποικιλότητας μέσω της διαχείρισης και προστασίας των σπάνιων ειδών οικοτόπων στους ποταμούς Άρδα και Νέστο, καθώς και στην οροσειρά της Ροδόπης» και ακρωνύμιο WILD LIFE FOR EVER του προγράμματος INTERREG Ελλάδα – Βουλγαρία 2014-2020, διοργανώνει ένα ανοιχτό φόρουμ στην Ξάνθη, για τα αποτελέσματα των δραστηριοτήτων προστασίας των φυσικών περιοχών και την παρακολούθηση των άγριων πτηνών.

Το φόρουμ θα διεξαχθεί δια ζώσης στο Ξενοδοχείο Z Palace & Congress Center στην Ξάνθη με ταυτόχρονη διαδικτυακή μετάδοση μέσω Webex την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 12:00 μμ.

Στόχος του Φόρουμ είναι να συζητηθούν μεταξύ όλων των ενδιαφερομένων μερών, εταίρων, φορέων, παραγόντων και οργανισμών, τα αποτελέσματα των δραστηριοτήτων προστασίας των φυσικών περιοχών και παρακολούθησης άγριων πτηνών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο επισκεφτείτε τη ιστοσελίδα: https://www.wildlife4ever.eu/

Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και από εθνικούς πόρους των χωρών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα συνεργασίας Interreg V-A «Ελλάδα-Βουλγαρία 2014-2020».

Το περιεχόμενο αυτής της δημοσίευσης είναι αποκλειστική ευθύνη  της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης και δεν  μπορεί σε καμία περίπτωση να αντικατοπτρίζει τις απόψεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, των συμμετεχουσών χωρών της  Διαχειριστικής Αρχής και της Κοινής Γραμματείας.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα